- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok,
a led értesítéseket hol tudom beállítani?
az utolsó frissítés után megzavarodott, pl az emaileket (gyári email kliens) nem jelzi.
átnéztem a beállításokat, de nem találtam meg
külső app kell vagy megy anélkül is?
köszi a helpet
-
426os
őstag
Annak a szolgáltatónak, amelyiktől vetted függőként, annak kell tudnia függetlenítenie, minden esetben.
Nem értem teljesen, amit írsz,de ha jól vettem ki, van egy Vodafone függő készüléked, amit szeretnél függetleníteni.
Legális keretek között ezek a lehetőségeid vannak: [link] -
Susana
tag
Üdv!
Függetleníteni lehet valahogy a telefont? A telenornál nem tudták. 70-es ről kellene. -
bl4ze
veterán
válasz
bodnar10261 #3040 üzenetére
Szintén zenész, jön le 3.22GB security patch... Érdekes ekkora file....
-
bodnar10261
aktív tag
Új update 3,32 gb-s 9.1.0.200-as júliusi security Patch
-
Jarod1
veterán
Jött vmi de még nem tettem fel Voda
-
ORCA58
addikt
Úgy látszik a Huawei biztosra megy, és a biztonsági frissítés a teljes csomagban érkezik. (korábban is azt töltöttem, mikor még választani lehetett )
Most 3.22 GB volt a mérete. -
Jarod1
veterán
Nektek is csinálja néha, hogy jelzi a hálózatot, de amikor hívást indítanék azonnal eldobja mintha nem lenne hálózat, smst se tudja elküldeni, ekkor teszem repülő módban majd vissza és jó lesz..Vodás
-
r.s.misi
csendes újonc
Üdv!
Nekem minap kidobta a júliusi bizit , de 3.22 GB-s fájlmérettel
Érdeklődnék hogy volt e valakinek hasonló.
(Megnéztem és csak a biztonsági frissítést tartalmazza, hiCare sem jelez mást) -
bl4ze
veterán
Köszi srácok, akkor Telekom p20 lite
akkor nem írja ki a VoLTE -
426os
őstag
válasz
MadMancs #3027 üzenetére
P8 Lite is Android 5-el jött, 6-ost kapott még, aztán a biztonsági frissítések is elfogytak egy idő után.
Én kizártnak tartom, hogy legyen két verzióváltás is így, hogy évente jön az újabb modell. Nem véletlenül van ez így kitalálva.
Ha valaki éveken keresztül a legfrissebb OS-t szeretné, arra vannak dedikált márkák, vagy iPhone 400e-ért. -
MadMancs
veterán
Ezért kétlem én is. Nem néztem alaposan utána de amit tudok hogy a p9lite 2016 az emui 4.1(6.0) el jött ki és 5.1 (7.0.1)el meg is állt. 2018 júniusban kapott frissítést utoljára. Ezt is csak onnan tudom hogy páromnak ez van. Az mondjuk annyiban más hogy míg egy p20 lite még lazán megbírkozna emui 10 el addig a p9lite oreoval elvérezne szerintem a 2gb RAM miatt.
Amit viszont nem tudok hogy emui 8.0 mire épült, mert mikor ezek jöttek nekem egy xiaomi mi a1 volt. Azon tapasztaltam ( Android one) hogy míg 8.0 elég erőforrás igényes addig 8.1 már sokkal erőforrás baratabb volt.
-
MadMancs
veterán
válasz
zeorsdfd #3022 üzenetére
List of devices that will probably receive the update.
Szóval nem is biztos. De ha valami csoda folytán megkapnánk az csak valamikor jövő nyáron. Két hónapja jött 9.1
P Smart 2019 ről van valakinek apasztalat? Jelenlegi terveim szerint az váltana p20 lite ot. Érezhető lenne a különbség? Mert 28 lenne a pokhalos kijelző cseréje azt meg havi 2300ért adná Telekom.
-
zeorsdfd
senior tag
-
bl4ze
veterán
valaki Telekom kártyával használ VoLTE-t ?
én ma bekapcsoltattam, volt újraindítás, de nem írja ki a VoLTE-t felül.
ki tudja egyáltalán írni?
EMUI 9-en vagyok.
Köszi. -
MR ME
aktív tag
csak hogy a sok rossz mellé legyen egy "lekopogom eddig" jó vélemény is a szervízről...
Ma bevittem a MOM parkba este fél7 fele a telefonomat, a fentebb linkelt kijelző sárgulás miatt...csaj megnézte, elkezdte írni a papírokat, közben mondta, hogy meglesz még ma a telefonom, nincs benn javításra váró készülék, alkatrész meg biztos lesz...volt is alkatrész, mondta h 8ig készen lesz a telefon! visszamentem fél 8 fele, már ott volt a készülék, kicserélték a kijelzőt meg az akkumulátort....sokat basztatni még nem tudtam, de eddig semmi gondot nem véltem felfedezni, remélem nem is fogok....szóval ilyen is van -
MadMancs
veterán
válasz
BigManus #3007 üzenetére
Szívesen
(Igen én is úgy szoktam odlépni, meg majdnem mindenhova ha valamit be akarok állítani, 9 hónap alatt még nem jegyeztem meg melyik menü hol van, pláne hogy doid 9 el átvariálták az egeszet)
Nekem ez a menüpont birizgálja a fantáziám de csak a fejlesztői menübe visz. Úgy tudom ez csak p20 és p20 pro tudja e hátha mégis eletre lehet kelteni. VoLTE miatt örülnék neki. Valakinek ötlete?
-
MadMancs
veterán
válasz
BigManus #3005 üzenetére
Bejövő hívásnál írja a SIM nevét a hívó név / szám alatt. Ha ugyanaz a szolgálató akkor a két kártyás beállítások alatt neved át őket. Kimenő hívásnál meg alapértelmezetten tudsz választani melyik kártyáról akarsz hívni, ha meg második kártya észlelésekor allítottál alapertrlmezettet akkor szintén a fenti menüben állítsd be hogy "nincs beállítva".
Apollo.
Valahol az értesítések beallításainal kell babrálni. Jól el van dugva, én is minden gyári visszaállítás után eljászok vele vagy fél órát mire Google segítségével meglelem hova dugtak a kapcsolót. Mert meg nem időm jegyezni. Ez nem emui hanem Android 9 feature. Samsungon is ugyanez.
-
BigManus
addikt
Sziasztok!
Ma kaptam céges telefonnak egy P20 lite-ot.
Mivel kétkártyás, bele tettem a céges Telenor és saját T-Home kártyákat.
Vissza olvastam, de rengeteg a hozzászólás...
Kérdésem az lenne, ha telefonálni szeretnék, van rá mód, hogy ki tudjam választani melyik kártyáról indítanám a hívást?
Ugyanez amikor bejövő hívásom van. Látom, hogy melyik számot csöngetik?Előre is köszi!
-
Apollo2013
csendes tag
Sziasztok! 9.1 frissítése óta a viber üzenetek feladóinak neve nem jelenik meg a zárképernyőn, csak annyi hogy 1 viber üzenet érkezett de hogy kitől az nem. A viberen belül és a telefon beállításoknál is be van állítva az értesítések mutatása. Másnak is van ilyen problémája aki használja a vibert. ( a vibert már frissítettem azóta)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kizárólag a formája különbözteti meg a többi olyan Huawei/Honor terméktől, amiben ugyanezt a hardvert és felületet találjuk meg. Ez viszont nem indokol ekkora felárat.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest