- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RoSSo3 #10680 üzenetére
Azt én is írtam, hogy szerintem jobb ha egy töltő nem feszegeti folyamatosan az akku határait. Azzal ártani nem ártasz ha hosszabb ideig de gyengébb töltőáramot kap az akku. Valamilyen szinten biztos, hogy kíméletesebb.
Azt persze hozzá kell tenni, hogy egy akkunak megvan a maximális töltőáram felvétele, tehát pl ha egy akku max 2 ampert képes felvenni, akkor azt hiába töltöd egy 3 amperes töltővel, nem fog 3 ampert felvenni. Ez tény. Tehát ennél a telefonnál kellett egy olyan akku is ahhoz, hogy ekkora árammal lehessen tölteni, mint amit a gyári töltő és a hozzáadott kábel biztosít. Ha nem lenne megfelelő akku benne ami ekkora áramot felvesz egyszerre, akkor az egész nem érne semmit sem. Ergo kárt valóban nem okozhat az, ha mi folyamatosan a gyári gyors töltőjével használjuk, hiszen az akku engedi ezt. Én valamiért ettől függetlenül mégis jobban szeretem kisebb árammal tölteni, pedig ez ellent mond annak amit feljebb írtam.
Egyébként meg 2-3 év alatt simán beadhatja a kulcsot az akku normál esetben is. Ennyi idő alatt már annyi töltési ciklus van benne, hogy tutira nem fogja azt a teljesítményt nyújtani mint újkorában, ez 100%. De már egy év múlva sem. Ez ellen nem tudsz semmit sem csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest