- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Casti98 #3377 üzenetére
Nekem van itthon Lite is. Szuper "kis" telefon, csak ajánlani tudom két kikötéssel.
Egyik, hogy érdemes vadászni kintről 3 gigásat. Általános használatnál nincs gond a 2 gigával, de EMUI -nak hasonlóan agresszív a RAM kezelése, mint a HTC -nek. Csekély a különbség árban. Magyarországon nem forgalmazzák hivatalosan, de kintről rendelve (hivatalos forrásból, pl. német, olasz helyről) pan-europai garanciában itthon is szervizelik.
Másik pedig a kamera. Lite -ban lévő szenzor elég korrekt, de a köré épített hardver elemek már nem annyira, így abban nem világbajnok. Jó képeket csinál, de vannak gondok pl. a vonalélességgel ideálisabb napfényben is.
-
daninet
veterán
válasz
Casti98 #3375 üzenetére
Pontosan tudod mennyi penzed van ra. Ha van penzed a P9re is vedd azt. Ha nincs akkor Lite.
A tobbi kulonbseg eleg egyertelmu, sokat kitargyalt, tesztekben is jol latszik.
Ertem, hogy nehez donteni, de ne akard, hogy tenyek mellett mas mondja ki helyetted.
Szemelyes velemenyem termeszetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Programozás topic
- BestBuy topik
- C# programozás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest