- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Jó volt a hsz, benne volt minden. Elvileg vodás vagyok, de itthon wifin néztem. Hozzátenném nagymuter gyorsabban tekert, mint a netem(2megás csomag és annyit is tud). Lehet ezért lett ilyen? Adatmegtakarítás offon van. Bár a gépen is ugyan az a net fut, ott meg nincs ilyen különbség....
-
ForRedGlory
félisten
Baloldalon a második fickó UFO? Emberi fejet nem véltem felfedezni.
-
törölt tag
-
borand
aktív tag
Kicsit reagálnék én is, mint tök laikus ember a fotó témában, de én már az ő hozzászólásai előtt is azt írtam, hogy ezek a képek nekem, mint hozzá nem értőnek sem tűnnek jobbnak, mint a legtöbb csúcskészüléknek. Ugye erre volt felhúzva ez a telefon, közben meg rengeteg helyen elvérzik, mint ok szubjektív desing téma (sokaknak az előlap, másoknak a hátlap), videós képesség, selfie, bővíthetősg, jackmentesség, belemehetnénk hülye benchmark számokba is stb... Cserébe kapsz egy telefont jó üzemidővel, okos fotó beállítással, meg éjszaka valamivel jobb képekkel. Szerintem túl sok a kompromisszum ennyiért és valahogy nem kínál olyat, amitől leesne az állam. Pedig a M10Pro olyan jóra sikerült, hogy azt hittem, akkor hogy ebből P11 vétel lesz a jövőben.
-
Postas99
senior tag
Köszönjük, nagyon jó volt ez így olvasni.
Igen az átlag "user" mást nem akar csak lőni egy jó képet ami nincs bemozdulva nem homályos és ha kiteszi megjelenitőre akkor el tud vele dicsekedni.Sajnos abban nagyon is igazad van, hogy egy ilyen eszközből miért kell lespórolni a wireless charge-ot. Nem életszerű a dolog.
Kérdésem lenne: tervezitek, hogy a tesztekben a kijelző minőségét is teszteljétek le "KÉK" fényre. Itt most nem arra gondolok, hogy van-e rajta paraszt vakítós éjszakai üzemmód.
Konkrétan, mindenki egyre többet lesi a kijelzőt, és nem mindegy hogy a kijelzőből kilépő nem látható fénytartományból mennyi az ami szennyezi a szemet.
A világítástechnikai eszközöknél ez már régóta szabvány hogy meg kell adni a fényspektrumot is, hisz ez alapján tudod elmondani hogy mennyire bántja a szemet.
Tudom, hogy nem olcsó egy ilyen mérőeszköz, de lehet van olyan aki szívesen segítene ebben.
Ha már SAR értékeket is közzétesztek, lehet ez is jó ötlet lenne.Biztos vagyok benne lenne 1-2 olyan mobil ami igencsak megbukna a teszten.
-
Aryon87
félisten
Nagyon jo hozzaszolas lett, ez szamomra meg szemelyesebb tapasztalatmegosztas a teszthez kepest. Sot, mondhatom, sokkal jobban atjon az iromanybol a tapsztaltod. Kivancsi vagyok, a sok okoska fikagyaros ezt mikent reagalja le, de ahogy elottem is irtak, lesz, aki meg ezt is korulmagyarazza, es megspekeli ujabb kopessel (Samu es Szifon tulajok inkabb).
Jo lesz ez a P20Pro a valosagban is.
Ami a Jacket illeti, igaz M10Pro eseten el ez, de sztem P20Pro-n is mukodik:
Nagyon faxan mukodik az Y elosztoval a tema. Igaz sima toltest ad le sajna, de mellette szepen megy a zene is
-
Fryskitt
addikt
Azt értem, de a frankó azt jelenti, hogy nincsenek hiányosságok. És főleg nem egy fotós mobilnál kiforratlan fotós rész. A cikk hurráoptimista stílusban íródott, hogy most aztán megjött a legleg telefon. És kiderül, hogy nem. Jó drágán nem fotóz jól, jó drágán nem működik az arcfelismerés, nincs jack, de van notch.
Nekem ez a telefon mindenhonnan minden összelopkodása, ami kitűnhetne a fotós képességeivel, de nem teszi. Pfff
-
Z.É.T.
őstag
Szerintem ez "roppant egyszerű".
Két körös verseny.
Az első körben automata - ahogy a legtöbben használják - a második körben pedig minden készülékből a kihozható maximum. (ha nagyon unatkoztok, akkor még egy RAW-ból kidolgozott verziós harmadik kör is mehet)
Mondom, hogy semmiség az egész!
-
Azért egy 808/1020 vs mai telefonok című teszt nem jönne rosszul.
Kiderülne, hogy azok a Nokiák korántsem feketén-fehéren überhiperszuper jobbak a mai telefonoknál, mint azt egyesek állítják....
(Tapasztalatból állítom ezt.
Sok dolog van, amiben a mai telefonok már réges-rég jobbak. Persze, a részletességben még mindig etalonnak számítanak, de egy fotó nem csak a 10 méterre lévő fa leveleiről szól.) -
w333
félisten
Ha ez egy verseny akkor teljesen mindegy hogy milyen módban fényképeztek a lényeg úgyis az hogy melyik tudja a legjobb képeket, erre kíváncsi itt mindenki !
Próbáljátok kihozni mindegyikből a maximumot aztán kiderül melyik a jobb !
(#71) boncser
Bejelentkezést kér ... rosszul linkelted !
-
-FreaK-
veterán
Az UI sebessége milyen? döccenésel találkoztatok? Csak mert a gyártó kiemelte, hogy ezen direkt fejlesztettek az EMUI 8.1-re.
+1 a kamera összehasonlító tesztre
(#59) DeathAdder úgy hogy az hogy nem üti meg, ez a te személyes szubjektív véleményed. De szerintem egyik kamerát sem lehet egyetlen szóval jellemezni, mert milyen módban, milyen felbontásban, milyen körülmények között, stb.. ? Az egyik az egyikben jó, a másik másban.. de ezt szerintem jól megfogalmazták a cikkben is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest