- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Optika01
tag
válasz
Den Hadnagy #13 üzenetére
Dettó, Sony Z2 -m van, én imádom, otthon sokkal kényelmesebb, mint a mobil, laptopot sem kapcsolok. Média fogyasztásra nekem mai napig tökéletes. Elég sűrűn cserélgetem a kütyüket, de a még nem találtam értelmes indokot a cserére
. Illetve de, a Lenovonak volt a projektoros tabja, na azt a plusz funkciót szívesen fogadnám egy megfelelő tabban, de olyan meg szerintem nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei médiaközpontú óriása üde színfolt a haldokló androidos tabletpiacon, de nem is velük, hanem az iPadekkel kívánja felvenni a versenyt, több sikerrel, mint megbotlással.
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- OLED TABLET Honor MagicPad 2 (2 hetes vásárlás)
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi
- újszerű iPad Mini (6. generációs) 64GB Wi-Fi space gray asztroszürke tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest