- iPhone topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
pepetech #358 üzenetére
Android auto google app, gms kell hozzá. Sajnos mate40 pro n már gms mók sem megy. Itt ránézhettek megoldásokra, hátha megy valamelyiken android auto.
.....
Gms (google) összefoglaló (19-ik hsz). Ősszes gms megoldás. Stabil és kevésbé stabilak is.
[link]
Gspace (33-ik hsz. )Szinte detto dualspace. Sajnos ebben is megjelentek reklámok, amiket pénzért lehet eltüntetni.Már parancsikon is kitehető főképernyőre, ha rányomsz az adott appra, a felugró menüből a 'create shortcut' opcióval. Azért nincs összefoglalóban, mert utána jött ki.
[link]
Ezek óta megjelent egy vphonegaga nevű kínai, vmos hez hasonló emulátor, nem próbáltam. De mintha láttam volna valahol h android autot tettek rá😃
[link] -
Barcsik
aktív tag
válasz
pepetech #335 üzenetére
Köszönöm szépen! Eleinte szokni kellett, hogy más érzés fogásra amikor felveszem az asztalról. Azóta fel sem tűnik teljesen megszoktam annyira, hogy vettem még egy Mate 40 Pro-t és hozzájuk gyári PU hátlap védő tokot a Huawei Shopból. Magyarországon még nem igazán lehet beszerezni a legtöbb helyről gyári tokokat. Utángyártott szilikon védte ideiglenesen.
-
gaga33
tag
válasz
pepetech #336 üzenetére
Igen gyárilag független. Az eddigi legjobb telefon a galaxy s20 plusz ment a fenébe..... Az alkalmazasokat gyerekjáték feltelepiteni. Tanulhatna a többi gyártó, mert ez dimenziokkal jobb bárminél ami eddig megjelent.... Kamare értékelésben világbajnok ez vitathatatlan a tesztekből, sebességben szuper, vezeték nélkül gyorsabban töltödik fel mint az s20 plusz......
"A Huawei Mate 40 Pro még a kifejezetten játékra tervezett telefonokat is agyonveri teljesítményben, és simán lemossa a pályáról a Snapdragon csúcslapkáját. "
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest