- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
"Mivel OLED panel van a telefonban ezért nem gondolnám, hogy ez bármennyire is zavarna."
OLED ide vagy oda:- szkenárió1: full fekete sáv, mintha lenne fentről egy ~1 centis káva. Nincs notch. - neked ez kell
- szkenárió2: fekete sáv fent, bal szélén értesítési ikonok, jobb szélén óra és értesítési ikonok. Nincs notch.Na mind1, te tudod, én továbbra sem értem, de elfogadom.
-
Pompi
nagyúr
Amúgy nem értem a problémádat alapvetően.
Ha lejebb tolná az egészet, akkor vesztenél valóban egy sávot és ott lenne a fekete sáv használatlanul, így viszont a státusz ott marad, alatta viszont hasznos a terület.
Tehát ahogy te mondod nem akarsz egy fekete státusz bart nézni, inkább néznél egy totál fekete kihasználatlan sávot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest