- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iGO Primo
-
Mobilarena
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
válasz
garaboncicás #19037 üzenetére
Sorry! Tegnap már egy kicsit fáradt és türelmetlen voltam. Részben igazad van. Kösz, hogy próbáltál segíteni. Gondolom, akinek hasonló problémája volt, az már rég lecserélte a telefonját, és nem olvassa a topikot.
(#19035) ANDROID???: Köszi! Alaposabban átnézve topikot, találtam választ a második kérdésemre.
És közben, úgy tűnik az alap problémám is megoldódott. A Sky Map alkalmazásban kikapcsoltam a gyro-t, majd elvégeztem a kalibrálást, végül újraindítottam az alkalmazást. Így jelenleg megfelelően képet mutat az égboltról mozgatás közben a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- RAM topik
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged