-
Mobilarena
Huawei P9 Lite 2017 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Garfield85 #2294 üzenetére
Huawei 10 mate pro lett.
-
Occon adom
aktív tag
Király ez a teló, de én eladom.akit érdekelne! Óccón!
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Black_Raven #2275 üzenetére
A windózná ha törlöd is, az üzi megmarad, gondoltam itt is.
-
Occon adom
aktív tag
válasz
Black_Raven #2275 üzenetére
Örülök a frissítéshez! Eddig ilyen nemvót!
-
Occon adom
aktív tag
Üzenetet ha töröltem, létezik olyan, hogy valahonnét vissza tudom hozni?
Egy választ töröltem, de az egész üzenetsor eltűnt. -
Occon adom
aktív tag
válasz
osszaki #2017 üzenetére
Csak türelem, ilyen előfordul. 50cm-re van a routerem,
van mikor 15mp-ig pörög a csatlakozás.
Sőt nálam néha összeakad a bluetothtal, akkor 2 percig semmi, aztán helyreáll a dolog.
Van mikor a google böngésző hal meg egy ideig, kikapcsolás, futó alkalmazás leállítása, illetve a fájl pucoló is tud segíteni. -
Occon adom
aktív tag
B184 frissítés megérkezett, szabad tárhelyet keres, bár tegnap pucoltattam ki éppen mindent.
500MB a telepítés, tapasztalat róla egyenlőre nincs. -
Occon adom
aktív tag
Címkék: Huawei, Huawei P9, frissítés, kamera, update
Huawei P9-et gyűrsz jelenleg? Akkor érdemes telepítened a most érkező frissítést!
A kínai gyártó tovább folytatja a szoftverfrissítések kiadását, most épp a sokak által használt és kedvelt Huawei P9 van soron. Két évvel a piacra kerülés után rengeteg szoftveres fejlesztés kerül bele a tudáslistájába, bár az még mindig nem egyértelmű, hogy megkapja-e valaha az Android 8.0 Oreo rendszert hivatalosan.
Az új - EVA-L19C185B393 verziószámú - szoftverfrissítés javarészt a kamerát érinti, olyan új funkciók kerültek bele mint a Highlights vagy a Moving picture. Előbbi lehetővé teszi, hogy a felhasználók kulcsszavak alapján keressenek a képek között, vagy hely, dátum és album név szerint a galériában. A Moving picture viszont biztosítja a felhasználó számára a dinamikus fotók készítését normál módban is. A két új opció mellett emlékek, fotók és videók összegzése is elkészíthető a galériában. Szintén újdonság, hogy a letöltött szoftverek telepítését éjjel 2 és 4 óra között végezze a telefon, amikor nincs használatban (bár nem tértek ki arra, hogy ilyen esetben hogyan szól majd az ébresztő reggel).
-
Occon adom
aktív tag
Jut eszembe, az összes hívást hogy lehet úgy beállítani,
hogy elmentse kérdezés nélkül? Nagyon kéne.! -
Occon adom
aktív tag
A PIN kódot hol lehet kikapcsolni?, Nem találom.
-
-
Occon adom
aktív tag
Bezzeg az Apple már frissíti is az iOS 11-re a telóit, nemúgy mint a Huawei!
-
Occon adom
aktív tag
Nem tudom mennyire normális, de naponta nagyon sokat frissít a teló.
Tripadvisor, twitter instagram,gmail google fotók google újság,... érdekes, egyiket se használom -
Occon adom
aktív tag
Nem tudom, mi minősül gyors töltésnek, de 18%-ról majd 2 óra alatt ( 1.óra 44 perc ) feltöltődött a telefon.
Sima "Töltés" volt kiírva végig.
A töltő 2.4 A , nem a sajátja. -
Occon adom
aktív tag
normális töltővel hamar feltölti a telefont, kb 1-1.5 óra alatt 80%-ra a minimálisról ( 10% ).
Szerintem tudja a gyors töltést. -
Occon adom
aktív tag
Csináltam factory resetet sajnos az uj frissítés benne van alapba azaz b162-s maradt, a wifi ugrál "ágról-ágra" hiába a jó kapcsolat.
-
Occon adom
aktív tag
Jut eszembe a wifinel össze vissza ugrál ha szabadot vagy ismerőst talál, függetlenül hogy mennyire erős a jel. Azaz egy ismertet előnybe részesít egy erős jellel szemben, ez így nem jó.
-
Occon adom
aktív tag
Windows frissítés egy része a procitamogatas megszűnéséről szól. Azaz a régiek már nem működnek ugyanott olyan pörgősebb. Gondolom itt is inkább arról szól a frissítés hogy ugyanaz ugyanabban a környezetben ál hibásan működik, mintha öregedne a teló. Régen én is vártam, hogy a Samsung frissítésen 2.6-rol 4.01 androidra, utána szörnyű lett a készülék. Központ azt állította ha úgy teszek, jó lesz, de rosszabb lett vele. Inkább legyen az alap,stabil rendszere, mint ez.
-
Occon adom
aktív tag
-
Occon adom
aktív tag
Én csak hivatalos, kipróbált frissítést fogok feltenni, ha egyáltalán lessz! Kósza orosz oldalak nem érdekelnek
-
Occon adom
aktív tag
Egy jó kérdés
Hosszú távra megyek, haszmálom a telón állandóan a GPS-t, kb 800 km-n,
amellett folyamatos töltésen lesz, ezért fog melegedni .
Kérdés, hogy érdemes, tokkal legyen feltéve a kocsiba, vagy toknélkül, illetve hogy tudom kímélni,
ne buggyanjon meg a folyamatos melegedéstől?
Ugyanis ha megy a CPU és kijelző akkor melegszik és nyáron a szélvédő mellett hűtést nem kap annyit, hogy elegendő legyen. -
Occon adom
aktív tag
válasz
papirzsepi93 #754 üzenetére
Nekem is C432 van benne, ettől függetlenül se frissül.
-
Occon adom
aktív tag
A telefonban van valahol hangszín szabályzó valamilyen formában?
-
Occon adom
aktív tag
Üdv!
Vettem üvegvédelmet 9H-ba.
Kaptam a kijelzőtől kisebb GLASS.t , szélein 1mm kisebb. de ezután is levegős 1.5mm a széleken.
Tudom az üveg merev, de bazz kisebb is a képernyővédő alapban is,... -
-
Occon adom
aktív tag
-
Occon adom
aktív tag
Amennyiben csak abból állna, rendelnék Kínából egy jobb Sony kamerát és beletenném, de sajnos szerintem ez nem olyan egyszerű.
-
Occon adom
aktív tag
-
Occon adom
aktív tag
-
Occon adom
aktív tag
Kedves fórumozók!
Tud valaki segíteni abban, hogy a hívásazonosítót megtaláljam menüben?
Akárkit hívok ismeretlennek lát a hívott fél, jó lenne átállítani!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma Új modellszámozási rendszer első eleme lehet ez a középkategóriás termék. Itthon is kapható lesz, hozza a gyártóra jellemző stílusjegyeket és minőségi elvárásokat, plusz Android N-t futtat.
Huawei P9 Lite 2017
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest