- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
colonell
senior tag
válasz
slyder81 #19726 üzenetére
Mondjuk a P9-nél dettó ugyanez a helyzet
Érdekes mert az y200-nál abszolút nem volt ilyen gond, mondjuk ott nem is nagyon volt mi melegedjeY300-nál már előjött Y550-nél semmi most a p8lite-nál pedit ha online gémmel tolom töltőről, mondjuk ezen meg nem csodálkozom
p9-nél meg hát gém, navi is.
-
gianone
őstag
válasz
slyder81 #16849 üzenetére
Próbáld a B550-et. Ha a magyart szeded le a hivatalos oldalról, abban van vendor mappa, tehát két lépcsős lesz a telepítés. Semmi extra. Butaságokra meg ne hallgass, csak az update.app elég.
VR szemüveghez meg nem ártana a giroszenzor, ami ebben a telóban nincs, valakinek eszébe juthatott volna.
B588-at meg Firmware Finderből is le lehet tölteni, és fel is lehet rakni a megfelelő buildekre. Nekem a B584 volt a legjobb.
-
-
Zsocy155
őstag
válasz
slyder81 #16833 üzenetére
Szia!
Az SD kártya gyökerére másoltad a dload mappát?
Ha igen olvassd át ezt hátha segít.(#16836) amdboy: Én egy VR szemüveg tseztben olvastam. Az eladó vagy nem tudta vagy mindenképpen elakarta adni. Esetleg én tudom rosszul, de talán jön valaki aki próbálta már P8 Lite-al.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest