Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Realme GT 2 - aláírjuk
- iPhone topik
- Kisebb verzióban is elérhető a Redmi Pad 2
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
Lehet valahogyan 2 esimet használni egy készülékben?
-
illjo
senior tag
6 hónapos garancia hosszabbítási lehetőség van! Menjetek bele a my huawei (volt támogatás) appba, nyissátok meg a 'huawei szervizfesztivál' nevű akciót, ott lehet igényelni a hosszabbítást.
-
törölt tag
Hali.
Ha csak Revolutot használok tudok valahogy NFC-vel fizetni?
-
tarajos
tag
válasz
hunhool1979
üzenetére
Úgy érted a gms-ee Xiaomin nincs gmail, youtube és Chrome?
-
törölt tag
Mikor jön a a Harmony OS?
-
illjo
senior tag
válasz
üzenetére
Hms vs gms téma miatt szoktam benézni hms telefonok topikjaiba, szóval még mindig nincs mate 40 pro m😃
Az nfc fizetés hms alatt elég problémás. Jelenleg egyedül a K&H bank ügyfelei élvezhetik ezt a szolgáltatást, de már nem sokáig ők sem,mivel június közepétől őker is végleg beszippantja a google univerzum és a jelenleg még a banki appjukból elérhető nfc érintéses fizetésről végleg és kizárólagosan átállnak a most még párhuzamosan futó google pay re. Az alatt ugye meg nem megy hms telefonokról az nfc fizetés.
Amiről jelenleg tudok megoldást, az a mók és az euro alapú feltöltéssel műkódő, appgalleryből is elérhető Icard. A mók mate 40 pron sajnos nem működik, így marad egyedüliként az utóbbi. -
törölt tag
Hali!
NFC fizetés milyen appal megy? Simple nálam kiesik.
-
törölt tag
Nehéz döntés előtt állok én is. Mi 11 vagy iPhone 12 vagy Mate 40 Pro...mindnek van előnye és hátránya is.
-
hunhool1979
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Én is agyalok rajta. Jelenleg xiaomi mi11-et használok. Gmail helyett más email app, YouTube helyett vanced. Chrome sem játszik.
-
ateszapa748
aktív tag
Amit használok azt megtalaom appk-ban... azért lehet az Apple pay hiányozni fog
-
hunhool1979
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Gms hiányát hogy küszöbölöd ki?
-
ateszapa748
aktív tag
válasz
hunhool1979
üzenetére
Áprilistól a mai napig... Samsung galaxy S21 ultra->IPhone 12 pro->Mate 40 pro
-
hunhool1979
tag
válasz
ateszapa748
üzenetére
Milyen készülékről váltottál?
-
ateszapa748
aktív tag
Ma vettem egy ilyen telot... Mert ilyen még nem volt
-
illjo
senior tag
Akinek bizonyos alkalmazásokról nem igazán jönnek push értesítések hms alatt: [link]
-
Beres1978
csendes tag
Sziasztok
Ahogy látom elég gyér a forgalom itt a fórumban
De bízom benne, hogy valaki tud nekem segíteni
Most vettem egy mate 40 pro ( Vodafoneos) készüléket
Nagyon jó kis készülék
Ahogy néztem 2020 októberi a biztonsági frissítés rajta
Build-szám :11.0.0.133( C432E6RP1)
Van akinek jött már újabb biztonsági frissítés?
Segítséget előre is köszönöm -
doki13
aktív tag
Google... van 12 max prom,ha Google kell. Amúgy szuper kütyü a p40 pro. Én bevallalnam
-
hunhool1979
tag
Dual sim telo kellene, nagyon agyalok ezen, illetve még OP9 Pro-n és Oppo find X3-on. Jelenleg a find x2 pro-t használom, de előtte P30 pro volt. Akksi időben/felhasználói élményben szerintem a huawei verhetetlen.
Mate 40 pro+ lenne az álmom, de az a variáns gyakorlatilag nem is létezik, annyira ritka. OP unalmas lett, az oppo pedig... Hát nagy kérdőjel. -
lefkosia
őstag
Sziasztok!
Működő rögzítés emui 11-re

tesztelve, müxik
memóriakártya-sounds-callrecord mappába rögzít.
-
Aryon87
félisten
válasz
BestofJAVA
üzenetére
Szerintem valami mas telefon tesztjet olvastad, es eltevedtel
-
pepetech
őstag
válasz
BestofJAVA
üzenetére
Mi a kivételes és erős mobil ilyen téren ? :D
Nagyon sok videót néztem összehasonlításokról és ami erősebb volt aksiban abba nagyobb is volt az aksi. Eddigi telefonjaim a használaton mellett 5-6 órát bírtak képernyő időben na ez 7-7:30 ami az alja és eddig a plafon 12 óra volt de akkor nem volt játék és letöltés csak natur használás.Milyen teszteli súgja hogy ne vegyél ilyet ? Sehol nem olvastam még hasonlót sem bezzeg a Samsung s10 ultrára emlékszem hogy videóba mondták hogy ne vegyék 😃.
Amúgy értem hogy neked nem szimpatikus a telefon de ha nem használtad, hogy tudsz nyilatkozni róla ? Én is csak azokról tudok nyilatkozni ami a kezeim közt volt. A többi csak "hallottam valahol"...
De én inkább elengedem ez valami hatalmas trollkodás kb 😁.
-
Lecs@
addikt
válasz
BestofJAVA
üzenetére
uEz a hozzászólás sikít a szakértelemtől....
Rengeteg teló megfordul nálam, heti szinten is. Hobby, üzlet, kíváncsiság, szabadidő célból.
Csak 2020 vége 2021 ből pár példa : Oppo Find X2 Pro, Iphone 11 Pro Max , Xiaomi M I 10 Pro, MI 10T Pro, Huawei P40 Pro, Ssmsung S21 Ultra, S20 Ultra, Galaxy Note 10 plus, 20 Ultra...Szerintem nem mind soroltam fel.3 fontos appom van, Google Playt igényelnek, de tökéletesen működnek Dualspace alkalmazáson keresztül . Tehát Mate 40 Pro is teljesértékű így.
És párom is csodálkozott, meg én is nagyon. Azt mondtam a páromnak, Mate 40 Pro marad, nem adom el!
Ennek nem az lehet sz oka, amit mind a te nagy tudásoddal leírtál. Úgy érzem, érveket nem pont nrked kéni írnom 🤨
Ölelés
-
pepetech
őstag
válasz
BestofJAVA
üzenetére
Mate 40 pro előtti 1 évben ezek a telefonok jártak a kezeim közt.
- Samsung s10+
- iPhone xs
- Huawei p30 pro
- Huawei Mate 20 ProEz csak 1 év és az 1 év után azt kell mondjam, hogy fotózás terén ég és föld DE! Ez még mindig egy mobiltelefon ha fotózni akarsz vegyél egy komolyabb fényképezőgépet..
Beszéd hangszóró konkrétan olyan hangos volt az elején hogy rendesen meglepődtem! Azóta lejjebb is van halkítva mert körülöttem mindenki hall mindent...
Hajmeresztő kijelentések közül a 6-8 órás kijelző időt hozza sőt az elején játék nélkül volt 1x 12 óra képernyő időm! Azóta a legrosszabb 7 óra 30 perc ezt nekem stabilan hozza.
Nem ismerlek de ezt úgy veszem hogy vicceskedtél. Mert aki használ ilyen telefont tudja azt hogy hülyeségeket írtál.
-
pepetech
őstag
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Minden telefonhoz van számla. Ha azt mondják, hogy nincs számla akkor azt részletre vásároltàk. Ha nagyon meg akarod venni mond meg neki, hogy nem zavar ha részletre lett véve de akkor nyomtassa ki azt a számlát amin mutatja pontosan mennyi az annyi hány részlet van. Letöltés elleni szerződés (bár sokra nem mesz, polgári peres eljárás 2-3 év is lehet akár. De megijedhet az eladó ha mazsola).
De papír nélkül új telefont nem veszünk!
-
mjani1172
addikt
válasz
BestofJAVA
üzenetére
5000HUF körül levadászott 1mp használt kompakt jobb képeket csinál.
Mit jobbat! Sokkal jobbat.
De még a pajtás fényképező is. -
soko70
aktív tag
válasz
BestofJAVA
üzenetére
Van ilyen KÉSZÜLÉKED? Mert nem hiszem...
-
Jumbozorz
senior tag
Sziasztok,
Egy ilyen telefont szeretnék venni, de az eladó említette, hogy nincs számlája. A számla szükséges a garanciához?
Mit érdemes megnézni szerintetek a vásárlás során egy használt telefonnál?
köszi
-
BestofJAVA
tag
Az oldalon az egyetlen jó fotó a telefonról készült, de nem ő készítette...
Ezek a képek egyáltalán nem győztek meg. Egyáltalán.
Korrekt viszont, hogy még a Tetszett plecsnit is exkuzálja.
Drukkolok a Huaweinek
, gyártsanak saját alkatrészeket, hagyják maguk mögött az egyre inkább elszemtelenedő Google maffiát, virágozzanak a Cocom-lista ellenére. 1200 eurót nem adok ilyen fotó képességekért, de persze ki lehet jönni ilyen telefonnal, de nem akarták a fotóval megváltani a világot, az egyértelmű.
Vajon gúny ez? Mert nem a fotós képességekre kellett volna helyezni a tesztben, dicséretes dolog ugyan az előrelépés, de mi felhasználók vagyunk, és semmit nem lendít rajtunk vagy a Facebook oldalunkon ez a fotós szett.
Semmit, mert nincs akkora különbség. Egy 5000HUF körül levadászott 1mp használt kompakt jobb képeket csinál.
Egyszer utánaeredhetne a mobilaréna, vajon miért gáz a hangminőség Androidon, ahelyett, hogy rutinszerűen kijelenti sorozatban, hogy
"A beszélgetési hangminőség jó"
Dehogy jó. Sehol nincs a Nokiához képest. Rettenetes gáz. A hangminőség az androidban valóságos szabotázs.Bár bölcsen buzdítja a magyar vásárlót, hogy ne vegye
meg, azért pár hajmeresztő kijelentést ide másolok az utókor kedvéért:
"elég részlet jut A1-es poszter nyomtatására
"kifejezetten pontosan kell a hallójárathoz illeszteni az átlag feletti hangerőért."
"6-8 órás képernyőidők ugyanakkor meglepően és megnyugtatóan jók" -
tibee77
őstag
nalam ugyanez volt, opera fagyott eleg sokat.feltettem firefoxot de az nem jött be es használtam a gyári böngészőt inkabb.azota azzal tolom, semmi gond nincs.
megrendeltem közben a tokot is ra mar vagy 10 napja, egyelőre meg mindig kinaban csücsülnek rajta....mennyi idő ez kb. mig ideér? -
soko70
aktív tag
Sziasztok, csatlakoztam én is. Mi a tapasztalat, az Opera böngészőn keresztül jól működnek a Google féle oldalak? Fotók, Classroom stb. Vagy ha van jobb ajánlat? Az a gondom minél többet foglalkozok a készülékkel annál jobban meg kedvelem. Pedig itt van mellettem egy s21 ultra is, és nem. Apró fagyások vannak, gondolom a böngésző miatt. Tudtok valami másikat ajánlani? Köszönöm
-
illjo
senior tag
válasz
pepetech
üzenetére
Android auto google app, gms kell hozzá. Sajnos mate40 pro n már gms mók sem megy. Itt ránézhettek megoldásokra, hátha megy valamelyiken android auto.
.....
Gms (google) összefoglaló (19-ik hsz). Ősszes gms megoldás. Stabil és kevésbé stabilak is.
[link]
Gspace (33-ik hsz. )Szinte detto dualspace. Sajnos ebben is megjelentek reklámok, amiket pénzért lehet eltüntetni.Már parancsikon is kitehető főképernyőre, ha rányomsz az adott appra, a felugró menüből a 'create shortcut' opcióval. Azért nincs összefoglalóban, mert utána jött ki.
[link]
Ezek óta megjelent egy vphonegaga nevű kínai, vmos hez hasonló emulátor, nem próbáltam. De mintha láttam volna valahol h android autot tettek rá😃
[link] -
pepetech
őstag
válasz
pityuri7
üzenetére
akkor nincs más hátra te fogod tesztelni

Petal Search / keresőbe beírod szépen hogy Android Auto
az első találatot feltelepíted és megnézed, hogy működik e

Amúgy ha a petal search-es változat nem menne akkor Aptoide áruházat szerezd be és ott ismét első találat az android auto
az aptoide app-ból leszdtem és benögte az app, hogy GMS kell hozzá szóval szerintem ez bukó
-
pityuri7
csendes tag
Sziasztok. Android autót lehet valahogy varázsolni a telóra?
-
pepetech
őstag
Szia! Ha erre gondolsz akkor ez telepíthető.
Amúgy petal search sok app-nál segítségedre lesz. De én feltelepített én külön is az APKPure és az Aptoide alkalmazásbolt is hogy frissítsenek. Ha van olyan játék amihez kell a Google accod is akkor a VMOS PRO nevű emulátort ajánlom. Stabilan lehet játszani róla.
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, holnap kapom meg elvileg a készüléket, át olvastam a fórumot, van valami olyan szoftveresen amire érdemes figyelni? Banki alkalmazás a CIB esetleg telepíthető? Köszi
-
pepetech
őstag
Én is a firefoxot ajánlom én a petal search-ból telepítettem. Pc-n importált ám mindent a chrome-ból Firefox fiókot megcsináltam és most semmi sem zavar 😁. És még jobban is tetszik nekem.
Billentyűzettel voltam bajban de rákerestem a gboard-ra petal-ban és hát simán kidobta szóval pozitív csalódás. Van azért elérhető Google termék

-
tibee77
őstag
Szevasztok. Bealltam en is a mate40 pro_sok soraba.
LG v30-rol jöttem. Hat van különbseg.egesz jo cucc ez de nekem ezt a lekerekitett kijelzöt szknia Kell a szememnek.opera böngeszöt raktam fel mert ahhoz szoktam hozza es mar haromszor fagy ki ITT miközbe iron a szöveget. Ez mi lehet? -
-
illjo
senior tag
Bár nem használok vibert, sőt még csak mate 40 prom sincs (de be szoktam nézni gms nélküli telefonok topikjaiba gms tapasztalatok miatt) de a viber már fent van appgallerrybe, azaz a hms verzió már huawei cloudból frissít. Volt erre máshol valakinek javaslata. Szóval ha google drive ról leszeded a régi előzmény fájlt, és cloudra a mappáival együtt felmásolod, lehet meglesznek az előzmények a hms viber appal frissítve
-
pepetech
őstag
Nagyon szerethető telefon nekem Google terén csak 1 játék hiányzott de azt is megoldottam VMOS PRO-val. Nagyon minőségi cucc. Viszont az a minőséggel én fólia az elején botrány. Le is téptem a telefonról... Marad a biztosítás! Mert epkesz tok és fólia aranyárban van...
-
Barcsik
aktív tag
válasz
pepetech
üzenetére
Köszönöm szépen! Eleinte szokni kellett, hogy más érzés fogásra amikor felveszem az asztalról. Azóta fel sem tűnik teljesen megszoktam annyira, hogy vettem még egy Mate 40 Pro-t és hozzájuk gyári PU hátlap védő tokot a Huawei Shopból. Magyarországon még nem igazán lehet beszerezni a legtöbb helyről gyári tokokat. Utángyártott szilikon védte ideiglenesen.
-
Aryon87
félisten
Nem használom ezeket az alkalmazásokat

Viber megy, annyi a hátránya hogy Drive szinkronizáció hiányában a beszélgetési előzmények nem lesznek meg, és nem is képes biztonsági mentést csinálni. Én már lassan 1 éve nem használom a vibert, Telekomos lévén átmentem Messengerre, nem generál adatforgalmat a csomagban. Bár olyankor jól jön még, ha a Messenger épp bedöglik, mint legutóbb
Deezer és Spotit nemtom, nem használom azokat sem
-
pepetech
őstag
Nem tudom hogy fogom kibírni 😂. 26.-án tudom leghamarabb megrendelni addig álmatlanul forgolódok. Ma voltam Miskolcon médiában hátha alapon de csak mate 30 pro volt bent de azt is jó volt kézben tartani 😊
Már a freebuds pro megjött hogy hű társa legyen de mate 20 pro-n is bitang kis cucc 😊
-
gaga33
tag
válasz
pepetech
üzenetére
Igen gyárilag független. Az eddigi legjobb telefon a galaxy s20 plusz ment a fenébe..... Az alkalmazasokat gyerekjáték feltelepiteni. Tanulhatna a többi gyártó, mert ez dimenziokkal jobb bárminél ami eddig megjelent.... Kamare értékelésben világbajnok ez vitathatatlan a tesztekből, sebességben szuper, vezeték nélkül gyorsabban töltödik fel mint az s20 plusz......
"A Huawei Mate 40 Pro még a kifejezetten játékra tervezett telefonokat is agyonveri teljesítményben, és simán lemossa a pályáról a Snapdragon csúcslapkáját. " -
pepetech
őstag
Valaki vásárolta vodafone-nál? gyárilag függetlenként árulják? Olvastam, hogy van itt telenoros az gyári független ? meg tudjátok nézni? Azért kérdezem, hogy a céges számom eméelm betudom tenni a telóba

-
illjo
senior tag
Szia. Jelenleg több felhasználó szerint a K&H banknál megy az nfc érintéses fizetés. Magyarországon ez az egyetlen bank, ahol működik a banki appoknak ez a funkciója. Az oka röviden: a banki appok erősen gms (google) függők. Volt olyan fórumtárs, akinek Erste azt válaszolta, hogy ők ezen a helyzeten nem kívánnak változtatni. Otp ellenben, miután próbáltunk rá több platformon is kommentekkel, emailekkel nyomást gyakorolni, első körben megjelentette AppGalleryben mindkét appját, és ígérte, hogy dolgoznak az nfc fizetés elérésén hms telefonokra is. Gyere át erre a topikra, itt van élet:
https://logout.hu/tema/re_huawei_p40_pro_kiloktek_a_celegyenesben/friss.html -
tarajos
tag
Sziasztok!
Én is beálltam a sorba. Karácsonyra megleptem magam egy Mate 40-pro-val.
Szerencsére mindent fel tudtam rá pakolni, de egy appal sajnos nem boldogulok és ez pedig az Erste Mobilpay. A Mobilbank csont nélkül feltelepült és hibátlanul megy, de nem értem a pay miért nem működik. Addig eljutottam, hogy feltelepítem, de ahogy megadom a telszámot és az email címet azt írja ki: "általános hiba". Más helyről is próbáltam beszerezni eddig sikertelenül (továbbá 2 banknál is bankolok, de sajnos a K&H üzleti ügyfeleknek még nem elérhető a kártya hozzáadása, digitalizálása
)
Tud valaki megoldást a problémára? (Erste banknál nem tudtak választ adni)
Előre is köszi! -
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
2 nappal ezelőtt sikerült szerezni egy ilyen csodatelefont. Nagy dilemma volt meghozni a döntést de mégis maradtam a Huawei márkánál, pedig nagyon szemezgettem az iPhone 12 Proval. Mate 20 Pro-ról váltottam. Tegnap sikerült át költöztetni minden olyan alkalmazást, amiket eddig is használtam, csakhogy nem érhetőek el az AppGallery-ben . Ezeket Phone Clone segítségével telepítettem fel a Mate 40 Prora. Ezek a következök: Revolut, CIB Bank, Messenger, Facebook, Skype, Viber. Viszonylag kevés appot használok alapból. Szóval az alkalmazásokat tekintve nincs gond semmivel eddig szerencsére.
A készülék dizájnja Nekem tetszik de tok nélkül csúszós a készülékház és félő, hogy elejtem egyszer véletlen. 1 darab szilikon tokot találtam hozzá Magyarországon és hamarosan meg is érkezik. A kamerák hozni fogják az elvárt minőséget szerintem. Még nem próbáltam ki élesben, hogy mire képes. Telenoros vagyok és a lakóhelyemen semmilyen 5G hálózat nincs jelenleg de megelégszem a 4G hálózattal is, amivel eddig sem volt semmi probléma. Ja igen, a kijelző naggyon szépséges képet ad és végre értékelhető produktumot nyújt a sztereó hangszóró pár. Egyelőre ennyi tapasztalatom van a telefonnal kapcsolatban de úgy gondolom, hogy hosszú távon fogom használni.
-
kakuk100
őstag
Jó régen nem írt ide senki. Vajon miért? Ez egy új telefon pedig.
-
apacsay
tag
PhotoDirector, Lightroom, Photoshop app-okat fel lehet rá heggeszteni valahogy?
-
Aryon87
félisten
válasz
üzenetére
Index, origo, HVG. Közelébe sincs a tech témáknak. Csak a sok átlagember azokat az oldalakat olvassa. Jó én is az első kettőt, bár mostanság hanyagolom a sok Covid téma miatt (főleg az Index van tele vele, egy normális hír nincs vagy fél éve. Origot a tudomány rovatért szeretem.
De mobilos és egyebeket nem.
Arra ott az AndroX, Mobilarena, Huaweiblog és Napidroid oldalak.
Írtam amúgy a cikkírónak, hogy legyen már szíves javítsa a baromságát, mert félrevezető nagyon... Kétlem hogy megteszi az okos.
na ez már nagyon off
Előlapi kameránál számít a mpx méret is.
-
joey04
titán
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Hoszabb távon a 4g olyan szinten túl lesz terhelve, hogy lehetnek gondok.
Pont az 5g terjedésével fog gyorsulni a 4g is, hiszen minél jobban elterjed, annál jobban tehermentesíti a 4g-t, ahogy írod is.
-
Bibby
addikt
[link]
Android mentes. Az. Hogy lehet ilyen emberre bízni egy telefon tesztet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- World of Warships
- BMW topik
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- E-roller topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFA- Garancia - 0373BE
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"A beszélgetési hangminőség jó"
LG v30-rol jöttem. Hat van különbseg.egesz jo cucc ez de nekem ezt a lekerekitett kijelzöt szknia Kell a szememnek.opera böngeszöt raktam fel mert ahhoz szoktam hozza es mar haromszor fagy ki ITT miközbe iron a szöveget. Ez mi lehet?

)