- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen, valóban tökéletes a megjelenése, az NFC nekem is hiányzott, de csak addig ameddig a Sony SBH-20 Bluetooth fülhallgatómmal nem párosítottam össze
A Swype-nak nekem évek óta megvan a Swype+Dragon Google Play-es verziója, ezen a kijelzőn már nagyon jól elférnek az ékezetek is, és bár a Huawei féle ia Swype, de ez már korábban betanított, felhőből is leszedi a gyakran használt szavaimat javaslatnak.
Rapoo E6100 billentyűzetemmel is tökéletesen együttműködik.
Korábban még rengeteget használtam a SwiftKey-t is, de most áttértem a Swype+Dragonra.
Fólia: Remek, csak nem értem miért nem rakják már eleve fel. Tempered Glass egyébként lehet nem hülyeség rá.Fóliánál ott kisebb az esélye a levegőbuborékoknak. Mondjuk azzal van al egkevesebb gond, inkább a kis szöszök, órákig elpiszmogtam vele, természetesen óvatosan, hogy makulátlan legyen
-
törölt tag
Google Play Zene, az úgy néz ki be van építve, mert leszedtem, és csak gyári állapotra állt vissza.
Elkövettem azt a hibát, hogy fiók visszaállítását választottam
- Cloud Print
- Google Drive
- Google Fotók
- Google Play Filmek
- Google Szövegfelolvasó
- Google Talkback
- Hangouts
- Exchange szolgáltatások
- Google Asszisztens Indító
- Google Earth
- Google Keep
- Google Naptár
- Google +
- Google ÓraEzek közül mi van fent Neked?
Huawei MediaPad M3 8.4" 4 GB RAM, 64 GB Memory, 4G/LTE - Youtube
-
törölt tag
Köszi, azt mondták másik topicban, hogy WiFi-n keresztül lehet. Egyébként ez nem szempont nálam, csak annyiból, hogy a kábel az N7-tel sem igazán működött - és mondom hátha..., de ott nem volt WiFi-s opció
A másik meg az, hogy tényleg csak opcionálisan érdekelt, hátha egyszer kipróbálnám
-
törölt tag
Köszi, van egy ilyen kábelem:
Equip 119308 HDMI - MicroHDMI kábel 1.4, apa/apa, 2m
Ezzel össze lehet a tabot kötni az LG 32LF632V tévével?
-
qwertly
addikt
Szia!
Én sem nagyon játszom csak szeretném megnézni mit is tudamúgy főként zenét és ebook teszek rá.És természetesen én is filmet
.Most állítottam be a új-lenyomat olvasót nagyon praktikus és gyors is
ez a Deezer app próba vagy mi?Mert előfizetni rá nem szeretnék de most működik az is szépen.
-
qwertly
addikt
-
Joe.36
addikt
Gerilla-tok – Az igazán ellenálló
A tabletek védelme egy új készülék megvásárlásakor nem mindig szempont, de később mikor megtörtént a baj, sokan hiába kapnak a fejükhöz.
A Gerilla-tokok az első perctől kezdve védelmezik tábla gépét: a speciális „Bubble Protector” technológiának köszönhetően immáron nem csupán a kisebb külső behatások, például karcok ellen véd, hanem leeséskor is számottevően csökkenti a tablet sérülésének kockázatát.
Bubble Protector – „Buborék védelem” – a speciális technológiájának köszönhetően a készülék minden oldala finom, puha szivacsos részben fekszik így stabil tartást adva annak.
A kettős cipzáras elrendezés egyfelől a védelmet szolgálja, hogy véletlenül se csússzon ki a készülék, másfelől pedig a könnyebb nyithatóságot segíti, hogy bármikor könnyedén kézbe vehesse tabletjét vagy ugyanilyen egyszerűen el is tegye azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Windows 11
- Nintendo Switch 2
- E-book olvasók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest