- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz
Zototh64 #8024 üzenetére
7.0 - build 040
Ha valaki kipróbálja, akkor számoljon be róla... -
count_zero
tag
válasz
Zototh64 #7541 üzenetére
Végre lett annyi szabadidőm, hogy felrakjam full KangVIP-et. Teljesen simán felment, a kínai cuccokat is megelepéen gyorsan ki lehetett belőle szedni, adódott azonban egy probléma, amire azért ráment pár órám.
Csak a belakás legvégénél vettem észre, hogy a hálózat alapú durva helymeghatározás nem működik. Nem volt nyilvánvaló első pillanara a dolog, mert ugyan épületben belül voltam, de a GPS talált jelet, így azok az alkalmazások, amelyeknek jó volt a precíz helymeghatározás is, simán működtek, viszont egy-két widget nem akart elindulni (Chronus, Business Calendar stb),így jöttem rá lassan és kínosan, hogy mi nem stimmel. Ezután némi olvasgatást követően
visszahorgásztam a B320-as TWRP backupból a /cust partíciót, és a ROM-ban levőt felülírva működni kezdett a dolog. Tanulságként megosztom a dolgot, hátha belefut még valaki.
Egyebekben nagyon tetszik a ROM, most várom, hogy akkumulátoridő szempontjából van-e változás.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #7571 üzenetére
Az Android az ilyen, ezt tudomásul kell venni!
Ha jól működő rendszert akarsz, akkor azt nyomkodni kell napokig, de inkább 1-2 hét amire beáll minden a helyére (akksi is).
Ha tetszik ha nem, ez van.Hú, ember.. hol is kezdjem. Először is, nem írtam semmi ilyesmit, főleg nem az aksiról, nem is tudom egyáltalán hogy jutottál erre, hogy ezt leírd..
Másrészt, szerintem nem neked kéne (megpróbálni) kioktatni engem az Androidról, már 2009 óta használom (custom romokat is), azt hiszem egészen jól tisztában vagyok a rendszer működésével.
Harmadrészt, ha még sem lennék tisztában vele, akkor sem kértem, hogy tanácsokat adj.Ha a gyárit rakod fel, azzal is kell "küszködni" ha a legjobbat akarod kihozni belőle.
Az igaz, csak nem ennyit. Mint mondtam, ez tele van mindenhol kínai programokkal és feliratokkal. Ez egy kínai usereknek készült rom. Amit európaiaknak szánnak, abban nincsen ennyi vacak. Sőt, a custom romok többségére jellemző, hogy próbálnak "tiszták" maradni, és a készítőik nem akarják teleszemetelni egy csomó bloatware-el. Épp ezért jobb ebből a szempontból a Slim változat.
Egyszóval ha nincs kedved "pöcsölni" hogy a Te szóhasználatoddal éljek akkor legalább ne fogalmazz meg véleményt egy egy rom-ról.
Huh... szóval:
1: Te ne akard már nekem megmondani, hogy miről fogalmazzak meg véleményt és miről ne. Főleg ne egy telefonspecifikus topicban, ami meg pont erre való.
2: A pöcsölés mennyisége rohadtul nem mindegy. Pont azért írtam le, hogy másnak támpontot adjon, ha esetleg ki szeretné próbálni a romot.Szeretnélek megkérni, hogy innentől kezdve ne válaszolj nekem, mert nem vagyok rá kíváncsi, köszönöm.
(mielőtt ebbe is megpróbálsz bele kötni: tudom, hogy van letiltás funkció, de egyelőre drasztikusnak érezném) -
-FreaK-
veterán
válasz
Zototh64 #7555 üzenetére
Billentyűzet nálam is Swifkey, de mire odáig eljutottam, hogy felrakjam a backupolt programokat megőszültem. Eleve account megadás, feljön az a billentyűzet amin úgy vannak a gombok mint a régi nyomógombos telókon, élmény beírni a google accot pl. Teli mindenhol csirkelábakkal. Elhiszem, hogy ha már egyszer végigcsináltad, akkor utána már tudod, hogy mit, hogy kell és megvagy öt perc alatt, de ez így elsőre egy jó nagy pöcsölésnek tűnt, hagytam is a fenébe és felraktam inkább a Slim-et, amin megy minden elsőre és csak a két lunar-t kell kikapcsolni, hogy ne legyen csirkeláb.
-
berigazek
őstag
válasz
Zototh64 #7546 üzenetére
Köszi a kedves szavakat....nagyon lassan,nehezen,fájdalmasan(nem akarom a kedveteket elvenni így akit érdekel priviben írok neki),de Huawei ügyben megrendeltem ma UK-ból az új Huawei Honor Note 8 6.6"-os Phabletet 128 gb ROM-al...A Mate 8 mellé meg a P 9Plus mellé...majd jobb összehasonlításokat tudjak készíteni nektek.Remélem,hogy a Honor Note 8 4500 mAh akksija is kitesz majd a magáért...eddig még sehol tapasztalat ,összehasonlítás a Mate 8-val...ami eddig csúcs!
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #7532 üzenetére
Azért annyit hozzá tennék, hogy egy kis munkával szerintem jobb mint a slim! Slimnek egy pici előnye van a supersu. A KangVipben kingroot van ami kicsit többet akar, és nem csak a háttérben engedélyezni dolgokat. De a supersut is fel lehet twrp-ből rakni, és akkor rákérdez, hogy törölje-e a kingroot. Az összes Kínai apk-t előttem már írták ki lehet törölni és akkor nem terheli a romot.(rootuninstal)
Szerintem már a KangVip B361 is piszkosul jó volt! Én bizony nem találtam benne hibát!
Zototh64 fórumtársunk szerint a fényképek szemmel láthatóan sokkal jobbak!
Még egy ami fontos nekem meg a DL00 tulajoknak.
Wizard fórumtársunk DL00-ás KangVip 368-at rakott fel! Frissítéskor bizony jó sokat dolgozott a "kör"! -
-
válasz
Zototh64 #7135 üzenetére
Eltüntetni nem lehet, remélem az új verzióval behozzák ezt is, mert ehh...
Mostanság nem olyan fürge a telefon, mint kellene. Belassult tipikusan Android módra, mint minden készülék /nem kell jönni azzal, hogy nem, 10/10 telefon amivel találkoztam észrevehetően többet gondolkodik app megnyitásnál pár hónap múlva, mint a dobozból kivett állapotkor, azonos programok mellett/
Kicsit zavaró, de még egyelőre elmegy. Azért az S7 mellett elég lehangoló néha, pedig azonos idősek ismerősi körben.
A 320-s szoftver nem jött be azt kell, hogy mondjam. Sok dolog döcögősebb egyértelműen, várok egy újra.
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #7091 üzenetére
Akkor ezekszerint a Mate-n valami gáz van! Nem látja normálisan a glonas holdakat! A samu csúnyán veri!
Nagyon nem mindegy, hogy lát 10 glonast és 10 sima műholdat! Azaz 20-at! Vagy csak 10-et. Persze a házak között örülök ha hármat lát, ha abból egy glonas lenne amit a mate nem lát, már mondja is, hogy a műhold kapcsolat megszakadt!
Megkérdezem Cunajat hátha tud segíteni!
Ha nem, csinálok képeket azt felrakom az xda-ra kérdésnek! (Van gps config, hátha ott lehet "berhelni" valamit!) -
csocsoszán
őstag
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #6601 üzenetére
Ha lezajlódnak a dolgok! Szerintem bátran rakd fel a Kang B356-ot. Csináltam egy "tiszta" telepítést és nagyon jól működik!
Van benne minden amire szükséged van! Annyi, hogy TWRP--ből kell telepíteni.(EU-st telepítettélakkor viszont biztosan nem tudom kell e valami mást is csinálni!)
-
csocsoszán
őstag
válasz
Zototh64 #6590 üzenetére
B320-ra én úgy tudom nem lehet rar-os becsomagoltal TWRP-ből átállni!
A 4.1-nél teljesen átrendezi a partíciós táblát!(B320)
Tehát csak úgy tudsz átállni, hogy a STOCK B320-at kicsomagolod a dload mappába (amit létrehoztál) és három gombosan elindítod a frissítést! (Mondjuk úgy hallottam augusztusban, megérkezik OTA-n.)
Viszont mindent gyári helyzetbe rak vissza, azaz csukva lesz a telefon. (de olvass utána nehogy eu-Kínai keveredés legyen. Még a végén mesztic lesz a telefonod)
-
-
Tomtotom
senior tag
válasz
Zototh64 #5893 üzenetére
Nekem is Nillkin van a kijelzőn már egy hónapja, és tökéletes. Nincs semmi hátrány a napfény miatt, és nagyon könnyű tisztán tartani. Ezerszer jobb bármilyen fóliánál. Van itthon egy Sony z2, azon már 2éve ugyan az van, és egy karc sincs rajta, pedig a feleségem nem kíméli, bedobja a táskába akár kulcsok közé is
-
Dodeszh
tag
válasz
Zototh64 #5888 üzenetére
Én is kíváncsi leszek.
Persze, lehettem a fóliát. Kicsit karcos volt már. Több fóliát is kaptam innen-onnan, de a gyári, ami rajta volt a legjobb a hagyományos fóliák közül. Akinek nem muszáj, inkább ne vegye le. Ez az üveg fényesebb, kicsit sikosabb de az ujjlenyomat nem marad meg rajta. -
magicbox
senior tag
válasz
Zototh64 #5729 üzenetére
Jah, isten igazából 3-4 különböző telefont, és ahoz társuló romokat használunk. Ilyen jellegű káoszt még egyetlen fórumon se láttam. Lassan kezdem azt hinni, hogy a telefon nevén kívül semmi támpont nincs.
AnTuTu-t csak minden új romnál próbálom ki az elején. Most a 320-on. Jellemzően kíváncsiságból, csak ezt osztottam meg reggel.
-
BoSSanCS
aktív tag
válasz
Zototh64 #5657 üzenetére
Én rápróbálok mindenképp
Addig nem akartam belakni. Az itt linkelt Cunaja által készített romot ajánlod ugye?
-
-
mrThomi
addikt
válasz
Zototh64 #5523 üzenetére
Nekem regen az Lg felejtette el visszakerni a telefont nem tudom mar melyik volt az, azthiszem az elso nvidia procis, es javitas utan viszakaptam a telot + a csereutalvanyt is
a csereset vittem a legelso gsm sufniba eladni, az ujat pedig uj bontatlankent eladtam ! na azzal a telefonnal szivtam jo sokaig, kb 4-szer volt szervizben
-
Bensid
tag
válasz
Zototh64 #5523 üzenetére
Még itt van győrben egyébként a mobil amit leadtam, de megy vissza a szervizbe és ott tartják.
Annyi, hogy addig nem kaphattam meg az utalványt amíg nem adtam le. De ez is szerintem a tmx odafigyelése volt, hogy visszaküldték a készüléket, pedig tudták, hogy már csereutalványt kapok.. -
purcigeorge
aktív tag
válasz
Zototh64 #5519 üzenetére
Igazából semmi baj vele, csak kicsit döcög még. Ez 71000-et hoz antutuban, a 180-as 91000-et tudott, és kb ennyi a különbség érzésre is.
bodrik11: köszi az infót, biztos vagyok benne, hogy megoldják ennél is, hogy olyan hibátlan legyen. (Nálam a 180 az volt, de az ember mindig felrakja a friss romot) -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zototh64 #5465 üzenetére
Nincs ezzel gond, és sokan vannak úgy, hogy egy egy dolog nem zavar egyeseket.
És ez rám is igaz.
Van ami engem nem zavar, és van aki meg arra ugrik, hogy mindent megtesz, hogy olyan legyen ahogy azt ő elképzelte, vagy már másik romon tapasztalta.Nyilván vannak olyan dolgok, (főleg sebességben érzem) hogy a 320-as jobb, mint a 170-es, de engem a sebesség annyira nem izgat, mint a simább működés.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zototh64 #5350 üzenetére
Nem.
Az OTA és a dload-os ebből a szempontból ugyanaz.(#5351) magicbox!
Ne vakuval nézd! (ott csak a felső világít)
Fényképezz vele, és ekkor már látszik, hogy kb. egyforma a két vaku ereje.JAH, és egy fontos kérdés: Milyen a 170-es rom után? (Nem a gyorsasága érdekel, hanem hogy van-e benne akadozás, darabosság?)
-
magicbox
senior tag
válasz
Zototh64 #4978 üzenetére
Alapvetően egyetértek
Csak annyit tennék hozzá, hogy a nyitás nekem is nagyon könnyen ment, a gyári állapot visszaállítása volt a játszós. A "rábeszélés" alatt meg véletlenül se rád gondoltam. De maradjunk a kialakult konklúziónál. Ti a romolásban nyújtotok tanácsot/segítséget. Én/Mi pedig a gyári rendszerben/alkalmazásokban tudunk inkább segíteni. Illetve én a gyári állapot helyreállításában
-
magicbox
senior tag
válasz
Zototh64 #4968 üzenetére
Tényleg szépen összefoglalta, hogy miért alakultak ki viták.
Tény, hogy én úgy, hogy szervizem van (amiről semmi többet nem szeretnék mondani) másképp látom a gyári és főzött romok kérdését. Nagyon sok rossz tapasztalattal a hátam mögött, amit a romolgató ügyfelek hoztak össze szerintem ez érthető.
Kimerem jelenteni, hogy a saját telekomos c432-es telefonom a gyári b170-es szoftver működik a legjobban. Néha sarkosan fogalmazok ez tény, de bármilyen hihetetlen ilyenkor azokat szeretném megóvni akik nem értenek olyan szinten az androidhoz, és nem tartom jó ötletnek, hogy garanciavesztéssel járó, veszélyes műveletsorozatra akarják rávenni/rábeszélni őket páran a fórumban. Pláne, hogy a rengeteg verzió különbség miatt kétséges lehet az eredmény.
Egyértelmű annak aki követi a fórumot, hogy nem mindegy a régiókód, és rengeteg összetevője van, hogy jó lesz-e a főzött rom. Szerintem még nagyon sötétben tapogatózunk. Én viszont többet biztos nem nyitok, elég volt a kínlódás a visszazárással és a telefonommal nem teljesen kompatibilis romokkal.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Zototh64 #4906 üzenetére
Van 170-es cunaja?
En nem tudok rola...
Most a kangvip 180 van, de a gyari 170-hez kepest darabosabb, itt ott megakad, mind scrollnal, mind egyes alkalmazasok megnyitasanal.
En allergias vagyok erre.
Az a baj, hogy nincs (vagy nem talalok) mondjuk kangvip rom gyujtemenyt.
A 172-est kiprobalnam, lehet simabb.
De igazi nekem a 170-es gyari rom lenne.
Nalam az hibatlan volt az elozo telefonomon.Nem tudom a 323-as kangvip ebbol a szempontbol milyen... csocsoszan, bodrik11, -Freak-?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Cpu?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest