-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott a Huawei P10 gyári fájlkezelője és azon belül pedig a hálózati környezet opció amivel csatlakozni lehetne a laptopomhoz de nekem nem sikerül mert nem csatlakozik hozzá.
Hogyan kell ezt használni? mit állítsak be a gépen? Win 10-et használok! Képet is berakok hogy látni lehessen miről beszélek.
Aki ezt tudja használni segítsen plíííz
-
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap megjött OTA-n az oreo-s frissítés, fel is raktam, eddig minden okés elvileg. P10 DS VTR-L29Kérdés: ugye a 8.0-ba támogatott bizonyos alkalmazásoknál ez a gyorsindításos dolog, hogy ha hosszan rányomok az ikonra és feljönnek opciók. A Messenger ezt támogatja? vagy a Facebook? vagy a Viber? Mert mintha azt tapasztaltam volna hogy támogatják de most néztem semmi ilyen nem történik ha hosszan nyomok valamelyikre.
Várom a válaszokat
-
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Gondolom volt már itt leírva, hogy a Firmware Finder alkalmazás hogyan is működik de ha kérhetek segítséget azt megköszönném. Magyar nyelvű leírás vagy link is jöhet.
Amúgy azzal gyári hivatalos rom-ot lehet leszedni illetve telepíteni?
Várom a segítségeket
-
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
Közel másfél hete használom a P10-et így leírom a tapasztalataimat
Az akksi az valami brutál benne, nagyon bírja pedig nyúzom rendesen ahhoz képest. Nálam alap a 1,5 nap de ha visszafogom magam a kettőt is simán hozza. Így tehát nagyon elégedett vagyok vele.
Hibákat eddig szerencsére nem tapasztaltam.
Én a dual-sim-es verziót vettem (VTR-L29) Zöld-fehér színbe
Kamerája nagyon szupi, eszméletlen képeket lehet vele lőni
Akinek ugyan ilyen P10-e van annak a B151 az utolsó frissítés eddig?
-
norbert0622
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap P10 tulaj lettemSzóval belépek köreitekbe
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nagyon jól sikerült a Huawei új, kompakt csúcsmobilja, az előd eleve nagyon magasra tette a mércét, a változások pedig olyan pontokon érkeztek, ahol szükséges is volt.
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Új Bontatlan iPhone 15 128GB Független Fekete/1 Év Apple Gar./p4249
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest