- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacesz88
tag
(#673) Pjotr: Semmire. Viszont 2 hónapja megvan a telefon, általánosságban elmondható ugyanarra használom, ugyanúgy, nem került fel rá semmi új dolog, plusz alkalmazás és akármi más. Be vagyok állva ezzel a használattal 2 és fél napos üzemidőre. Majd mikor egyszer csak ugyanezzel a használattal azt veszem észre, hogy jó esetben másfél napot ha kibír a telefon akkor ott valami nem oké. És erre nem az a megoldás hogy a zsebembe vágok egy kábelt és még egy plusz töltőt, hogy feltölthessem bárhol és bármikor.
(#675) Pompi: Bizton merem állítani, hogy ha a telefon az én felhasználási módommal nem bírja ki másfél napig akkor az másnál 1-et sem bír ki csakis azért merem mondani a számadataimat. Tényleg keveset használom, a nap 8-10 órájában munkámból kifolyólag gép előtt ülök ahol elérek mindent a neten, így megoldom ott a dolgaimat nem a telefont használom erre. Kb csak akkor amikor nem vagyok gépközelben, de ez délutáni/esti órákban rövid időszakok csak.
(#677) istnag: nincs bekapcsolva semmi ilyesmi, elindítottam most és annyira nem használom ezt a funkciót, hogy még semmilyen engedély nincs hozzáadva az alkalmazáshoz, most indítottam el először.
Eleinte nálam is olyan merülések voltak megfigyelhetők mint itt sokatoknak, de jelenleg nem ez van, hanem az amit a másik tábor is ír. A leggázabb ebből amikor múltkor én is letettem éjszakára 30 %-nál a telefont mondván hogy nem lehet gond majd reggel feltöltöm és reggel kikapcsolva vettem a kezembe. Azt gondolom bármi is legyen bekapcsolva bármi is fusson a háttérben ilyen azért nem igen történhetne.
Én a wifire gyanakszok továbbra is. Már csak azért is, mert a céges telefonom egy Y6 2018, ami ugyanígy viselkedik a frissítéseket követően.
Ezek következtében most már kikapcsolom a wifit és csak amikor tudom, hogy hosszabb ideig használom a netet akkor kapcsolom be. Viszont ezzel a felhasználási móddal éppen most tartok egy töltéssel 72 óránál és a telefon 40%-on van jelenleg!!! Csak hogy jót is mondjak
Nem várnám el, hogy ezt tudja de azért ha összehasonlítjuk wifivel mit bír igen komoly a különbség. Egyébként szeretem a telefont és jó telefonnak tartom. Remélhetőleg jön majd egy olyan frissítés is ami ezt a problémát orvosolja, mert eléggé zavaró a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem annyira pró, mint a háromkamerás csúcsváltozat, nincs OLED kijelzője és sztereó hangszórója, viszont esztétikailag barátságosabb, nem mellesleg pedig jelentősen olcsóbb annál.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest