- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
Keress rá yt-on, neten. Elvileg fel lehet hackelni. Minap láttam valahol. Nekem Oneplus 6 van, elvileg arra is fel lehet tenni az APK-t, de nekem is azt írja, hogy nem támogatott a készülékem. Annyira viszont nem érdekelt, hogy utána olvassak.
Oreo alatti kijelző sötétedést javították már? Haverom vett P10et és azt mondja nála nincs sötétedés. Ha javították lehet újra beszereznék egy P10et.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
cicaslany86
aktív tag
Nemrég néztem a Fortnite-ot, le akartam tölteni a gyártó oldaláról. P10 nem támogatott... Más gyártóknak 2-3éves modelljein is fut. pl. LG G5, SGS7
Nem tudom ez a Huawei vagy a Epic műve e, de azért vicc, hogy 1 éves készülékkel olyanok vagyunk, mint aki valami elavult 5 éves telefonnal mászkál. -
gerenda110
aktív tag
válasz sityupityu #10689 üzenetére
a teljeskörű garancia ezt takarja. még a fülhallgatóra is 3 évet adott a telekom nekem
Az élet szép. Ha tetszik, Ha nem!
-
wdx
őstag
válasz konci79 #10695 üzenetére
Próbáld meg a biztonság beállításain belül a HDB engedélyezését. Ugyanúgy kell majd kiválasztani a fájlok átvitelét a telefonon, csatlakoztatás után. Ha ez sem segít, akkor a fejlesztői lehetőségeken belül az usb hibakeresés-t bekapcsolva már működnie kellene.
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
konci79
őstag
Sziasztok!
Összedugva a telefont a számítógéppel,nem látja a hisuite a telefont... win7 ,telefon meg oreo.
Mitől van,mi a megoldás?
Képeket se látja csak egyet,mappákat se mutatja.
Valakinek valami ötlet? -
Peter.70
addikt
Sziasztok,
A telefonnál van valami beállítás, amiről nem tudok? A jelenség, hogy 22.00 - 05:00 között a wifin kb 0 a le és fel töltési sebesség. Másik eszközön ( tablet ) normális. A telefon napközben wifin tudja a 100/100 -at.
Vagy egyszerűen hard reset, aztán majd meglátjuk?
-
veterán
-
dreta
tag
Biztosan 2 év jótállás vonatkozik a mi telefonunk akksijára? Mert a jótállási jegyben egy kicsit kacifántosan van megfogalmazva. Jó lenne egy megerősítés a Huaweitől. A +1 évet már kevésbé boncolgatnám, ha valóban 2 év van rá, annak már örülni kell, nem sok gyártó ad ennyit rá.
-
Zoz
őstag
Én még a telefonvásárlás előtt megnéztem youtube-on, hogyan kell aksit cserélni :-) Csak ez után mertem belevágni, mivel amúgy nagyon nem szimpatikus a beépített aksi.
Amúgy P10-nél mennyi gari van az aksira? Olyasmit találtam a Huawei oldalán, hogy a beépített aksis készülékeknél a teljes 2 év vonatkozik az aksira is. De mi a helyzet a +1 évvel P10 esetén?
-
veterán
-
benfolds
őstag
válasz sityupityu #10682 üzenetére
ja, amúgy meg most jut eszembe, hogy p10 esetében akkor is mi van, ha mondjuk másfél év múlva cserélni kell az akksit? semmi, viszonylag könnyen és olcsón cserélhető, nem úgy mint az előző, htc telefonomnál, amivel mindenhonnét elhajtottak, amikor akksit akartam cseréltetni a készülékben. az akksival kapcsolatos görcs onnét maradt bennem, pedig p10-nél <10 ezer ft-ból kijön a dolog, és attól sem kell tartani, hogy roncsolás árán fog csak menni.
-
veterán
válasz RoSSo3 #10680 üzenetére
Azt én is írtam, hogy szerintem jobb ha egy töltő nem feszegeti folyamatosan az akku határait. Azzal ártani nem ártasz ha hosszabb ideig de gyengébb töltőáramot kap az akku. Valamilyen szinten biztos, hogy kíméletesebb.
Azt persze hozzá kell tenni, hogy egy akkunak megvan a maximális töltőáram felvétele, tehát pl ha egy akku max 2 ampert képes felvenni, akkor azt hiába töltöd egy 3 amperes töltővel, nem fog 3 ampert felvenni. Ez tény. Tehát ennél a telefonnál kellett egy olyan akku is ahhoz, hogy ekkora árammal lehessen tölteni, mint amit a gyári töltő és a hozzáadott kábel biztosít. Ha nem lenne megfelelő akku benne ami ekkora áramot felvesz egyszerre, akkor az egész nem érne semmit sem. Ergo kárt valóban nem okozhat az, ha mi folyamatosan a gyári gyors töltőjével használjuk, hiszen az akku engedi ezt. Én valamiért ettől függetlenül mégis jobban szeretem kisebb árammal tölteni, pedig ez ellent mond annak amit feljebb írtam.
Egyébként meg 2-3 év alatt simán beadhatja a kulcsot az akku normál esetben is. Ennyi idő alatt már annyi töltési ciklus van benne, hogy tutira nem fogja azt a teljesítményt nyújtani mint újkorában, ez 100%. De már egy év múlva sem. Ez ellen nem tudsz semmit sem csinálni.--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
őstag
válasz RoSSo3 #10680 üzenetére
Az biztos, hogy a Qualcomm féle megoldásnál kímélőbb a Huawei sajátja - kevésbé melegszik, jobban megtervezett technológiának tűnik, 2 évet a SuperCharge móddal is ki fog bírni, nem kell túlparázni.
Cikk+topik a témához.
"... and I hope you have a great day!"
-
RoSSo3
senior tag
válasz dualcore #10665 üzenetére
Én is ezzel értek egyet: nem gondolom, hogy a Huawei szándékosan olyan töltőt adott volna a készülékhez, ami tudvalevő, hogy 2-3 év alatt kicsinálja a telefont. Annak azért biztosan híre menne - aminek nyilván a következő, új modellek értékesítésekor lenne hatása.
Én is csak azért hoztam fel a témát, mert valaki írta itt a múltkor, hogy nem egészséges így tölteni, meg ez csak vészhelyzetben jó, meg stb. Bízom benne, hogy a gyárban tudják, mit csináltak, és miért épp ezt a töltőt adták hozzá, mint standard töltő. (Kicsit ellentmondásosnak találnám, ha egy minimum 140e Ft-os telefonnál még arra is kellene külön költeni vásárlás után, hogy beruházzon az ember egy "biztonságos töltőre".)
-
dualcore
őstag
válasz sityupityu #10678 üzenetére
Pontosan ez van. Az hogy nekünk már 0%a kijelzes szerint, az nem azt jelenti hogy le is merült teljesen. Csak ez elektronika nem engedi, hogy koppra lemerüljön, ezért kikapcsolja a készüléket.
-
veterán
válasz zsolt0638 #10668 üzenetére
Így van ahogy mondod. Nem a töltő és nem is a telefon, hanem valójában az akku szabályozza a dolgokat, hogy meddig engedi tölteni illetve meríteni magát. A telefon is az akku visszajelzési alapján szabályozza a dolgokat. Egyébként meg van egy rakás olyan elektronikai cucc amit csak usb-n keresztül lehet tölteni, saját töltője nincs is. Szintén az akku vigyázz arra is (lítium ion, polimer), hogy ne engedje magát teljesen lemerülni (ne legyen önkisülés). Lehet, hogy a telefon lekapcsol illetve a fúrógép már nem működik, de attól valamennyi kraft van még azokban az akkukban. Az csak egy dolog, hogy a hozzájuk csatlakoztatott készülék mit ír ki.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
benfolds
őstag
válasz pető bá' #10675 üzenetére
ja, túlmerülés elleni védelem van benne, ha nem lenne, egy túlmerítés is kinyírhatná az akksit...kb úgy lehet optimalizálva ez a dolog, hogy ki van számolva, hogy ugyan egy picit később kapcsol ki az elektronika, meg egy picit tovább engedi tölteni, mint az ideális lenne az akksi élettartama szempontjából, azért, hogy tovább tudd egy töltéssel használni a telefont, de ezek a határok nincsenek annyira kitolva, hogy az alatt a 2-2,5 év alatt, amíg egy telefont használsz, jelentős eltérés legyen az akksi kapacitás csökkenése szempontjából a legideálisabb és az elektronikára bízott töltési metódusok között.
-
őstag
akkor mégsem nyírja ki az akksimat? Ezer más okból púposodhatott az említett akksi..
(#10674) benfolds
Elméleti síkon az elektronika azt is megakadályozza (0%-nál még van annyi, hogy nem károsul), de ezt szerintem mindenki betartja, hogy 0%-ig nem merítjük. Leginkább azért, mert a mai ember 5 percet sem bír ki telefon nélkül, márpedig ha kikapcsolna, akkor kénytelen lenne[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
benfolds
őstag
lehet, hogy túl van tolva a dolog, de azért azt az egy szabályt mindenképpen érdemes betartani, hogy ne merítsük le az akksit teljesen, ha lehet. a teljes feltöltés szerintem csak akkor lenne problémás, ha hónapokig max-ra töltve tárolnánk a telefon akksiját, ami a legritkább esetben fordul elő, mivel folyamatosan használjuk.
-
őstag
A gyorstöltés akkor működik valóban, ha megfelelő a kábel és a töltőfej is. A gyári töltőfejben levő elektronika kommunikál a telefonban levő töltésvezérlő elektronikával, innen tudja, hogy mit kell leadnia. A lényeg, hogy tulajdonképpen a telefon mondja meg a gyári töltőfejnek is, hogy mit csináljon. Egy bármilyen másik töltőfejnek nem tud mit mondani, egyszerűen önmagának vezérli a töltést, mint egyébként minden más, nem gyorstöltős telefon is.
Ilyen tekintetben pedig nem gondolnám, hogy a PC usb portja rá tudná erőszakolni a telefonra az áramot"... and I hope you have a great day!"
-
Batistuta7
tag
ha most vettem a telót él a prémium gari? hicare progiban nem bírtam aktiválni .
-
bajnokpityu
félisten
sufnibolt 2 év garija mennyire működhet?
illetve látok 1 és 2 simes verziót, mindkettő sima EU modell?
esetleg tudjátok hol a legolcsóbb hivatalos helyen? végignéztem, de 1 ujracsomagoltat találtam emagnál 117ért. -
Kovaratis
senior tag
Hát nem tom, én kábé 3 hónapja töltöm reggel és este kicsit a telefonom, így mindig 30-80% között van az akku az esetek nagy részében. Azelőtt nem foglalkoztam a dologgal, egy évig este feltettem gyorstöltőre, majd reggel levettem. Átlag 7 órát volt gyorstöltőn így. Semmi különbség. Ugyanolyan a merülési profil, ugyanannyit bír, stb. Volt már vagy 15, de inkább 20 telefonom eddig, mindnek majd ugyanolyan volt az akkuteljesítménye mikor megváltam tőle átlag egy év használat után (valamelyiket 2,5 évig használtam) Szerintem ez az akkumizéria kicsit túl van tolva. Hallunk furcsa eseteket, elszállt akkukat, de igazából csak idén, a második negyedévben 342 millió (!!!) okostelefont értékesítettek a világpiacon. Ennyiből csoda hogy csak ilyen kevés durran el.
-
wdx
őstag
-
dualcore
őstag
Tényleg túl van pörögve ez a téma.
Maradjunk annyiban, hogy mérnökök akik megtervezték, mind a telefont, mind a töltők, valószínűleg okosabbak itt bárkinél. (csak feltételezem) Szóval akkora badarság ilyen-olyan töltőket használni a gyári helyett, küszködni az idővel. Ott a gyári, stabil gyors és kész.
Több mint egy éve használom a telefont, és semmi romlást nem tapasztaltam az akksival kapcsolatban. -
benfolds
őstag
ha nem sietek, akkor én is a régi sony telefonom 850mA-s töltőjével szoktam tölteni a telefont, pláne ebben a melegben. mondjuk most kicsit elbizonytalanodtam, hogy ezek a 7 éves töltők voltak-e annyira intelligensek, hogy a töltési ciklus végén visszavegyenek a töltőáramból, tehát a CC/CV algoritmus szerint töltöttek-e. de nagyon valószínű, hogy igen.
[ Szerkesztve ]
-
wdx
őstag
válasz pető bá' #10662 üzenetére
Ezzel a módszerrel semmiképp nem lesz hosszú életű az akksi. Az usb port ugyanis szinte mindig adja a naftát, nem úgy kapcsol le, mint a gyári töltő, vagy másik márka gyárija. Láttam már pár hónapos telefont púpos hátlappal, amit mindig usb-n töltöttek... Szép látvány volt.
-
őstag
válasz RoSSo3 #10659 üzenetére
annyit pörgött mindenki ezen a témán az elmúlt években, hogy már komolyan feláll a szőr a hátamon, amikor szóbakerül
Azt a percet várom, amikor kijön az a gyári töltő fejegység, amin lesz egy kapcsoló: Gyorstöltés/Kímélő mód.Egyébként a hype addig vezetett, hogy újabban lefekvéskor mindig felteszem tölteni a telefonomat, mégpedig egy pc-re kötött USB hub-ba (500mA). Múltkor olyan keveset aludtam, hogy ébredéskor 85%-on volt (talán 15%->85% ~4 óra alatt)
Viszont ezzel a módszerrel tényleg nagyon ritkán kell gyorstöltenem, és ilyen lassú töltést másképp az életben nem tudnék kivárni. (Természetesen így gyakran az is előfordul, hogy 1-2 órát 100%-on kábelen marad - instant gyilok, tutimeghal.)
Remélem ezzel meg tudom toldani az akksi élettartamát úgy egy héttel, és pöröghetek arcon az eredmény láttán.."... and I hope you have a great day!"
-
Vikooo
addikt
válasz RoSSo3 #10659 üzenetére
Batteryuniversity szerint lassú töltés, lassú merítés, tartsd 60 és 80 százalék között az akkut, legyen neki hűvös de nem túl hideg, magyarán lehetetlen ilyen körülmények között tartani az akkut és így használni a telefont.
És igen, a gyár tudja mi a jó a telefonnak, gyári megoldásoknál nincs jobb (root, custom kernel, custom rom igen jók, de anno S2 -n mindegyiknek volt nyugje, itt is a gyarit preferalom).
A Huawei gyorstoltese amúgy is eltér a Qualcomm fele megoldástól és nem csak az ampert emeli, hanem a voltot, kisebb hotermelest, ugyan akkora vagy nagyobb teljesítménnyel.
Gyorstoltessel lehet nem 500 hanem 486 töltés merítés ciklust bír az akku, ha gond lenne 2 évig cserélik.
Viszont ott a hatalmas előny, brutál gyorsan feltölt!
Következő SC valami bődületes 45W -ot ad majd le? Miért mondanék le erről? 😋
[ Szerkesztve ]
-
RoSSo3
senior tag
Sziasztok!
Töltő-téma.
Nézem EZT a videót, ahol azt mondja a Tech2-s srác, hogy az a legjobb, ha azzal a töltővel töltjük a telefont, amit a gyártó eredetileg mellékelt hozzá. Na most, ez a P10 esetében gyorstöltő. Azon a véleményen vagyok, hogy a gyártó csak tudja, mit mellékel a telefonhoz - emiatt nem lesz "fényévekkel" hamarabb az akksi.És ebből sem lettem sokkal okosabb - mármint, hogy annyira rossz lenne a töltő, ami gyorstöltést tud.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kovlui #10653 üzenetére
"... a másik "System (speciális hang)" néven állítható be. Ez utóbbi mondja be kanyarodáskor az útszámot, utcanevet ... " - ez lesz az!
A TTS nem ilyen előre felvett hang. (mint pl. amit alapból az IGO tud), hanem egy "beszéd szintetizátor". Ezért bármit (akár utca név) is le tud mondani.
-
kovlui
tag
válasz <Adamsky> #10648 üzenetére
Soha nem használtam Waze-t, ezért nem is vonom kétségbe, hogy hasznos csúcsforgalomban. Viszont a Sygic is tudja a valós idejű forgalmi viszonyokhoz igazodó tervezést (már ha azt a változatot vetted meg), ami tapasztalatom szerint hatékonyan működik. Megfelelő beállítások mellett menet közben hangos tájékoztatást kapsz, hogy az app gyorsabb útvonalat talált. Bemondja azt is, hogy mennyi időt takarítasz meg a felkínált alternatívával. Csak rátapicskolsz az üzenetre és már visz is az új útvonalon. Kerültem már el így baleset miatti útlezárást Tatabányánál, de épp tegnap Bécsben a délutáni csúcsforgalomban vitt le kétszer az előre tervezett útvonalról, egyszer 14, egyszer 6 perc menetidőt megtakarítva. Egy percet sem kellett araszolnom.
-
kovlui
tag
válasz <Adamsky> #10645 üzenetére
Passz! Nem tudom, mi az a TTS hang.
Kétféle női magyar hanggal érhető el az app. Az egyik "Laura (normál hang)", a másik "System (speciális hang)" néven állítható be. Ez utóbbi mondja be kanyarodáskor az útszámot, utcanevet, autópálya kijáratnál a kijárat számát, illetve a veszélyesebbnek ítélt kanyarok irányát, nehézségét, és a biztonságosnak ítélt sebességet. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz benfolds #10647 üzenetére
Pedig a telefonban, ill. a mobilos navigációban van egy olyan fícsör / "erő", ami miatt egyik hagyományos navigáció sem tudja vele felvenni a versenyt. Ez pedig a folyamatos online kapcsolat, és a közösség. Nem tudom mennyit jársz Pesten, nagyobb városokban, de egyszer érdemes lenne kipróbálnod, hogy mit tud mondjuk csúcsidőben a Waze.
[ Szerkesztve ]
-
benfolds
őstag
köszi mindenkinek, igazából nem tervezek hosszútávon telefonnal navigálni, csak a kényszer visz rá most. remélhetőleg egyszeri alkalomról lesz szó, szóval az ingyenes megoldások jobban vonzanak.
-
Vadmeggy
aktív tag
A sygicet en is csak ajanlani tudom. Varosban csak a waze, de ha messzebb/ kulfoldre megyek akkor csak a sygic. A leghasznosabb feature a benzinkutak/pihenohelyek folyamatos mutatasa, illetve a savvalto asszisztens.
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz kovlui #10641 üzenetére
TTS hangot tud, ill. kezeli pl. a Google TTS-t?
(#10631) benfolds
Egyébként anno piszok nagy iGO hívő voltam. Mindenen azt használtam (PNA, PDA aztán okos-telefon). Sajnos azonban mire legálisan is beszerezhetővé vált, rettenetesen legatyásodott a program. Kb. 2 éve nem is használtam (a SzülinApp -ot se). Optimalizálatlan, se a térképek, se a keretrendszer nem frissült (frissül?). A rettenetes testre-szabhatósága, skin-ezhetősége néha ma is hiányzik, de ma már tényleg vannak jobb - akár ingyenes (ld. előttem szólók) alternatívák. Én személy szerint a Maps.ME-vel egészíteném még ki a listát. Ingyenes, offline (ha ez fontos), és elég gyakran frissül (OpenStreetMap-on alapuló térkép).
Én napi szinten egyébként Waze-zok. Pesten, nagy városban, sűrű forgalomban "priceless".(#10630) dualcore
Kössz szépen! Már rendeltem egyet. Ha megjött, majd reflektálok ... -
-
kovlui
tag
válasz benfolds #10631 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe a Sygic navigációs programot. Most (2018.08.12-ig) akciósan (78-83% kedvezmény) kínálják.
https://eshop.sygic.com/en/?utm_source=web&utm_medium=interstitial&utm_campaign=summersale
Egyszer kell megvenni, öröklicenc jár vele. Rendszeresen frissítik a térképállományt, évente 3-4 alkalommal. Jól személyre szabható. A telefonnal rendszeresen használom, elégedett vagyok vele.
A jelenlegi akció keretében:
- teljes Európa térkép: 10,99 €
- teljes Európa térkép valós idejű forgalmi információkkal: 13,99 €
- világtérkép valós idejű forgalmi információkkal: 19,99 €A licenc nem a telefonodhoz, hanem a google fiókodhoz kapcsolódik, így telefonváltásnál szabadon viheted tovább.
Ízelítő a program tudásából a teljesség igénye nélkül:
- hangnavigáció bemondja az útszámot, ill. az utcanevet;
- szerpentinen bemondja a következő kanyar irányát, nehézségét és azt, hogy milyen sebességgel lehet biztonságosan bevenni;
- figyelmeztet fixen telepített sebességmérő kamerákra;
- figyelmeztet vasúti átkelőkre;
- figyelmeztet az aktuális sebességkorlátozásra (hanggal vagy csak a tábla képével);
- sávváltási segéd segít besorolni a megfelelő sávba;
- beállítható, hogy milyen érdekes pontokat jelenítsen meg az útvonal mellett (pl. parkoló, benzinkút, szerviz, bevásárló központ, iskola, kórház, stb.)
- igény szerint állítható az értesítésekhez rendelt hang;
- stb.A fejlesztő nem hagyja magára a programot, pl. gyorsan kijött rá anno az Oreo frissítés. Így, akciósan nagyon megéri.
-
PACSA75
őstag
-
dualcore
őstag
válasz benfolds #10631 üzenetére
Igen én használom. Igaz csak ritkán. BP kisebb körzeteire volt panasz régebben, hogy nem jó a térkép pontossága, de elvileg javítva lett. Nekem pontosan teszi a dolgát, nem volt vele gond.
Igaz csak MO az ingyenesen elérhető térkép, viszont az folyamatosan frissül. A többi ország térképe megvásárolható.
Amúgy folyamatosan elérhető a Play Storban, mivel anno "megvetted" így az már jár neked.
Play Store- három kis vonal bal felül-saját alkalmazások és játékok-Könyvtár. -
benfolds
őstag
használ valaki igo-t a telefonon? annak a idején az igo-nak volt egy születésnapi, ingyenes ("szülinapp") változata, amit lementettem. jó ötlet volt, mert már nem elérhető a play store-ból. most simán fel is tudtam telepíteni a p10-re is, úgy tűnik, hogy a térképeket is letöltötte hozzá. lehet, hogy nemsokára kénytelen leszek a kocsiban telefont használni gps-nek, nem tudom mire számítsak (a telefont és az igo-t tekintve is). nagyon fontos lenne, hogy minden rendben legyen, mert időre megyek, egy fontos találkozóra (vidék - pest reláció).
szóval tapasztalatok? -
dualcore
őstag
A múlt héten odavoltam én is kicsit bringázni. Nem mentem cikk-cakk ban , viszont a teló órákig a bringa kormányán pihent a tartójában. Nagy meleg volt, nem használtam rajta semmilyen GPS, vagy hasonló dolgokat, viszont hegyi úton sűrű erdőben tettem meg a lefelé vezető utat, amit a telefonnal rögzítettem (video) A felvétel csat 12 percig tartott,természetesen rázkódások közepedte. Ami a lényeg, FHD video van beállítva, és mire leértem, nemcsak kikapcsolta az sd kártya elérését de meg is formázta azt. A telefon memóriába mentette az elkészült videót. Majd ezután random belépkedett a menübe, és még csinált néhány képernyő fotót is. Szóval túlmelegedett a kicsike. Miután normál hőmérsékletű lett, visszaállt a normális menetrend, a kártya visszamentése (pc-n) most zajlik, remélem sikerül.
Hozzáteszem a térerő szinte folyamatosan 0 volt, illetve más ország hálózata jött be néha.<Adamsky>
Én Ilyet és Ilyet használok, eddig még nem volt fájlrendszer, amit ne olvasott volna be.
Számtek boltban pár ezer volt a kettő, a link csak útmutató.[ Szerkesztve ]
-
glehel
senior tag
válasz adamos0606 #10628 üzenetére
-
benfolds
őstag
válasz adamos0606 #10626 üzenetére
az üvegfóliával kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de az biztos, hogy ezeknek a tokok elég magas és mély a pereme.
-
benfolds
őstag
válasz adamos0606 #10624 üzenetére
nézd meg a spigen liquid crystal vagy a rugged armour tokjait.
-
adamos0606
tag
-
bagyulus
tag
Szép napot ez a kérdés nem ide tartozik de szeretném megtudni hátha tud valaki felőle.Huawei p20 256GB esetleg lehetséges ilyen is.
-
veterán
-
BlackLamb
tag
Új rekord! Egy este alatt a nagy büdös semmivel 24%-ot merült a telefon. Kizárólag a cella készenlétnek köszönhetően.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Peathee
senior tag
Most cseréltem le kb 8 hónap után a gyárilag felragasztott kijelzővédőfóliát. Elslőre ami meglepett, hogy nagyon ragad, alig tudtam megkezdeni a sarkát. (a hangszóró kivágásnál feslett fel ezért lett kuka)
De a második meglepetés akkor ért amikor a második fóliát is leszedtem róla ugyan olyan erővel.
DualSimes telefonra Dual fólia jár? -
wdx
őstag
válasz thomas92 #10606 üzenetére
Annyiban vagyok hátrányban, hogy nekem szándékosan B185 van a telefonon. Így teljesen más a két készülék, nehezen tudok neked ebben segíteni. Ráadásul nálam navigációs sáv van beállítva, így még véletlenül sem indul el a google alkalmazás.
Kiskami: igazad van, napfényben is működik a másik optika, amennyiben nagyobb dinamika látható a képen.
[ Szerkesztve ]
-
thomas92
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet letiltani az ujjlenyomat-olvasón,hogy ne indítsa el a Google Asszisztenst?
Csináltam egy gyári beállítást és frissült 371-re azóta nem találom ezt az opciót.Köszi előre is!🙂
-
jófejsrác
senior tag
Sziasztok,
lány ismerősöm megkért, hogy andorid vonalon 100e Ft körül - szolgáltatótól - szeretne egy jó fényképező képességgel rendelkező telefont. Gyors böngészés után erre a telefonra esett a választásom. Kérdésem az lenne, hogy van valami gyári betegsége a telefonnak? Összefoglalóban nem találtam, viszont egy-két ismerősnek van p10 lite és az hajlamos nagyon melegedni a semmitől is.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Samsung Galaxy Note 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával