- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland8622
aktív tag
válasz animatrix11 #905 üzenetére
A P széria új neve lett a Pura.
Van még Mate. Talán még ebben a hónapban lesz is róla érdemleges teszt.
70 Pro és gondolom a belső piacra csak a Pro +. De lehet mind a kettő csak náluk marad, mert "The Mate 70 series will also be the first Huawei phones to launch with HarmonyOS Next - Huawei's new in-house operating system, that's not based on the Android Open Source Project (AOSP)."Amúgy meg írom itt a dolgokat, meg szeretnék egy ilyen készüléket , aztán egyben nem tudnám megvenni
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #903 üzenetére
Szia. Biztonsági frissítés volt elméletileg. De ha rámész a Beállítások >> Rendszer és frissítések >> Szoftverfrissítés >> Aktuális verzió >> Módosítások listája (Jelen frissítés a rendszer biztonságát javítja biztonsági frissítéseivel. ) és ott van kékkel a link, hogy További információ .
#901animatrix11 Én már csak az Ultrát venném. Mindenhol a legHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
P60-ra közben jött az újabb frissítés: 14.2.0.155 (C432E2R3P1)
Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #884 üzenetére
Na anno az OTP-vel jártam így a gspace alatt. Ott azért berágtam.
Ja amúgy az NFC-s dolog még most sem 100%-os nálam (én is ilyen fentebb linkelt videók alapján lőttem be a Googles dolgokat), mert ATM-nél hiába fogadja el a telefont a Simple-el, utána pl. ha ATM-en keresztül akarok a saját számlámra pénzt rakni, azt írja, hogy a kártyám erre nem alkalmas (vagy valami hasonló a szöveg, a lényeg hogy nem tetszik neki). Utána természetesen a fizikai kártyát használva már semmi problémája nincs. Fizetés viszont eddig mindig rendben volt. Fura >> ja és ez már P60 PRO-n.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
379MB - 14.2.0.152 (C432E2R3P1) biztonsági javítások >>>> P60 PRO-ra jött
-
Roland8622
aktív tag
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #869 üzenetére
Huu akkor vigyázni kell rá még jobban
Igen melegszik, a nagy melegben volt hogy kiírta a 4K-s videónál, hogy amíg nem hűl vissza a készülék, addig vissza veszi 1080p-re. De ezt az 50-es is megcsinálta. Nem valami nagy barátja a meleg.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #867 üzenetére
Kicsit összetett a dolog, mert már ugye semmi gspace vagy gbox, de azt mondanám, hogy kamerában nekem jobb. Főleg a portré üzemmód illetve a zoom ami jobban bejön.
Megvagyok vele elégedve. Érdemes volt a videó alapján a Googles dolgokat is belőni rajta. Tegnap pl. a bérletet vettem meg, mert megy az NFC-s fizetés is.
Ezen felül számomra az akksi is jobban teljesít (jó mondjuk eleve frissebb a készülék, de minimum 1 órát ver az 50-re a kijelző idő.) A rendszer is pörög. Ezekkel a frissítésekkel meg meglepett a Huawei, mert már nagyon levoltak írva, de lám csak küldik.
Kijelző is szebb, félig visszavett fényerővel elvagyok. Kültérién természetesen kell a full fényerő napsütésben. Egyedül ami bosszantó a kijelzőben, hogy nehéz "fóliáztatni". Mert a széle kerekített, így valami hydrogél fóliát rakattam rá (7e Ft volt mindenestől, nem ennél a linkelt boltnál, csak itt találtam leírást most gyorsban). Na az 50-esen a tok felnyomta, a 60-asra jobban sikerült a felrakás. Viszont ha cseréltetem majd (ami nem most lesz, mert köszöni szépen jól el van), akkor 1-2 mm-ert visszább kell venni és nem fogja nyomni a Nillkin tok.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Az igen Ezek szerint itt megoldották ezt a problémát. Nekem volt, hogy a Messenger hívás egyszerre csörgött az asztali gépen és a mobilon illetve párhuzamosan pittyogott.
Anno mikor otthon kellett dolgozni ill.a gyerekeknek tanulni, mondták hogy volt olyan suli aki Discord-ot alkalmazott.
Akkor most már elmondhatod hogy egyre közelebb vagy egy 100% telefonhoz
Mondjuk ahogy én sem, úgy a készülék sem lesz azHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Akkor ezek szerint a P60-nál jobban működik ez a megoldás, mint az 50 esetén.
Azért ha látok frissítést az Aurora Store-ban, akkor továbbra is ráküldöm. Volt ma pl. Drive és Maps frissítés is, de Netflix is jött estére.
Ja amúgy nekem gspace volt még anno, a gbox rosszabbul működött és szerintem jobban is ette az akksit.+1 még az Aurora Store frissítés javára: jön az értesítés a gólnál és egyéb beállított dolgoknál (piros lap, félidő stb) a Sofascore-nál
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Nekem meg van hogy a Gmail hamarabb pittyan és utána van késésben a gyári levelező app. Nem sok a difi, de van hogy tényleg egyszerre jönnek.
Messenger nálam csak akkor bajlódott, mikor jött frissítés rá. Utána mindig jött rendesen. Jelen pillanatban is rendben van.
Amúgy a frissítések résznél az Aurora Store-nál jöttem rá, hogy mennyi hulladék semmire sem való app van fent. Illetve számomra már érdektelen a jobb megfogalmazás.
Nem tudom nálad az 50-esen miért nem megy rendesen a Messenger értesítés.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Discord az AppGaleryből működött rendesen? Mert nekem van olyan app ami onnan van feltéve és működik rendesen, Aurora Store-ból így nem is raktam fel. Meg amennyit használom a nevét sem tudom melyik volt már
Mekit nem próbáltam, BK-be szoktam időnként enni hambit, az megy rendesen.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Valami ilyesmi volt nálam is, de ott a telefon nyelvezete angol volt ahogy végig mutogatta és nem német, de a lényeg, hogy működik.
Ez a videó volt , ami alapján feldobtam.
Hajrá, majd írd meg összejött-e a dolog[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
A Vodafone-nál megjelent a kínálatban a P(Pure)70
Jó árban is van. Nem enged most belépni, de kedvezménnyel biztos 300 alatt adják.
Igaz nincs készleten. Valakinek összejön, akkor jól jár, mert fel lehet rá rakni a Googles dolgokat.
Ja jött nálam a P60-ra frissítés: 14.2.0.150 (C432E2R3P1)Szerk. a P70-et benéztem, nem az Ultra
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz animatrix11 #838 üzenetére
Jó kérdés, mert nekem EMUI van rajta. Egyelőre így elvagyok vele. Kamera szuper, értesítések is rendesen jönnek, NFC is megoldva most már. Szóval nem kell félni a Huaweitől, csak nem való mindenkinek. Türelmesen megcsinálgattam amit kellett rajta. De ugye 99% a népnek úgy az igazi, hogy kiveszem a dobozból >> bekapcs és minden 100%-os rajta. Mondjuk ez lenne az alap. Mivel nekem a kamera volt a legfontosabb és nem vágytam ennél is sokkal drágábban Iphone-ra vagy Samsung Ultrára (aminél csak a videó rész a jobb a Huaweinél, főleg az Iphone-nál ezt nem vitatom), így maradt ez a folyamat.
Én az 1%-ba tartozomHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Tegnap azt hittem, hogy már megint valami elsz@ródott, mert nem jött a Messenger értesítés egyből, de valahogy eszembe jutott, hogy megnézem a frissítéseket. Meglepő módon az Aurora Store-ban minden appomnál volt elérhető frissítés. Utána jó is lett a Messenger. Sőt, tegnap óta már 2 frissítést adtam neki. Ilyen sűrűn nem tudom, hogy Play-ből is jönne-e. Szóval ha valami nem okés, akkor érdemes ránézni. Automatikus frissítést direkt nem akarom bekapcsolni, mert hátha belepiszkál valamibe a Google Services részbe is, mert mintha ahhoz is láttam volna valamit a frissítési listában. Jó ez nekem manualban is.
-
Roland8622
aktív tag
válasz animatrix11 #831 üzenetére
Igen. Mondjuk nem tudom melyik app ami eddig problémás volt, de amiket eddig használtam mind rendben van. Gmail is jön párhuzamosan a gyári email app-al.
-
Roland8622
aktív tag
Halihó. Már a P60 PRO-t használom, de szerintem többen vannak még P50 PRO-val,ezért leírom ill. másolom a 60-as topikból.
Ma végre sikerült fizetnem NFC-vel OTP-s kártyával. Nem volt zökkenőmentes, mert 2 Simple app is van. Elsőnek is mind a 2 appból törölnöm kellett a rögzített kártyát (azért volt fent mind a kettő, mert anno a régivel is próbáltam), majd mind a 2 appot töröltem. Aztán Aurora Store-ból felraktam a legújabb Simplet. Megadtam a kártya adatokat, kértem kódot SMS-ben, hogy legyen aktiválva az NFC-s fizetés. Sikerült. Aztán félsiker az ATM-nél, mert a telefont odaérintve tovább engedett, de az egyenleg lekérdezésnél kért PIN kódot, amit megadtam, de mégis hibásnak írt. Mivel 10-en álltak mögöttem sorban (fizetésnap gondolom), így meguntam és elmentem próba vásárolni. Önkiszolgáló kassza, szépen odatartottam a mobilt a terminálhoz és ekkor a Simple app bejött, kért kódot (az app kódját) és meg is történt a fizetés. Majd még az ATM-es pénzfelvételt megpróbálom valamikor (bár nem szeretnék egy darabig levenni casht).
Szóval mindezt úgy tudtam megoldani, hogy a Youtube videó alapján ráraktam a Google Servicest. A Play Áruház appjait ha pl. a böngészőben kikeresem, akkor az Auora Store-al van össze párosítva (onnan kellett valami Google Services dolgot leszedni és beállítani).
Mivel a P50-re is jött már az EMUI 14.2.0, lehet ott is működhet a dolog. Nekem a videóban még a 13 volt és arról frissült, a Google dolgokat nem rontotta el. Most már elmondhatom, hogy 99%-os a készülékHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #798 üzenetére
Nekem a P60-ra jött. De azon eleve EMUI 13 van. Itt hiába nyomom a frissítést, semmi.
Érdekes itt meg ír valamit:
January 23, 2024:
Huawei is pushing a January 2023 software update for the Huawei P50 Pro smartphone and it comes with new security patches. The firmware version for this upgrade is EMUI 13.0.0.278.Neked hogy jött be? Vagy szolgáltató függő a dolog? Vodás a készülék.
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #754 üzenetére
Dettó. Nekem is az a kékes színű van. Aliról rendelem mikor volt akció olyan 5e Ft körül.
Csúszkál már nekem is. Igaz meg is dolgoztattam rendesen, mert képet lő és zsebbe vissza, majd megint valami megtetszett és elő majd vissza
Amúgy erősen gondolkodom, hogy vegyek-e újat így mert nagyon jól védi.
Ja: tervben van a cseréje egy Honor Magic 5 Pro-ra. Vagy lehet kivárom a Magic 6 Pro-t. Ez meg megy a családban valakinek.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Hoppácska. Mate 60 Pro
A sárga virágnál nem értem, hogy lett a P60 Pro-nak olyan pocsék a makrójaHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Gyári email annyiban jó még, hogy pl. nagyméretű képet ha megosztásnál ezzel küldök a saját gmail-es címemre, akkor nem dumál vissza, hogy 5MB-nál nagyobb. Eddig mindig bevált Ja és természetes más gmail címre is okés, megkapta az illető.
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz hunhool1979 #615 üzenetére
Igen az az alternatíva megy, de ott nem engedi a google fiókot hozzátársítani, így lejátszási listák/feliratkozások stb. nem megy. Már csak ezeket kellene hozzá varázsolni és akkor 100%
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #609 üzenetére
Szia
Én a Youtube Vanced-al kínlódok. Nekem gyárilag rajta volt, de nem akarja elindítani a videókat. Tettem fel 2 alternatívát, de ott meg a Google fiókomat nem tudom hozzá csatolni. Illetve lehetne, de ugye itt nincs Google támogatottság. Valami kódot akar küldeni, amit az értesítési sávból kellene elővarázsolni, de semmit nem küld. Próbáltam az appot gspace alól, de ott meg nem indul el. Youtube Revanced a neve. Szóval kutatok tovább.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Na én meg pont hogy kikapcsoltam, mert nem akartam ezt a funkciót használni, mert elkezdte magától, hogy felismerte a mosolyt. Készült vagy 5kép se perc alatt
Szóval nálam működik minden üzemmódban. Viszont azt vettem észre, hogy a számat picit ki kell nyitni, mert hatalmas széles mosolyra nem reagált.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Ma délután sikerült aktiválni az OTP SmartBank appot. Gspace alól elindul, be is tudok jelentkezni. NFC-vel nem tudok mit kezdeni, nem megy a fizetés.
-
Roland8622
aktív tag
válasz Roland8622 #575 üzenetére
Hmm felraktam az OTP Smartbank-ot.
Nyitnám meg,erre feldobja a weboldalt ezzel a szöveggel:
Felhívjuk figyelmét, hogy készüléke nem felelt meg a biztonsági követelményeknek, ezért az OTPdirekt SmartBank teljes körű használata ezzel az eszközzel nem engedélyezett.Kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat a plusz+36 (1) 3666 000 számon!
Ez így érdekes
Na letöröltem a mobilról az AppGallerys verziót és a Gspace alól ment a Play-ből.
Már hiba nélkül megnyitja. Holnap, akkor aktiválnom kell. Folytatás következik[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Na az jó. Holnap akkor lehet bemegyek és aktiválom, hogy kapjak azon keresztül értesítést, mert az sms-ek után nagyon sokat levonogat
Simple-el is kezdhetnének valamit, hogy az NFC-s fizetés rendben legyen.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Szia. Helyet nem tudok, viszont vagy 1.5 hete rakattam rá Capri szervízben (egri Pláza) olyat, ahol méretre vágták és valami gél került ragasztó anyagnak a kijelző és a fólia közé. Elsőnek csúnya volt, de ahogy kiszáradt már nem. Viszont ez sem jött be igazán, főleg hogy 7000Ft-ba fájt Valahogy olyan semmi vékony, de legalább nem csúszott el mint a gyári.
Most úton van az Aliról egy ilyen.
Nekem az előző mobilomnál is ezek a fajta un. Tempered Glass cuccok jöttek be.
Ha megjön elrakom, most nem akarom a frisset leszedetni. Az a baj, hogy 2x töröltem a rendelést (mert 1 hét után sem adták fel), aztán mégis feladták. És mivel nem volt türelmem másikat rendelni (ami tényleg időben jött volna) és azt is várni, így került rá ez a 7e-s.[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #550 üzenetére
Az olvadó hónál is próbáltam a makrót, de felettébb bosszanttó mikor átvált szupermakróra és ott nem olyan a kép valamiért. Csináltam vagy 20 képet, mire azt az 1-et jónak találtam.
Be is raktam a többi közé. Mire vált át ott a kamera szuper makrónál?Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz Sirandrish #544 üzenetére
Szia
Néha elmászik, de nem sűrűn fordul elő. Nekem inkább a szupermakróra való átváltása nem jön be sokszor, mert nem mindig színhű és ott jobban elmászik a fókusz. De van ellenpélda is, mert pl. a tejszínhab tetején a kakaópor elég jól néz ki.
Csillagos égboltom nincs (pedig szeretnék majd), de van Hold és makrók.
Ha majd megnézed a képeket pl. a cigisnél én a hamura raktam a fókusz és mégis előtte a papír az élesebb. A Holdas képek nem tudom mekkora zoom-al vannak. Amúgy 10x-es még nagyon jónak számít.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz hunhool1979 #532 üzenetére
Hmm akkor nem csak nálam szórakozik. Érdekes, mert mobilnettel meg okés. Vannak olyan weboldalak, amiket nem akar behozni vagy ha igen, akkor kínszenvedés az 5GHz-es sávval.
Xiaomi ruterem van.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Megosztanék a gspace-el és magával a készülékkel kapcsolatban pár dolgot amit eddig tapasztaltam:
- Drive-on tudok létrehozni mappát és tudok is feltölteni.
- Drive-ból letöltés megy, de nem tudom hova, mert sehol nem találni :(
- Gmail magához tért, mutat végre mindent.Próbaképpen küldtem magamnak emailt csatolmánnyal és megkaptam. A csatolmányt letöltöttem és az értesítések között is ott volt, megtudtam nyitni, sőt a letöltésekben is ott van. Fura, hogy ue. a drive-ból már nem megy.
- Térkép is működik, megtudja tervezni villámgyorsan az útvonalat.A rétegek között ott a forgalom, azt is mutatja. Ha baleset van vagy egyéb jelzés, szintén ott van a kis ikon a térképen.
- Az értesítési sávot ha lehúzom, már vagy 10 perce írja, hogy a Gmail-t próbálja szinkronizálni. Viszont ha az appban én frissítek, akkor megjelenik az új email.
Lehet ezeket már mind elmondták a Mobilarénás videóban, de nekem akkor még nem volt meg a készülék. Nagyjából ennyi amit használok a Google "ökoszisztémájából".Az elmúlt 2.5 hét után:
A zoom nagyon tetszik (10x-ig még elég tűrhető), de az elkészült tájfotók közül nem minddel vagyok megelégedve (iez a zoom nélkülire vonatkozik). Lehet nagyon megszoktam az elmúlt években a HTC U11-nél a gcam-ot. Amikor átvált szupermakróra ott a színhűség elveszik. példa kedvéért: lilás színű volt a könyvben a rajz és kéket fotózott :( De volt már példa, hogy lámpafénynél a sárgásból narancsos lett a kép.
A rendszer stabil, az appok között gyorsan vált.Nem zárt még be eddig semmit a háttérben, viszont pl. ha sokáig ment a facebook és vissza léptem a böngészőbe, akkor azt az oldalt újra betöltötte. Bár lehet ez lenne a normális?
2 napja reggel megjelent a VoLTE felirat a szolgáltató (Vodafone) mellett a bal felső sarokban. Eddig még ilyennel nem találkoztam.
+ tegnap jött egy decemberi biztonsági frissítés.Összeségében megvagyok elégedve a készülékkel. Szerintem a sok értesítés hiány nélkül kevesebbet nyomkodom. Az akksi jól bírja. Még azért az a gcam nagyon mozgatja az agyam, de nem tudom rárakni azokat a verziókat, amik itt vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Juhuuu. A közlekedési mobiljegy QR kód olvasója rendben. Megvettem a helyi járat jegyet és el is fogadta felszálláskor.
Köszönöm a tippet
Ezt a Curve alkalmazást is letesztelem majd.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Elfelejtettem megírni ma, hogy milyen bosszantó dologba futottam bele a Simple-nél.
Ugye vásárolni tudtam helyijárat jegyet, de amikor a busz ajtajánál a QR-kódot akartam beolvasni, akkor az arcomba vágta, hogy ez neki a Google Service nélkül nem fog menni.
F@sza mondom, akkor vehetek a buszon jegyet jó pénzért. Gspace alól sem ment ez a dolog. Egyszerúen nem is ragált rá. Pedig minden engedélyt megadtam. Azt hittem jobban fogom tolerálni a Google hiányát, de ez tényleg kellett volna. Drive, gmail nélkül elvagyok. Maps se érdekel különösebben. Közösségi oldalak alkalmazásai mennek. Fotózás ami a leglényegesebb meg okés. Néha félremegy valami és nem a legszebb számomra a végeredmény, de biztos stabil kézzel nagyon jókat is lőttem már. Első telefon amivel a Holdra rázoomolva látható is.
Ja2: amiket átklónoztam app-okat, lehet újra leszedem egyesével valamelyik árúházából, mert ma pl. az Időkép már adja a lokációt azt hiszem az Appgaleryből szedtem le újra.Ahhoz képest, hogy az USA azt pofázta, hogy a kici kínaiak mit össze nem kémkednek a mobilokon keresztül, szerintem továbbra is a Google követ le a legjobban. Nem egyszer volt rá példa, hogy 2 héttel később is kért, hogy egészítsem ki az idővonalat, hogy tényleg voltam-e ebben meg abban a boltban stb.
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #517 üzenetére
Most a wifinél 2 opcióm van: 2.4Ghz és 5Ghz. Utóbbival most okés. Lehet átkapcsoltam a 2.4-re, azt nem komálja. Melóhelyen 99% mobilnet megy, azzal még nem volt gond, max ahol nem fogta csak a 4G-t. Edge elég gyenge.
-
Roland8622
aktív tag
Nem tudom ma mi lett estére a mobillal, de ledobál a wifiről. 3 böngészővel próbáltam netezni, de mind akadozik. Tiszta dili Restart volt, de gyári visszaállítást nem akarok.
A reklámmentes böngészőket nem kedveli? AdblockBrowsert, Bravet-t és a Chrome-ot próbáltam. Utóbbinál valamivel jobb a helyzet, de tegnap ilyet nem csinált.[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #511 üzenetére
Áhh ez nagyon gyenge gcam valami. Köszönöm a segítséget, meg a jószándékot, de ez nem az. Ezek lennének az igaziak.
Ilyet meg nem tudok felrakni. Nem biztos, hogy jobb képek lennének ezzel, de jó lenne kipróbálni. Főleg az asztrot.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
-
Roland8622
aktív tag
-
Roland8622
aktív tag
válasz hockeyapu #503 üzenetére
Na az NFC nem működik. Kipróbáltam egy OTP-s automatánál, de nem reagált rá. Szerencsére a Simple megy, legalábbis helyijárat jegyet tudtam benne venni, gondolom akkor autópálya matricát stb. is.
Kameránál ez a szupermakró tuti nem ilyen belenagyított valami? Mert utána pc-n megnézve már nem volt szép csak a mobil kijelzőjén. A széleslátóval meg amit készítettem, azon olyan csúnyán elmosta a dolgokat, hogy rossz volt nézni. Van előrelépés a HTC U11 után, de komolyabbra számítottam. Valahogy a gcam-ot kellene rá felvarázsolni, kíváncsi lennék mit tud.
Ami viszont kiakasztott, hogy sötét szobában (csak a monitor ad fényt) lefotóztam amit a monitoron láthatok és nem volt egy hűűű de éles a HTC -nél direkt kipróbáltam a gyári kamera appal és a gcam-al is. Mind a kettő jobb volt.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. A mikulás napja meghozta a csodát. Aznap láttam fent már hajnalban a webshopban, 8:15-re sikerült is lerendeznem a rendelést a Vodánál. A mai napon már a kezemben is tarthatom
Közel 6GB-nyi frissítés vár rá, de az akksi elég gatya már. 17%-ról lemerítettem 1 óra alatt 5%-ra. Nem tudom ez jónak számít-e?
Google hiányába már bele is szaladtam, mert az átrakott appokból pont az Időképet nyitottam meg. Lokáció alapján nem tudja, mert Google Service hiány. De tuti belefutok még ilyenbe. Képeket már lőttem vele. Még elég vegyes az első benyomás. Makró tekintetében már van pozitívum. Arra viszont figyelnem kell, hogy min hagyom. Lőttem csak úgy egy képet a melóhelyen az egyik helységben és picit életlennek tűnt. Meg is lepődtem rajta. Aztán fotóztam egy adventi koszorút (az volt színes a közelben) és az meg rendben van. Zoom tetszik. Nem mosta sz@rrá a képet a 10x. Tovább nem próbáltam.
Szóval első tapasztalatok eddig rendben vannak.
Ja SIM-et még nem raktam át. A dual az elméletileg 100%-ban független?Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
válasz hunhool1979 #466 üzenetére
Szia.Eger. Agria Park /Pláza
[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Ma teljesen véletlen benéztem a Telekomhoz és megláttam a Mate 50 pro-t
Teljesen frissen kirakva, még senki nem készített 1db teszt képet se vele (a kamera appját is én nyitottam meg, kért pár engedélyt).
