Hirdetés
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
hockeyapu
senior tag
válasz
animatrix11 #982 üzenetére
Lányomnak azt vettem majd két éve és elégedett vele !
Nincs nagy különbség az 5-6-7 között (legalábbis szerintem !)
Nekem eddig Okés ! -
hockeyapu
senior tag
Ennyi volt !
Átszálltam egy Honor Magic 6 Pro-ba !
A P50 Pro meg átmegy második számú telóba, a 'Nagy öreg (p30 pro)' meg már csak a lakásban fog segíteni a család életében ! -
Pikkolo^^
addikt
Proton Pass-t és Mail-t esetleg használ valaki?
-
hockeyapu
senior tag
Egy ideje nem kapom meg a google értesítéseket, ez gondot okoz az email fiókjaim kezelésében, ahol a P50 pro van beállítva !
MicroG fent van .
Ötletek ? -
animatrix11
őstag
Sziasztok!
Másnak nincs baja az otp appal illetve más is kiírta, pl qr kód olvasó is jelzett hibát google playel kapcsolatos, frissítsem vagy rakjam újra az alkalmazást, ha lehet frissíteni egy ideig jó, aztán megint nem, de valamikor magától megjavul
Harmony os 4
Köszi! -
b.aron0519
újonc
Sziasztok! Ismertek magyarországon olyan embert aki tud rebrandelni huaweit és ha igen, mennyiért dolgozik?
-
PioDVD
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #973 üzenetére
Szerintem most jönne értesítés a jóváhagyádsról, csak most nem értesít
, vvalamiért a Simple-ön keresztül nem kéri a jóváhagyást, teljesül és kész. Ezt nem értem.
De az app-ban Menü, fent rögtön Internetes jóváhagyások. Szerinte 3 napja még nem volt ott.
Igen, "rendes" droidokon, ha beleléptem a user vagy password mezőben, a bill. sáv tetején ott volt a Bitwarden. (Úgy emlékszem, nem magától indult el a Bitwarden.) Most nem jön elő, el kell indítanom, kikeresni a széfben megnyitni, kimásolni a jelszót. Pedig be van állítva, hogy a Bitwarden az Alapértelmezett auto-kitöltő.
-
PioDVD
senior tag
-
hockeyapu
senior tag
Nekem most jött meg a 14.2.0.160-as frissítés .
-
PioDVD
senior tag
Ó, kösz! Ide nem találtam el sajna.
Már csak jobb oldalra egy nagyító, meg a középső gomb hosszú nyomására a menü (közte a fordítás) hiányzik, de az sajna az android újabb verziójával jött, felejtős.
Ha már ez megoldódott, hála neked
, aa névjegyekkel kellene kezdeni valamit. 2 hete csináltam Huawei fiókot, akkor áthúzta az adatokat a gugliból, de most gubanc van: ha a tárcsázóban/névjegyeknél a gugli fiókot választom, nem mutat semmit. Amúgy is a jozzáadás a Huawei fiókra vonatkozik. Így most lenne egy naprakész Huawei fiók, ha valamikor megint guglis telefonra váltanék, export/import kellene, egyszerűbb lenne a gmail-t használni. De AppGalery-ben és Aurorában sem találtam az eredeti guglis tárcsázót, névjegyet.
-
PioDVD
senior tag
Hogy lehet megtalálni egy elbújt alkalmazást? Appgalery picsog, hogy a Themes-t frissítsem, de sehol nem találom. Se a beállítások/alkalmazásoknál, se appgalery-ben, se Aurorában. Az ikonja olyan, mint a Poco-n volt, ha jól emlékszem, szóval nem tudom, nem onnan követ-e, kell-e ez nekem egyáltalán.
De ha már kérdezek úgyis: alul a 3 gombból a 2 szélsőt nem lehet felcserélni? Samun nagyon úgy szoktam meg.
-
Roland8622
aktív tag
14.2.0.160 (C432E2R3P1) 366MB biztonsági javítások >>>> P60 PRO-ra jött, előbb raktam fel
-
PioDVD
senior tag
válasz
animatrix11 #961 üzenetére
Nálam Emui, akkor ez lehet a megoldás. Szerintem itt nincs Play, azért kell az AppGalery és az Aurora (pl.)
-
PioDVD
senior tag
válasz
animatrix11 #958 üzenetére
Azt honnan szedted le?
Az AppGalery hoz találatot, de ha lekérem, átdob a gbox oldalára, hogy szükséges hozzá. Aurorán meg GP Games, GP Books és GP Console van.boziki:
Most nagyjából minden üzen (kicsit hektikus azért), ugyanaz nem megy. Szerencsére egy gépen is be voltam jelentkezve, sikerült telepíteni a régi telót. De jó lenne, ha az is menne, hátha animatrix11 módszere jó, csak legyen meg az app. -
bozoki
csendes tag
Szintén microg-t használok, nekem jön minden értesítés rendesen, kivéve a Googlenek a más eszközről való bejelentkezés engedélyezése dolog..
-
PioDVD
senior tag
válasz
animatrix11 #955 üzenetére
Á, teljes káosz.
Messenger automatán, értesítési sávon jelez, ha lehúzom, ott is az értesítés. HVG nem jelez a sávon, de ha lehúzom, ott van az értesítés. Facebook ikonon jelzi, hogy új poszt érkezett, de a sávon nem, és lehúzva sem. Utóbbi 2 kézin, ahogy írtad. Egyébként mindhárom app értesítés része ugyanúgy beállítva.Most nézem, ezt írtad:
"kézi kezelésre rakni az minden appot ami küld értesítést és mindent bekapcsolni (a google play szolgláltatásokat is)"
Kézinél kellene google play opció is? Nálam olyan nincs, 3 van (automatikus indítás, másodlagos indítás, futtatás háttérben). -
hockeyapu
senior tag
válasz
animatrix11 #955 üzenetére
Ezt Én is köszönöm !
-
-
PioDVD
senior tag
Elakadtam.
A telóra felraktam a MicroG-t, nagyjából minden ok. De egy régi telót beüzemelnék, ott a gugli bejelentkezésnél 2. lépcsőnek megerősítő értesítést küld a Huawei-re, viszont nem jelenik meg. Hogy/hol lehetne beállítani/engedélyezni? -
PioDVD
senior tag
válasz
Roland8622 #950 üzenetére
BÚÉK neked is!
Ez is arról szól, amit a rendszer ajánl. Az meg kb. Facebook, Messenger, Instagram, ilyenek. Külső app talán lenne erre, de a banki app-ot nem tudom, mennyire ajánlatos harmadik feles app-on keresztül elérni.
-
PioDVD
senior tag
válasz
hockeyapu #943 üzenetére
Szűk farmerzseb nemigen a barátjuk.
Vagy adott esetben ing zsebnél a gomb, dzseki cipzár.
Más:
Nem igazán p50 pro téma, de most ezt lakom be:
Alkalmazást duplikálni lehet valahogy? Ikeralkalmazás igen korlátozott, nekem lenne több is, amit duplikálnék. Pl. (de nem kizárólag) Erste George) is ilyen. -
PioDVD
senior tag
válasz
Roland8622 #939 üzenetére
Nem tudom. Máshol írták, hogy szóltak volna a SIM miatt, ha ott is írom, hogy nincs benne. Az tény, hogy beraktam, és egyből szólt, hogy van egy újabb 13-as, aztán még volt 3 frissítés, eljutott az aktuálisig.
Kár volt szívni vele, de legalább a Huawei-től megtudtam, hogy magyar telefon, mégsem kanadai piacos.
Most majd futhatok neki megint a MicroG-nek, meg kereshetek tokot.
-
Roland8622
aktív tag
#938PioDVD
Hmm lehet akkor a szolgáltatón keresztül jön a frissítés? Ez nekem azért fura, mert a fiókban van a P50 PRO és SIM nélkül jött rá múltkor a frissítés.Elméletileg jön az EMUI 15 is, elsőnek a Mate X6-ra.
Illetve itt írnak valami 14.2.0.188-as verzióról is. Bár ez lehet csak a P60 PRO-ra.
Amúgy az alap tényleg Android 12? Hihetetlen, hogy már a 15-nél tartanak közben. -
PioDVD
senior tag
Egyszerű volt a megoldás, kellett bele SIM.
-
bozoki
csendes tag
válasz
Roland8622 #936 üzenetére
Nekem valamelyiknap jött P50 Pro-ra is
-
Roland8622
aktív tag
14.2.0.156 (C432E2R3P1) 370MB biztonsági javítások >>>> P60 PRO-ra jött még 20-án
-
PioDVD
senior tag
válasz
hockeyapu #934 üzenetére
Felismerni felismeri* most már (driver hiba megoldva), látom a telefont, de a rendszerfrissítéshez kellene a Hisuite. Nagyon mókolni nem akarok recovery móddal. Bár, ha megvan valahol a hivatalos 14.2-es rom (illetve rom-ok), és bolondbiztos a módszer, el nem zárkózom, csak drága téglát nem akarok.
*Úgy ismeri fel, hogy felugrik, csatlakoztatva a teló, elérem a teló tartalmát, de a Hisuite azt írja, not connected. Így a frissítés nem aktív. A leírás szerint telón a hdb módot be kell kapcsolni, ez megy, de be kellene kapcsolni, hogy a Hisuite működhet hdb módban, na, ilyet viszont nem találok a "listában", csak egy teljesen más app szerepel. Kb. MÁV app, aminek tuti semmi köze a hdb-hez.
Január 10-ig kellene megoldanom, de jobb lenne január 2-ig
, cégnél 1-jén változik a vpn, jó lenne másnap már a Huawei-re feltenni az authenticatort.
-
PioDVD
senior tag
Próbálkoznék a Hisuite-tal, de azzal is elakadtam.
Nem világos, kell-e a telefonra is, sehol sem találom - ezen túlléptem, biztos nincs.
De a pc-re telepítés a fő gond. Win11, feltelepül, de a Huawei driver nem megy fel. Hibaüzenet szerint a Memóriaintegritást ki kell kapcsolni. Ok. Kikapcsolom, kiírja, hogy újraindítás után lép érvénybe - újraindítás után persze be van kapcsolva.
IItt megállt a tudomány.
Valaki esetleg használta a Hisuite-ot, és boldogult a telepítéssel, ha simán nem ment fel?
-
PioDVD
senior tag
válasz
hockeyapu #926 üzenetére
Kösz!
Nagyjából beállítottam angol nyelvű alapján - nagyjából, mert 14.2-n csinálja, nem minden ugyanúgy néz ki.Tudom, hogy kell frissíteni
, de éppen az a problémám, hogy 13,0.0.237-ig eljutott, de a 14.2-t már nem dobja fel. Szerinte naprakész, nincs frissebb verzió.
-
hockeyapu
senior tag
Szerintem már írtam, de újra: [micrG-4:59'-től]
Szoftverfrissítés és keresi az újat, nem bonyolult ! Azóta tényleg jó a teló !
Nekem a google térkép hiányzott, a Petal meg szerintem egy fos ! -
PioDVD
senior tag
válasz
animatrix11 #924 üzenetére
Kösz! Úgy látom azóta, ha máshogy nem, Hisuite-tel felmegy a 14.2, csak jobb lenne egyszerűbben, meg nem is értem, miért nem ajánlja nálam. Azt meg csak érdemes lenne előtte, gondolom.
-
PioDVD
senior tag
Kellemes ünnepeket!
Most ûzemeltem be egy ilyen telót. A MicroG módszer mūködik a 13-as EMUI-val? MicroG csoportban év elején még downgrade-rôl írtak.
Esetleg konkrét videót tudtok ajánlani? Bár még jobb lenne szöveges howto, de nem vagyok telhetetlen.
-
hockeyapu
senior tag
Totalcommandert használok azért keresem remélem megtalálom ! Köszi !
-
bozoki
csendes tag
.vcf formátumban tudod exportálni, és megosztani a fájlt magát.
Névjegyzék - > Beállítások - > Importálás/Exportálás -> Névjegyek megosztása
és kijelölöd őket -
hockeyapu
senior tag
Valakinek van fogalma róla melyik mappába rakja a teló a telefonszámokat ?
Le akarom menteni, hogy még véletlenül se felejtsem őket (volt már ilyen !)
A szinkronizálásoktól meg kivagyok ! -
bozoki
csendes tag
válasz
Sántha Lajos #909 üzenetére
Nem nagyon gondolkodtam egyébként árban, nyilván úgy gondoltam hogy minél kevesebbet kelljen hozzátennem mondjuk egy 13as iphonehoz, vagy akár 14-hez.
-
Sántha Lajos
aktív tag
válasz
Sántha Lajos #910 üzenetére
Na jó, csak vicceltem, nem mondom hogy nem próbálnám ki a kameráját mondjuk, én mindíg emiatt váltottam telefont : P9 lite, Honor 8, P20, Honor 20 Pro, meg nemrég vettem a P30 Pro-t amit imádok. Tudom hogy kicsit le vagyok maradva, de én csak most jutottam el a P30 pro-ig.
-
bozoki
csendes tag
Nincs valakinek esetleg szüksége egy P50 Prora?
Külső tökéletes, mindig fóliázott, akksi mondjuk 87es
Kipróbálnék egy Iphonet az árából -
hockeyapu
senior tag
válasz
Roland8622 #904 üzenetére
Én megelégednék a Pro+-al is, az már nem üveg hátlapos ! De hát álmodik a nyomor !
A Mate sorozat meg 26-án érkezik (sajna nem hozzánk !)
Van egy forrásom, talán attól megtudok valamit a jövő héten ! -
Roland8622
aktív tag
válasz
animatrix11 #905 üzenetére
A P széria új neve lett a Pura.
Van még Mate. Talán még ebben a hónapban lesz is róla érdemleges teszt.
70 Pro és gondolom a belső piacra csak a Pro +. De lehet mind a kettő csak náluk marad, mert "The Mate 70 series will also be the first Huawei phones to launch with HarmonyOS Next - Huawei's new in-house operating system, that's not based on the Android Open Source Project (AOSP)."Amúgy meg írom itt a dolgokat, meg szeretnék egy ilyen készüléket , aztán egyben nem tudnám megvenni
-
animatrix11
őstag
válasz
Roland8622 #904 üzenetére
íme
Szerintem máshol nincs ennyiért szerintem, amúgy nekem elég lenne a pro, de jól látom nincs már mate, hanem mostantól ultra? -
Roland8622
aktív tag
válasz
hockeyapu #903 üzenetére
Szia. Biztonsági frissítés volt elméletileg. De ha rámész a Beállítások >> Rendszer és frissítések >> Szoftverfrissítés >> Aktuális verzió >> Módosítások listája (Jelen frissítés a rendszer biztonságát javítja biztonsági frissítéseivel. ) és ott van kékkel a link, hogy További információ .
#901animatrix11 Én már csak az Ultrát venném. Mindenhol a leg -
hockeyapu
senior tag
válasz
Roland8622 #900 üzenetére
Megjött nekem is frisült települt . Tudjátok mit csinált ?
-
hockeyapu
senior tag
válasz
animatrix11 #901 üzenetére
Ha már lecserélem, akkor legalább a pro+-ra vagy az ultrára, azokon már nem az a buzi üveg hátlap van, ami mindig eltörik és rühellem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma 5G helyett öt kamera, Kirin helyett Snapdragon chip, Google helyett EMUI 12. Mire elég?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest