- Milyen okostelefont vegyek?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
herrká
senior tag
válasz
Trufiadok #12579 üzenetére
Szia! Mi azóta nem tartunk sehol... Mivel céges a telefon, a góré azt mondta, hogy hagyjuk a 3,14-csába, annyit nem ér, amennyit utána kellene járni... Az előfizetésre még volt 0 Ft-os lehetőség, így egy Samu A5 lett az asszonynak. A biztosítás szintén a góré miatt nem megy! Azt ajánlották, hogy ejtsük le, vagy vágjuk földhöz, aztán jelentsük a biztosítónak, hogy összetört. De állítólag ezt is csak akkor fogadja el a biztosító, ha a góré nyilatkozik, hogy ő ejtette el.. Erre is azt mondta, hogy lesz@rja... Így be lett rakva a szekrényébe. Arra van használva néha, hogy ha valamit le kell fényképezni. Aztán áttöltjük pc-re és mehet az email..
De érdekelne kíváncsiságból, hogy Nektek mit sikerül intézni? Majd oszd már meg! Köszi!Egyébként az Asszony új készüléke sík. Gondolom az elől-hátul üveg miatt. De pl én egy P9 Litét vettem Magentára pár hete. Megnéztem vagy 4-et, mind hajlott kissé. Amit választottam végül, az is... Én is valami mechanikai feszültségre gondolok, ami elhúzza..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged