Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomeef
őstag
Mai nap én is magamhoz vettem a P30at. LG G4-et váltott. Első körben ami legnagyobb pozitívum számomra az a sebesség. A mai napig azt hittem, hogy tudom miaz a gyorsaság a G4 személyében, de tévedtem
A kijelző felbontásban ugyan visszalépés, amiből én speciel semmit nem veszek észre így elsőre, viszont fényerőben és színben hatalmas előrelépés. Ami még nagyon tetszik, hogy sokkal kecsesebb mint a G4, jobban kézbe illik és egyáltalán nem csúszik, mint azt sok helyen olvastam.
Ez a telefon valóban olyan érzetet kelt bennem, hogy ez bizony egy csúcskészülék.
Jah és az ujjlenyomat olvasó brutálgyors és pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A kijelző felbontásban ugyan visszalépés, amiből én speciel semmit nem veszek észre így elsőre, viszont fényerőben és színben hatalmas előrelépés. Ami még nagyon tetszik, hogy sokkal kecsesebb mint a G4, jobban kézbe illik és egyáltalán nem csúszik, mint azt sok helyen olvastam.