- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gero66
csendes tag
válasz jegenye77 #19369 üzenetére
Hello!
Érdekelne,mire jutottál a wifi problémával.Nekem ugyanez volt egy hónapja.Egy hétig xar volt.
Csak mobilnet.De utána ismét jó volt.A mai napig.Rohadt dühítő.Nem tudom elhinni hogy ez hardveres hiba.Hiszen a wifi jel fullon van. És ahogy visszaemlékszem,nekem is frissítette magát és utána lett xar.Azt kapod vissza,amit másoknak adsz.
-
CarTom
csendes tag
válasz jegenye77 #4028 üzenetére
Üdv. Nálunk is ugyan ez a felállás. Feleségemnek vettünk egyet a telekomtól. Ugyan ezeket a funkciókat használja amit te is említesz.
Az ő készüléke már függő és single simes. P7 -hez képest a fő különbséget a kijelzőben látom, valahogy fakóbb, vagy nem is tudom... de ez csak akkor feltűnő amikor egymás mellett vannak!
Erős napfényben valóban gyengémben teljesít de még olvasható marad!
Egyszer egyszer laggolt már neki, de csak a facebook és a messenger alatt.
Wifi stabil, beszélgetés hangmínősége tökéletes mindkét oldalon.
Gps gyorsan talál jelet. Googlemapsel teszteltük és jól működött.
Teljesen gyári állapotban van, frissítést még nem jelezte.
Amit sajnálunk, hogy ablakos tokot nem lehet hozzá kapni, a készülék nem támogatja ezt a fajta megjelenítést.
Summa: jó telefon, megérte az árát ebben a kategóriában jobbat nem találtunk. P7 -t hivatalosan már nem forgalmazták mikor vettük :-(
P8 már húzós áron van, így ha baj lenne a p7el magamnak is ezt venném! -
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #4038 üzenetére
Tudodm, hogy P7-ed van jó fog ezzel járni az asszonyod. Igaz én is jó jártam vele mert gyárilag független az enyém még az elsők között vettem.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
válasz jegenye77 #4028 üzenetére
Szia jegenye77 100 éve nem láttalak.
Eddig nem tapasztaltam hibát, ami olyan kirívó lenne, arra amire a párodnak kellene arra bőven jó.
Igen jó a kíjelző (nekem napfényben is jól látható), viszont ha van rá lehetőséged akkor próbáld meg tapizni és megnézni a kijelzőt.
(#4021) MeGabee
Ha a Gyári Beállítások Visszaállítására gondolt akkor az nem ugyan az mint az FR Mivel az első nem töröl data-t. viszont az FR igen.. Sőt ahol nincs külön mint nálunk ott cachet is töröl.
Keresk 6.0-is de lehet, hogy csak keresek..
(#4019) erik365
Mivel csináltad OTA-n?[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest