Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #2320 üzenetére
Értem, köszönöm
-
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #2317 üzenetére
Honnan rendelted?
Nagy munka kicserélni?
Ahogy én látom, nem nagyon lehet szétszedni.
Üdv. Joe -
Joe.36
addikt
válasz
Chris Kiki #2290 üzenetére
Én a gyári szervízben gondolkodom, majd kérek tőlük árajánlatot. Mennyi volt az aksi ?
-
Joe.36
addikt
válasz
tothferenc #2200 üzenetére
Nekem több mint 3 éve megvan, jó még az aksi, pedig sokat használom nagyon.
-
Joe.36
addikt
-1 Szerintem legalább a 2 éves garancia lejártáig időben ki kéne adni a biztonsági frissítéseket, és ha a hardver támogatja 1-2 fő verziót, főleg egy ilyen gyártó ilyen jó termékén.
Ez a tab simán megérdemelné hogy törődjenek vele mert nagyon jó lett, akkor is amikor kijött és még most is ! -
Joe.36
addikt
válasz
ballazol #2015 üzenetére
Nekem Decemberben lesz 2 éves , aksi jól bírja, semmi hiba, frissítések nem jönnek sajnos, nem is fognak, ezen a téren csalódtam ebben a márkában, T3 tabra érdekes módon jönnek a biztonsági frissítések, pedig az is 7.0 és ugyanez a márka, pedig sokkal gyengébb minden tekintetben.
-
Joe.36
addikt
válasz
mr.tamasbiro #1987 üzenetére
Szerintem nem nagyon lesz rá sajnos....
-
Joe.36
addikt
Nálam lassan 2 éves a tab és a gyári fólia kezd feljönni sajnos, hol érdemes üveg fóliát venni rá, melyik a ajánlott, bevált típus ?
-
Joe.36
addikt
válasz
Krisz1000 #1912 üzenetére
Azért mert nekem ez tetszik, és mindenben bevált, és lassan 2 éve megvan és semmi gondom nincsen vele semmilyen téren. Sok tabom volt, eddig messze ez a legjobb mindenben. Nekem nincsenek lejátszási gondjaim vele ! + Ezzel lehet telefonálni is ha szükség van rá.
Filmeket felrakom az Sd kártyára és úgy nézem, semmi probléma nincsen vele, mint írtam 4K esetén sem!MX
VLC
Használok.
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Hol lehet kapni [ehhez hasonló] tokot ehhez a tablethez ?
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
Nálam azóta sincs ez hiba.
-
Joe.36
addikt
válasz
silentkiller #1592 üzenetére
Igen, ennyi elég, nem kell más, telepítés után vissza is állíthatod.
-
Joe.36
addikt
válasz
silentkiller #1588 üzenetére
Szia
Display / View mode és Font size small (legkisebb) esetén tabletként viselkedik.
Nálam így megy a Viber, telepítés után oda állítod ahova akarod, frissítés után sincs gond.
Üdv. Joe
-
Joe.36
addikt
válasz
Lizingrider #1518 üzenetére
Működik
köszi
-
Joe.36
addikt
válasz
Litván Zongora #1441 üzenetére
Remélem igazad lesz !
-
Joe.36
addikt
válasz
Litván Zongora #1428 üzenetére
Igen használom, és nagyon jól működik nálam
szuper
-
Joe.36
addikt
-
Joe.36
addikt
válasz
silentkiller #1291 üzenetére
Engem is érdekelne mert nekem csak akkor jó ha a saját sim van benne. Netes sim esetén nem jó.
-
Joe.36
addikt
válasz
bobby_30 #1283 üzenetére
December óta megvan, imádom, szuper, nem bántam meg, pedig sok Tabom volt, mire ezt megleltem, ez megmarad
.
QHD
8 MAGOS PROCI
4 GIGA RAM
64 GB ROM + BŐVÍTHETŐ 128 GB ig. Nekem az van benne azon vannak a filmek a zenék a képek.
LTE+ TELEFON
ÚJJLENYOMAT OLVASÓ.Ezek az élmezőnyben vannak Tab téren, nem fog hamar elavulni, én is pont emiatt vettem meg. És minőségben is nagyon ott van.
-
Joe.36
addikt
válasz
Trooper82 #1259 üzenetére
Nálam a 7.0 gyorsabb mint a 6.0.... Semmi lag
... Fura eddig még senki sem panaszkodott erre....
Nem volt fent béta. Csak simán frissítettem a gyári 6.0-át 7.0-ra. + Wipe Cache . Lassan 10 hónapja van meg, egyszer sem volt újra telepítve, csak a hivatalos OTA- frissítések.(#1262) gezacsepi
Szerintem is
+1
-
Joe.36
addikt
Nekem LTE 64 GB van, van benne egy 128 GB kártya, tele van Full HD nagy méretű, komoly minőségű filmekkel, hibátlanul viszi, ezen nézek filmet kardió edzés közben gépen edzőteremben
+ JBL E45BT .Gyönyörű a kép, a hang
VLC használok. -
Joe.36
addikt
válasz
kisdobos0111 #1213 üzenetére
Nekem S7 mellet van, lassan ezt használom többet.
-
Joe.36
addikt
Hogyan kell megoldani hogy a viber akkor is működjön ha másik telefonban van a sim kártyám? Ebben most a netes sim van.
-
Joe.36
addikt
Megvan a tok ! Tényleg eredeti ! Nagyon jó minőségű, nagyon méretpontos ! Illik az M3 arany színéhez, igazi prémium érzést ad ! Egész más így kézbe venni
Ennyiért ajándék...
Bele is raktam az alap simet, eddig a netes volt benne. Lesz egy jó nagy telefonom( S7 Edge pihen kicsit )
-
Joe.36
addikt
Melyiket jobb használni a Huawei inteligens feloldást vagy a Smart Lock-ot ? Mi a különbség ? Véletlen kapcsoltam be, nem is tudtam eddig....
-
Joe.36
addikt
válasz
buresz8 #1149 üzenetére
Nagyobb aksit részben elveszted a nagyobb kijelző miatt.
Én nem vennék Lite verziót. Volt más márkában, csalódás volt.
Szerintem jóval erősebb mert az egyikben közép a másikban felső kategóriás a CPU.
A nagyobb mellet szól a kijelző mérete. Ha fontos, nekem nem.
Nekem sok tabom volt már, számomra a 8.... 8.4 az ideális méret, én használom navigációra is.Mindenre használom, játékot kivéve, ( Nem játszom csak Pc-n ) eddig messze ez a legjobb tabom.
Nekem LTE van.
-
Joe.36
addikt
válasz
Litván Zongora #1113 üzenetére
Szerintem is ! +1
Sokféle tabom volt már, de ezt imádom !
-
-
Joe.36
addikt
Egyre jobban tetszik az M3 pedig megvan már egy jó ideje, ez a hang alapú hívás indítás meglepően jól működik! Eddig nem is tudtam hogy van. Vagy a 7.0 miatt van?
7.0 alatt már nem olyan nagy a különbség sws esetén, sőt néha van hogy úgy a jobb, néha nem, de azóta bekapcsolva hagyom.
-
Joe.36
addikt
Igen értem, sajnos ez nekem is így van, van hogy többször is kell kapcsolgatni, mert a csúszka ott van, de közben vissza kapcsol, eléggé zavaró és idegesítő sajnos. Nem tudok rá megoldást. Én filmet nézek rajta kardió edzés közben, előtte midig többször átkapcsolom, amíg filmet nézek nem kapcsol vissza...
Remélem 7.0 alatt ezt is javítják... -
Joe.36
addikt
Amit lehet leteszteltem, hibát nem találtam sehol. Minden alkalmazás oké. Nem akad, nem dadog, nem fagy. Wipe cache-n gondolkodom csak, ezen hogyan kell ?
Fura de mintha picit gyorsabb lenne mint az S7E-m.... -
Joe.36
addikt
Megjött OTA 7.0 Telekomos rendes hivatalos B303 2,4 GB. LTE 64 GB ra végre !!!
Az Égei-tenger tiszta kékjével......
-
Joe.36
addikt
Nekem még a 6.0 van fent, és nagyon pörgős a rendszer. Soha nem akad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest