- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANDROID???
addikt
Na ez a tipikus esete, hogy valami app keresztbe tesz és már rögtön "fúúú ez sz.....r....".
Nembaj ott a konkurens hibamentes sa.., ifo.., son.. márkák, azok lesznek az igazi hibamentes cuccok
Ezt nem értette meg néhány hölgy ismerős sem, hogy PÉLDÁUL a messenger a f.sbukk, és a hasonló sz@rok arra tökéletesen, hogy az üzemidőt igencsak lekorlátozzák és fárasztják a telefont. Na és ilyenkor jön a minek az okostelefon kérdés, hát erre meg csak az a válasz, hogy a telefon nem attól okos, hogy ezeket a vackokat tűri.
Biztosra kell menni, gyorsan eladni és venni valami "tökmás" márkát és élvezni majd annak az egyéb tényleges hibáit
NEM kiforgatni, ez általánosságban! -
Debilon
addikt
szerintem belenyúltál (vagy folyton belenyúlsz) ilyennel sosem találkoztam..
jelenleg is közel 1500 óra az uptime-ja a telómnak, és semmi gond nincs vele (az ezelőttiekkel sem volt semmi gond más gyártóktól)Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Andris837
senior tag
Lehet, hogy most hülyeséget írok de nekem munkahelyen volt ilyen gondom még az előző telefonommal. Le kell zárnunk a készüléket egy kis dobozba, ahol alig van térerő és ha bekapcsolva hagytam a mobil adathasználatot akkor pikk-pakk lemerült a telefon. Azt tanácsolták, hogy ne 4G-n használjam a készüléket, csak 3G-n mert ha nincs fix 4G, akkor a 4G és a 3G közötti ugrálás is "megviseli" az akkumulátort és sokat fogyaszt a folyamat.
Érdekes, hogy 21-ről reggelre lemerül csont 0-ra amikor semmi nem fut a háttérben.
-
Upo
addikt
Én fehéret vettem tegnap, az előző teló panda volt (elöl fekete, hátul fehér). Mondjuk a hozzá adott órát inkább feketében tudnám elképzelni, ha esetleg valakinek kellene egy fehér óra és adna érte egy feketét, akkor még nem bontottam ki a dobozát...
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
jegenye77
addikt
Vegyél fehéret és elcseréljük az én ( illetve az asszony) feketéjére.Neki fehéret akartam karácsonyra de nem volt ott ahol megtudtam venni.
Remélem azért nem lesz válóok[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest