Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• donnie.d

aktív tag

válasz Elektrosokk #552 üzenetére

Ez attól függ, hogy mennyire éled az életed a telefonon.
    Én az ügyeimet java részt személyesen vagy laptopon intézem. Utóbbit azért szeretem, mert ott gyorsabban tudok írni, és reagálni is. Nekem van egy P40 Pro-m és egy P50 Pro-m is. Jelenleg az utóbbit használom. Azért történt a vásárlás, mert ugyan nincs nagy előre lépés a két telefon között, de nekem megtetszett a P50 Pro, s az elődjét meg megtartottam arra az esetre, ha valami történne a jelenlegi készülékkel, hogy legyen egy tartalék.

Én a telefont fényképzésre, telefonálásra, zenehallgatásra, és pár szociális platform (messenger, facebook, instagram stb.) használatára használtam. Ebből a szempontból probléma nincs a P50 Pro-val. Megy rajta a messenger, facebbok és ezek lite változatai is, továbbá alapból a huawei egészség alkalmazását használtam. Zenelejátszóból kettőt használok. Egy az alap egy pedig a Musicolet. Egyikkel sincs gond. Gspace-t használok az alatt pedig inkább a térképet szoktam használni. Ha nem jelentkezel be nincs probléma. De bőven vannak alternatív lehetőségek mindenféle eddig használt alkalmazásra. Én meg vagyok elégedve a telefonnal. Szeretem. :K

Új hozzászólás Aktív témák