Na de hogy jön ide ebbe a topikba a téma? Mellette volt a p50 pro és készítettem ugyan arról a témáról odabent képet. Na már most az összkép lehet árnyalatnyival szebb volt a mate 50 pro javára, de ahogy belenagyítottam enyhe életlenséget véltem felfedezni. Nagyon minimálisat, de látni lehetett. Már bánom, hogy a képeket nem küldtem át bt-on a sajátomra, mert akkor tudnám szemléltetni. Ja és nekem a makrós / nagyon közeli igen fontos: na abban a p50 pro képe jobban bejött. Sokkal közelebb is tudtam vinni a kamerát pl. a lefotózott demó telefonokhoz vagy a kis táblán lévő szöveghez stb. ami ott volt mellettük.
A mate 50 pro ~470e Ft volt teljes áron, a p50 pro meg ~330.[ Szerkesztve ]
-
Roland8622
aktív tag
Ha a Vodától van akkor rájuk borítom az asztalt arra a hazug ********** bagázsra
Leleveleztem a Huawei Magyarországgal, hogy van nekik és tudnak biztosítani a Voda számára, de ők valamiért csak terelnek, meg össze-vissza kapcsolgatnak.Amúgy grat
-
Roland8622
aktív tag
Szia
Köszönöm neked is. A google szolgáltatásai közül igazából a Gmail/Drive amit a legtöbbet használom. NFC hiányozna, mert ritka jó találmány + a Simple segítségével elég sokszor veszek buszjegyet.Bankolást ritkán használom, arra PC és a befizetéseket is azon keresztül. Jó néha kell a Simple felület ha véletlen böngészőből akarok fizetni, de az csak megy tán onnan továbbra is. Most így hirtelen ezek amiket a legjobban a googlehoz tudok kötni a használati szokásaim közül. YT-ot a Vanced-al tolom. Chrome nem izgat, mert AdblocBrowser van fent.File Manager +-t mintha a fentebbi MA-ás videóban úgy mutatták volna, mint ami nem megy.
Gondolom a Share rész lesz még fájó, ha egyből csatolni akarok egy képet mondjuk az email-hez vagy a drive-hoz.
Amúgy ilyen szinten mindent a Google-ra/hoz kötni szerintem inkorrekt.
Úgy látszik nem kaptak elég nagy büntetést még amit megéreznek.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
-
Roland8622
aktív tag
#407 hunhool1979 és #408 blueye köszönöm a válaszotokat
Lehet bepróbálom (már ha jeleznek, hogy hoztak a boltba). A kamera nálam nagyon fontos, hogy hosszú távon is megállja a helyét.Huawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
-
Roland8622
aktív tag
Sziasztok. Előre is elnézést, sok kérdésem lesz
Hol is kezdjem. Leváltanám jelenlegi HTC U11-emet. Elég régóta vergődök már csere dolgával (maga a készülék még mindig kiszolgál), több telefont is elkezdtem kinézni, ennek megfelelően több részlegben is kérdeztem.
A kiszemeltjeim között volt az Iphone 13 pro és a Xiaomi 12x verziója is képbe került + még nézegettem a Pixeleket.
Az alma nagyon drága lett, a többi meg nincs a szolgálatatói kínálatban (mert azért ekkora összeget egyben nem szerretnék most kiadni).
Na de jöjjenek a kérdések.
1: Tényleg már egyszerűbb felvarázsolni a Goole-s dolgokat ? Visszaolvastam elég sokat és a neten is komplett leírások/videók vannak.
2: Ha sikerül is a google szolgálatásait felrakni, mennyire tartós? Mert ezen azért vannak ellentmondások.
3: Lehet-e rá Gcam-ot rakni? (Tudom, hogy a gyári kamerája baromi jó, de a Gcam-os asztót szeretném kipróbálni majd, esetleg).
4: Összejön-e a napi min.5 óra SoC?
5: Dual SIM-et írnak pl Vodánál, tehát függetlenítve vannak gyárilag?Hirtelenjében ennyi. Nem 1-2 évre vennék telefon, a jelenlegi is már 4.5éves.
Köszönöm előre is annak aki válaszólHuawei P60 Pro / Huawei P50 Pro / iPhone 13 sima (1 hétig, de volt :D) / HTC U11 (már 4.5 éve) /BOSSHIFI B3 / FiiO BTR3
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest