- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drahcir
csendes tag
Két hete van meg. Eddig nagyon tetszik. Lg G2 után váltottam szóval ahhoz képest tudok véleményt mondani.
Az első pár napban aggasztóan gyorsan merült...majd nagyjából 2 napra rá kaptam egy frissítést és egy 4. mód került a használati profilok közé. Ezzel már jól lehet használni. Átlagos használat mellett nekem másfél napot kibír. Mobilnet,Gps,stb. Kicsit melegedett is a frissítés előtt. Ezektől a kezdeti hibáktól eltekintve szuper a P8. Kamera zseniális és az egész rendszer röccenés nélkül fut. -
törölt tag
Azért, hogy ne legyen tele egy téma feleslegesen létrehozott hozzászólásokkal, ami egybe is belefér. Akár ilyen hasznos funkció az OFF gomb is.
A csúcskategória egyébként egy vicces szó, mert szerintem elég kevés készülékre lehet ezt használni, mivel az SoC önmagában kevés hozzá. Ez nem csúcskategória, a Huawei egyelőre nem lépett még be erre a szintre. A megítélése viszont (szerintem) igen szubjektív. Nekem pl. a játék sokadlagos.
-
törölt tag
Szó sem volt róla, hogy csúcskategória. SoC -ban még nem járnak ott.
Nem tudom melyik játékra gondolsz, de ha az RR3 -ra, akkor elég rossz példa. Én még nem láttam olyan telefont, amin ne akad volna. Ez pedig nem a telefonok hibája. DE ez azt hiszem említésre került a videós teszben is, csak más szavakkal. Androidon legalábbis, iOS -en még nem próbáltam.
Egyéként 5 percen belül szerkeszthető a hozzászólás.
-
GSPLR
senior tag
Definiáld a csúcskategória fogalmát kérlek. Nehéz kérdést tettem fel, ha még nem használtál Huawei flagshipet. Tudod vannak a benchmark számok és vannak a tények, amik makacs dolgok. Támaszd alá a véleményed valós dolgokkal és igazat adok neked. Ha nem tudod, akkor ennyi.
-
monti0222w
addikt
Látom sokat értesz a témához ilyen hozzászólást rittyentve! Most komolyan mire nem elég? Nekem ennek az elődje van, mármint a Kirin prociban 920-as verzió számmal és Mali T628-al, és mindenre elég, nem tudsz mondani olyan játékot amit ne vinne, egy deka akadás sincs sehol!
-
GSPLR
senior tag
Melyik játékkal nem fog megbirkózni? Mesélj kérlek.
"Ezért nem tud a Huawei igazán jó lenni." Ez meg aztán a no comment kategória
Azok a fránya eladási számok ezt egy picit másként mutatják... Persze szubjektív véleménynek nem rossz amit írtál, általánosítva egész egyszerűen baromság minden egyes szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest