- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
dAnky
aktív tag
válasz
#41133696 #247 üzenetére
Ez kérlek szerintem egy hiba lehet mármint a fóliánál. Szerintem más típushoz is ezt gyárthatták le vagy pedig hamarabb legyártották a fóliát. Ott biztosan nincsen semmilyen érzékelő benne. Elég furcsa lenne mivel ilyen értékelővel én még nem találkoztam ami nem látható. Bár ki tudja ki mit varázsol már manapság a készülékére.
-
dAnky
aktív tag
Arra nincs ötletetek hogy ha a kijelző alját megérintem akarva akaratlanul akkor előjön a google kereső. Amikor gépelek szünetet akarok írni és ez elég sokszor előjön ami nem kicsit idegesítő! Hogy lehet ezt a dolgot kikapcsolni? Illetve akarnék vezeték nélkül wifin a tv-re kitenni filmet amit az S6edge + készülékemmel meg is tudok oldani mert van egy jó samsung alkalmazás, viszont az csak samsung eszközzel működik. Huaweihez tudtok esetleg valami jó progit? Köszike
-
dAnky
aktív tag
Még akkor rendeltem mikor nem volt nekik raktáron. Azóta megakartam venni mióta bejelentette a huawei. November 24.-e körül került fel edigitalra és 7.-én kapták meg a központi raktárba így másnap nekem december 8.-án meg is jött. Nekem a prámium verziónak jobban bejön a színe pedig
de náluk prémium nem volt. Füles mondjuk engem nem izgat mert van jó kis fejhallgatóm amivel használom ha a csajos már alszik
-
dAnky
aktív tag
Szia! Extreme digitál. 100ezer ft. 4/32 verzió Wifis. Én ott vettem még decemberben. Még most is kapható náluk.
128gb memóriával lehet maximum bővíteni! De bőven elegendő én Full HD filmeket nézek rajta. Játékokat is próbáltam elég jól működnek vele. Picit érezhető azért hogy az S6 edge + telómon szebben futnak de ezen is tökéletes. Internet is szuper gyors. 1 Dologgal lehet megakasztani de nagyon ha memória kártyára torrentezek közvetlen mert letöltés közben eléggé beakad a készülék. Ennyi legyen a legnagyobb hibája... De közvetlen engedi nem csak az alap memóriába a torrentet hanem az sd kártyára.
-
dAnky
aktív tag
Ma vettem at. Edigitaltol vettem meg. Szuper kis szerkezet.akuban lehetne erosebb 2 ora nyomkodas 100rol 77% de nyilvan kozbejatszik a nagy felbontas is! Szep kep jo hangzas gyors porog rendesen. Egyedul tesztkent megneztem jatekoknal hat ott valoban gyengecske a galaxy s6 edge plusomhoz kepest. Azon kivul megveri majdnem mindenben, kiveve hogy a fekete az nem olyan fekete mint az s6 edgen, de nyilvan azon a fekete a legfeketebb a maga 0as ertekevel
kamera gyenge de nyilvan nem fenykepezni kell vele... osszesegeben 100 ezerert szerintem korrekt foleg amire nekem kell a netezes es 90 szazalekban filmezes. A samsung galaxy tab2 az amit vettem volna de sajnos az 4:3as nem alkalmas filmezesre. A 2db sztereo hangszoro nagyon szepen szol
akinek kerdese lenne jelezze szivesen valaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest