Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JimiArena

csendes újonc

Aloha P8 és P9 felhasználók! :)

Egy barátom tavaly vett magának és a párjának is egy vadonatúj P8-ast. Lassan 1 éve használják és van egy közös hibajelenség; a viber-en csak akkor kapják meg az üzeneteket, ha belépnek a viber alkalmazásba, egyébként nem. Mivel most állunk 2 új P9 és P9 Lite vásárlása előtt magamnak és a páromnak, tekintettel arra, hogy mi nap közben ezen kommunikálunk, ez a "hibajelenség" nagyon zavarna, ha a saját készülékeimet is jelentkezne!

Kérdésem; találkozott már közületek valaki ezzel a jelenséggel, ha igen, melyik készüléken, illetve mi a megoldása a dolognak?! Tekintettel arra, hogy én eddig hTc-ket használtam, megszoktam, hogy azokkal soha, semmilyen problémám nem akadt. 99%-os a voksunk a Huawei mellett (ismerem a gyártót több, mint 10 éve, hálózatintegrátor cégnél dolgoztam és a Cisco eszközök alternatívájaként volt bőven rálátásom a gyártóra, tudom, hogy a világon élen járnak a hálózati technológiák terén!). Ennek ellenére szeretném olyanok segítségével körüljárni az ilyen- és ehhez hasonló kérdéseket, akik használják a készülékeket, mert 1 telefonnál is nagyon meggondolja az ember a döntését, ebben az árszegmensben különösen, hiszen én nem vásárolhatok évente telefont, én megveszem egy márka csúcs kategóriáját és használom 4-5 évig akár (jelenlegi hTc z710e Sensation 5 éves!). Mivel 2 telefont is szeretnék venni, még inkább kíváncsi vagyok a gyakorlati tapasztalatokra, nem csak ebben a témában! :-) Köszönöm előre is a konstruktív és gyakorlati hozzászólásokat! Áldás, békesség! :R

Új hozzászólás Aktív témák