- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ranlomadi
tag
válasz
Newlachka #5348 üzenetére
csak olyan képeket tudok hozzáadni, amiket én csináltam.. nem vált nálam semmit. nem generálódnak új képek. nincs sehol semmi új tartalma. ezen beállítást keresem. hh kapok új képeket a magazinba? (nem az általam betöltött képekre gondolok) amikor rámegyek, h borítók frissítése: Nincsenek képek vagy szövegfrissítések a magazin-feloldásához.
-
ORCA58
addikt
válasz
mantequilla #5338 üzenetére
Nejem Samsung töltője 4 éve azaz új kora óta sípol, ha tölt, de működik tökéletesen.
-
ranlomadi
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a magazin képeit hogyan tudom frissíteni, amik a zárképernyőn bukkannak fel? Kb amióta megvan a készülék, 4-5 hónapja, azóta nem frissült soha..
-
törölt tag
Email átírással kapcsolatban jó lenne infó a Huawei -től. Ezt még én sem tudom pontosan (vagyis nem merném biztosra állítani).
Az biztos, hogy a garanciáztatásnak nincs köze a tulajdonoshoz. A megfelelő dokumentumok (számla vagy jótállási jegy) birtokában bárki beadhatja a tulajdonos nélkül is. Az is biztos, hogy a 3 hónapos garanciák tovább peregnek, törlési jogosultsága csak a hivatalos forgalmazóknak van. Pl. Edigital.
A mail átírás és a prémium kijelzés viszont fontos.
katokacaj:
Pedig ha a kijelző tört, akkor rosszul eshetett, és más kár is lehet a készülékben. Én is mindenképp az FR -t javasolnám, mert nem normális, amit a telefon művel. Szerencsés esetben szoftveres gubanc van, ami lehet nem jellemző, de előfordulhat.mantequilla:
Én is visszavinném. -
üdv.
a héten csatlakozom a társulathoz. P8ról váltok, azzal történt egy apró baleset és küldöm vissza cserére és gondoltam hogy ha már az új lesz akkor eladom és beruházok egy újabbra
régebben valahol olvastam, láttam, hogy lehet huawei-ek közt gyorsan és egyszerűen költözést végrehajtani. minden program, beállítás kódok átkerülnek a régiről az új készülékre. ezt hol láthattam? Remélem nem beszélek hülyeséget, mert jó lenne ez az opció.
-
mantequilla
aktív tag
Én ezzel nem fogom tölteni. Mikor bedugom akkor csak kicsit zúg, mikor rádugom a telót akkor sokkal erősebben. Biztos valami szar minőségű darab. Persze nem csoda mert nem is gyárilag csomagolt. Inkább veszek egy samsungot abból van gyári csomagolt ezt meg visszaviszem.
-
MK VII
veterán
válasz
mantequilla #5335 üzenetére
Előfordul töltőknél.
-
mantequilla
aktív tag
Kipróbáltam az új töltőt, működik rendesen, tölt, a telefon nem melegszik, de maga a töltő fej halk sistergő/zúgó hangot ad. Akkor is ha telefon meg kábel nélkül csak úgy bedugom a konnektorba. Ez szerintetek normális?
-
the_pimp
senior tag
Videó felvételnél, slow mo ban nektek is sötétebb a felvétel?
-
MK VII
veterán
válasz
mantequilla #5332 üzenetére
Szerintem a gyártó nem oszt nem szoroz, ha azt a teljesítményt adja le ami rá van írva. H8 kábelét használhazod igen.
-
MK VII
veterán
válasz
katokacaj #5330 üzenetére
Csinálj egy HR-t aztán megint lakd be. Ha ugyan úgy jelentkezik a tünet akkor valószínűleg az esés következtében valami az alaplapon is sérült.
Szerintem kijelenthetem, hogy itt egyikőnk sem találkozott akadásokal a telefonon. Valószínűleg egyéni jelenség. Ezért ne a telefonra haragudj. -
katokacaj
tag
Sziasztok. Számomra nagy csalódás most a P9..
amióta pofára esett 30 centiről, azóta folyamatosan lefagy, megakad, kamera nagyon lassan indul, programok nem töltenek be, tele van buggal az egész.. Nyílván nem a repedéssel függ össze a kijelzőn, de valahogy azt reméltem nem 4 hónap után kezd belassulni.. Meg az is furcsa nekem hogy eddig hibátlanul működött, amióta leesett azóta csomószor földhöz vágnám legszívesebben, várni kell rá, akad, lefagy, nem nyitja meg a programokat, stb.. Van valami ötletetek? Csak nem az eséstől...., nem vagyok nagy telefonszaki de azért nyílván nem egy repedt kijelző miatt bolondul meg a telefon, frissíteni meg nem frissített semmit..
-
-
MK VII
veterán
válasz
gianone #5326 üzenetére
Szerintem nem tippelgetünk. Beszélgetünk egy Huawei P9 topikban a Huawei P9-cel kapcsolatos dolgokról. De valóban igazad van. Sokkal egyszerűbb felhívni az ügyfélszolgálatot. Sokkal egyszerűbb egy számítástechnikai boltban megkérdezni, hogy milyen gépet vegyen az ember és sokkal egyszerűbb a MédiaMarktban megkérdezni, hogy milyen tv-t vegyen az ber... A prohardver tök feleslegesen van... Csak tippelgetnek meg találgatnak az emberek mindenféle hasznos dolog helyett....
Nem magadra venni, csak nem szeretem, ha valaki azt jegyzi meg, hogy miért vagyunk itt egyáltalán.. Tudom semmi rossz szándék nem vezérelt..
Csak én nsm tudtam elmenni ez mellett, de ez az én hibám. -
lowzor
veterán
-
MK VII
veterán
válasz
icecave #5315 üzenetére
Most leteszteltem, hogy mégis, hogy működik ez a némítás dolog.
Ha hangerő gombbal teljesen lehúzom rezgésig akkor semmi nem ad hangot csak az ébresztő, ha az külön nincs némára téve. De ez így a jó.
Nekem sem az sms sem egyik chat program nem ad hangot ilyenkor. Csak rezeg. -
MK VII
veterán
Nem lehet újraregisztrálni. Gari megmarad, de a te huawei azonosítódon fog élni továbbra is. Szóval, ha eladod akkor max rajtad keresztül lehet érvényesíteni.
Amúgy nem hinném, hogy csak 90-ért lehetne eladni hivatalos garival ezt a telefont.. Esetleg a szürke importos szarokat. -
lowzor
veterán
-
-
MM
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom P9-re váltáson (Lumia 930 jelenleg).
Az alábbi kérdésekre keresem a választ.
- 3+3+3 garancia bármelyik EU-s származású telefonra él? (tehét GSM boltos vásárlás is jó, ha a számla megvan a regisztrálásnál, vagy bukó, vagy csak akkor jó, ha EU-s modell, vagy mindegy?)
- telenoros készülék függetlenítés mennyibe fájhat?
- Spigen neo hybrid tokot csak P9 Lite-hoz találtam. Létezik, hogy "sima" P9-hez csak rugged armor van?
Köszi: MM -
-
MK VII
veterán
Srácok. Kipróbálnátok valamit a kedvemért?
A Clash Royale játékban azt veszem észre, hogy lehalkul a hangszóró, illetve egyes youtube videók közben is gondol egyet és halkít, de annyira, hogy ha maxra teszem utána a hangerőt akkor szól úgy mintha nulláról kettő egységgel feljebb tolnám a hangot.
Ezt már észrevettem az előző készüléknél is. És mintha valaki pont ezt sérelmezte volna egy szervizelés után, hogy halk a hangszóró.
Minden telefont érint ez a jelenség vagy sikerült megint egy selejtes készüléket kifognom?Kezd idegesíteni, hogy mindig van valami ezzel a készülékkel...
icecave
Hmm... Ez érdekes. Én, ha lehalkítom a hangerőgombbal rezgőig akkor minden jelzés csak rezeg.. Illetve nem. Az ébresztésnek akkor is van hangja. Mondjuk én az ébresztőt is csak rezgőre állítom mindig. -
brainticket
aktív tag
válasz
mantequilla #5307 üzenetére
nekem meg pont a héten jött meg végre kínából a gyorstöltőm, azért sokszor jól jön ha utazok, nincs mindig időm megvárni mire feltölt a lassúval. 7 eurót megért, ugyanaz a töltő mint a Honor8-é, és működik a P9-el a gyorstöltés.
-
apic
csendes tag
Nem tudom mennyire téma még ez az értesítést nem kapok dolog, de most azt vettem észre hogy ense kapom meg ha a Média hangerő le van nemitva a csengő hangerő meg felvan húzva , felhúztam a média hangerőt és már jön is.
-
Én csomószor töltöm power bank-al (Xiaomi), az 2A-t ad le, nem tudom, ez használ-e vagy árt, végül is a gyári hálózati töltő is ennyit nyomat neki.
-
törölt tag
válasz
Galahed #5309 üzenetére
2 év garancia van rá. Én régóta használok máshol QC2 -t (ami ahhoz hasonló), nekem nem volt vele gondom.
Viszont nem állandóan. Azt nem értem miért csak gyorstöltőt adtak Honor 8 -hoz. Vagy lehetne rajta egy kapcsoló elektronika, ami tudja maximalizálni 2/5 -re.
Én 1.8/5 alatt már évek óta nem töltök. Többnyire fel is szokták venni. Sony -nál van nagyon sok modellhez 800 mAh körüli fej, ami már baromi kevés.
-
Galahed
senior tag
válasz
Jól teszed. nekem a P9P-hez eleve gyorsat adtak.
Le is cseréltem egy régi töltőre, ha nem muszáj akkor inkább a lassabbal töltöm. Elég nagy a szórás az akku halálok között, van akinek 1 év van akinek 4 év alatt hal meg gyorstöltéssel. -
válasz
+1
-
MK VII
veterán
válasz
mantequilla #5305 üzenetére
-
mantequilla
aktív tag
Sziasztok,
Megtudná valaki mondani, hogy a P9-hez milyen típusú töltőt adnak gyárilag?
A honor 8-hoz gyors töltőt adtak de szeretnék vigyázni az akksira és ehhez szükségem lenne egy minőségi klasszikus töltőre és gondoltam veszek egy olyat mint ami a P9-hez van.
Ti tapasztaltok egyébként melegedést töltés közben?
-
válasz
gianone #5301 üzenetére
Köszönöm, annyira nem fontos, hogy ennyit tökörésszek vele, csak láttam yt videókon csomóban egységesek az ikonok.
Más: Van olyan, hogy nagy külső fény esetén a telefon úgy emeli a fényerőt, hogy totálisan "kifakul" az egész kép. Utána utána állítja a kontrasztot, de van párszor, hogy teljesen fényes,de fakó az egész. Visszaolvastam, ez valami droidos fényerő állításos dolog, de nem lehet ez ellen tenni?
-
Adam93
újonc
Sziasztok!
Van egy apró gondom a kamerával, lassított felvétel módban egyszerűen nem változtat a "fényerősségen" lámpa fénynél látszik ez-az, de nagyon sötét. Minden egyéb funkció működik, eddig restartot próbáltam csak, más ötletem nincs, frissítésről nem tudok.
Mivel érdemes kezdeni ilyen esetben?
-
gianone
őstag
válasz
icecave #5300 üzenetére
Nem azon múlik, hogy melyik gyári téma, hanem hogy mikori. Az új rom-okból kivették a témákból, nem volt igazán népszerű. Régebbit kell keresned, vagy a témában kicserélni az ikonháttér képét. Sima zip-ként kicsomagolható és szerkeszthető a téma hwt fájlja, és abban az icons is. Valami backround lesz benne .jpg neve. Nem emlékszem pontosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- A kedvezőbb eligazodás érdekében kiegészíti márkajelzéseit az ARM
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- EAFC 25
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest