- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Huawei Mate 8- A Kirinpáncélos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zototh64
őstag
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13214 üzenetére
Reméljük, hogy ilyen "egyszerű" lesz a megoldás.
El tudom képzelni, hogy ez egyfajta szellemi termék védelem a többi kínai gyártóval szemben, akik azonos hardver összetevők használatával, majd a működtetésükhöz szükséges szoftver összetevők romokból való kivagdosásával és a saját romukba való belefőzése ellen védekezik így a Huawei. Magyarul, kiszedem a kamera szoftvert egy neves gyártó romjából és belefőzöm a sajátomba anélkül, hogy hónapokig fejlesztenék rá.Manapság a fényképezési képesség nagyon meghatározza egy készülék sikerességét a piacon.
Mondjuk a Mate 8 kamerája nem jó...
Így elképzelhető az is, hogy egyes program részeket elrejtenek a csak arra a típusra jellemző alkalmazásokban.
Valószínűleg, csak üldözési mániám van. -
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13207 üzenetére
Biztos töröltél valama olyat is, ami kell a kamerához.
Ez valami olyan lehet, ami meg van a kínai és eu-s romokban is és nem törölhető egyszerű halandó számára pl. Huawei Mobil Services, HiCare, HiVoice, HiApps, Telefon keresése stb. Nincs összehasonlítási lehetőségem, mert csak kínai telefonom van. -
csocsoszán
őstag
válasz
Cunaja #13203 üzenetére
Írtam a múltkor, a jóért meg kell szenvedni! Nem hiszek abban, hogy csak úgy rip-ropsz.
Úgy ismerlek nem adod fel, hacsak egy mákszemnyi lehetőséget is látsz!Remélem sikerülni fog az EU rom is! Szorítok!
A samsungomon az összes elérhető romot felraktam! Az több százas számot jelent! Bírnia kell.
(Most jött meg egy olyan alu keret mint amit a mixen láttál, csak ennek még van egy üveg hátsó lapja! Piszkosul jól néz ki! Várja a matét!)
-
Carline
őstag
válasz
Cunaja #13180 üzenetére
A névjegy szinkonra: Nekem Kang alatt nem volt névjegy szinkron.
Az oldotta meg hogy manuálisan adtam meg a Beállítások / Alkalmazások / Továbbiak / Renszerfolyamatok mutatása -nál a Google Címtár szinkronizálása rendszerfolyamatnak a Névjegyek elérése engedélyt.
Azután ment rendesen.
Hátha... -
ivatti10
aktív tag
-
vinczetibor
aktív tag
válasz
Cunaja #13124 üzenetére
Szerintem, minél "vanillább", annál jobb. Utólag bárki feltelepítheti a számára szükséges alkalmazásokat. Nekem, még a Google cuccok sem kellenének, mert fel tudom tenni utólag..., de valószínűleg a többség szükségét érezi. Minél gyorsabb és minél kevesebbet fogyasztó legyen (ilyen nincs
)
Természetesen, Csocsoszán elképzelései az irányadóak. -
csocsoszán
őstag
válasz
Cunaja #13124 üzenetére
Gyári Kínai alkalmazásokat általában fagyasztom, engem nem érint.
Mivel van összehasonlításí alapom,én érzem a különbséget. Mármint, hogy a Mate mindenben gyengébb, lassabb teló. A másolástól, az írásig mindenben. A múltkor felraktam a mérést, mennyivel gyengébb minőségű a belső sd írás és olvasása.(brutál gyenge a mixhez képest) A játékokon , már amikkel én játszom nem érezni. De pl a chrome elégé megterheli. Én is úgy gondolom, hogy lehetne "pörgősebb" az egész teló.
Itt valószínűleg a húzást nem érezni annyira mint egy gyengébb telónál, de kitudja. A p7-ednek valószínű nem véletlen csavartál oda.A reklám blokkoló az jó lenne.
Kár hogy a kijelző méretet nem tudjuk nyújtani.
Nagyon köszönöm, hogy minket is bevonsz a rom készítésbe! -
csocsoszán
őstag
válasz
Cunaja #13076 üzenetére
A legutolsó frissítés óta(Kangnál hasonlítottam össze!!!) szerintem nagyot javítottak a Mate kijelző képén! Majdnem olyan jó mint a mix!
A hangját kár hogy nem hallgattad meg a B&W fülessel! Még az én fülemnek is ájulat jó! A kamerát a mix kamerája veri!
Kicsit magasra állítottam magamba a mércét, de hát rólad van szó!(Kicsit sem lehet húzni? Mármint biztonságosan! Úgy,hogy állítható legyen! Nálam csak töltéskor meleg! De akkor meg logikus, hogy nem játszom!)
-
csocsoszán
őstag
válasz
Cunaja #12894 üzenetére
Rég láttunk erre felé!
Sajnos ha feltelepítem a (pl: e-recovery-vel, ami most valamiért nem talál romot!) a gyári romot, átírja a build-ot és nem kell patch a Kang telepítéshez. Feltelepítés után mükszik minden.
Ha " mókolok" nem működik a kang beállítások a fejlesztői lehetőségek, és az ujjlenyomat olvasó plusz nem írja át a build-ot.
vinczetibor az xda- ról van [link] innen. Hrt-nek nevezett rom a mi TWRP-ből is telepíthető. (Nem teljesértékű gyári, mert nem úgy települ!) Átírja a buildot is, de a Kanghoz sajnos patch kell, mivel nem mennek a felsorolt dolgok. -
Cunaja
addikt
válasz
Cunaja #12466 üzenetére
[Wakelock Detector root nélküli magyarul].
Akinek fent van a Wakelock Detector Lite alkalmazás, az állítsa le és a gyorsítótárat majd az adatokat törölje, utána távolítsa el.
Ezután telepítheti! -
Zototh64
őstag
válasz
Cunaja #11790 üzenetére
Sziaaaaa!
Ment a sajátjával is, de ugyan ezek voltak a gondok, kerestem egy másik 3.0.3-as twrp, újra tettem a romot, ugyan ez van Eddig rsa újjlenyomatot sem kért, most már legalább az megy.
Fejlesztői lehetőségekben az oem feloldás engedélyezése halvány, nem választható, viszont be kapcsoltnak látszik. -
csocsoszán
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hír A Huawei a legnépszerűbb kínai, a Samsung a legkapósabb globális márka
- Hír A Huaweihez „igazolt” Lionel Messi
- Hír Mobilarena TV: A Kirin ereje
- Hír CES 2016: Rövid ismerkedés a Huawei Mate 8-cal
- Hír Tényleg erős lett a Mate 8 és a Kirin 950
- Hír Ilyen élőben a Huawei Mate 8
- Hír Kirin 950 lapkával debütált a Huawei Mate 8
- Hír Rekordot döntött AnTuTuban a Kirin 950, a Huawei Mate 8 rendszerchipje
- Hír A vártnál is erősebb lesz a Kirin 950?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest