Hirdetés
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
>> Légy szives kérdezés előtt olvasd el! <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Az FR-t nekem is a dload csinálta.. csak megemlítettem, mert többen is anélkül vannak a pie-n és jönnek is elő a problémák...
Az antutu engem nem érdekel. Fél éve vettem a telefont, de még nem futattam le semmilyen benchmarkot...
Ettől függetlenül borzasztóan idegesít mindenféle micro lag-ami (szerintem!!) nagyon sok volt az oreo-ban. Most ez lényegesen kevesebb a Pie-ben. Illetve a teljesítmény mód teljesen eltünteti az összeset. Bevallom az Oreo-val nem igazán tetszett a telefon, de most a Pie-vel ez megváltozott..
Nekem is vam ilyen type-c to HDMI. Maga a telefon nem igazán melegszik használatkor, de a kis gagyi átalakító elég meleg szokott lenni már 10 perc használat után is. Én megbántam, hogy olyat vettem, amibe nem lehet csatlakoztatni a töltőt, mert igazán csak úgy lenne értelme. Ezért nem is ajánlom a sima verziót. A bonyolultabb (drágabb) variánsokban már van több usb és akár SD kártyaolvasó is. Sokkal jobban megéri, ha nem csak kirpóbálni szeretnéd..
Más tapasztalatot nem igazán tudok megosztani, nem sűrün használom.Frissült a Dark Emui 9 téma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az új P-sorozat csúcsmodellje három hátlapi kamerával, OLED kijelzővel, betüremkedéssel és mesterséges intelligenciával próbál tarolni. Irgalmatlan jó telefon, de nem hibátlan.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad 100 - Intel N2840 I 8GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest