- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
béke
aktív tag
Na ez jó volt ilyen gyors javításom még nem volt
Leírom azért!
Nem volt rootolva!
A piros feliratot gondosan lefordítva:
Felfele gombot nyomd meg a recovery mód....
Be bootolt és ott egy olyat írt hogy recovery firmware rom latest version.... letöltése, rá nyomtam majd wifit be kellet állítani és már el is kezdte leszedni magának a GB-nyi cuccot fel is telepítette közbe és indult a teló.
Működik újra a kamera és a wifi is, úgy hogy nem értem az egészet, gondolom leszedett valami régebbi romot amivel megfelelően működött a teló.Köszönöm azért Hali.
-
béke
aktív tag
Sziasztok adott egy topic nevű készülék, nem rég vásároltam, hibátlanul működött, majd jött egy frissítés ami szinte magától le is szedett és erőszakosan.... a lényeg hogy ujra indulás után egy piros felirat fogadott amit a bekapcsgomb lenyomásával lehet tovább vinni innen indul a készülék úgy mint rendesen, a készülék bekapcsol megy is viszont a kamera és a wifi nem működik, rábökök a wifi bekapcsra és visszaugrik kikapcsolja magát, a kamera pedig tök sötét és ennyi.
Reboot megvolt majd láttam rootolt a készülék és valamit a soft-ról magyaráz.A kérdés hogyan és miként lehetne megszüntetni a root-ot és vissza tenni a gyári rendszert vagy hogyan áljak neki a helyre állításnak?
(Samsung-al már bűvészkedtem anno, de huawei még nem volt)Köszi előre is a segítséget, mai nap neki állnék és 6 fele érek rá aktívan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest