- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Mexbacsi #789 üzenetére
A füles topikba lehet erről érdeklődni, első körben Xiaomi füles vettem volna és már majdnem meg is rendeltem amikor olvastam, hogy azonos áron az almárkája jobb (QCY), megvettem és valóban jó, persze kategóriájában. Kellemes csalódás, persze én a 10-15e-s kategóriában kerestem.
-
cskamacska
addikt
51k az, de tényleg nagyon zakciós most Telekomnál előfizetéssel, csúcshoz közeli telefont közel sem kapni ennyiért.
(mikor egy P30 lite továbbra is 71k
a Honor 20 közben 89k, 20 Pro 127k , P30 141k, és szinte egy áron 188-191k a régi-új Galaxy S10 Lite, Note 10 Lite, 191k a Xiaomi Note 10) Legközelebbi még az újra előhúzott Galaxy S10e volt, de 110 ezerért azt is elkapkodták valamikor a napokban.
Másik mélyen leárazott készülék a P Smart Z ami meg 31 ezerért van legkisebb rablánccal, de mindkettő fura, mert 10 hónapos csak a törlesztő a szokásos 22 helyett, és külön ki is írják mindkettőnél, hogy 10 hónap után kötbér nélkül fel lehet mondani a szerződést.
-
Cunaja
addikt
Sziasztok, szia!
[Megfelelő válasz. ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest