Hirdetés
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Mobil flották
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Az FR-t nekem is a dload csinálta.. csak megemlítettem, mert többen is anélkül vannak a pie-n és jönnek is elő a problémák...
Az antutu engem nem érdekel. Fél éve vettem a telefont, de még nem futattam le semmilyen benchmarkot...
Ettől függetlenül borzasztóan idegesít mindenféle micro lag-ami (szerintem!!) nagyon sok volt az oreo-ban. Most ez lényegesen kevesebb a Pie-ben. Illetve a teljesítmény mód teljesen eltünteti az összeset. Bevallom az Oreo-val nem igazán tetszett a telefon, de most a Pie-vel ez megváltozott..
Nekem is vam ilyen type-c to HDMI. Maga a telefon nem igazán melegszik használatkor, de a kis gagyi átalakító elég meleg szokott lenni már 10 perc használat után is. Én megbántam, hogy olyat vettem, amibe nem lehet csatlakoztatni a töltőt, mert igazán csak úgy lenne értelme. Ezért nem is ajánlom a sima verziót. A bonyolultabb (drágabb) variánsokban már van több usb és akár SD kártyaolvasó is. Sokkal jobban megéri, ha nem csak kirpóbálni szeretnéd..
Más tapasztalatot nem igazán tudok megosztani, nem sűrün használom.Frissült a Dark Emui 9 téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest