- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
BestofJAVA #372 üzenetére
Mi a kivételes és erős mobil ilyen téren ? :D
Nagyon sok videót néztem összehasonlításokról és ami erősebb volt aksiban abba nagyobb is volt az aksi. Eddigi telefonjaim a használaton mellett 5-6 órát bírtak képernyő időben na ez 7-7:30 ami az alja és eddig a plafon 12 óra volt de akkor nem volt játék és letöltés csak natur használás.Milyen teszteli súgja hogy ne vegyél ilyet ? Sehol nem olvastam még hasonlót sem bezzeg a Samsung s10 ultrára emlékszem hogy videóba mondták hogy ne vegyék 😃.
Amúgy értem hogy neked nem szimpatikus a telefon de ha nem használtad, hogy tudsz nyilatkozni róla ? Én is csak azokról tudok nyilatkozni ami a kezeim közt volt. A többi csak "hallottam valahol"...
De én inkább elengedem ez valami hatalmas trollkodás kb 😁.
-
pepetech
őstag
válasz
BestofJAVA #364 üzenetére
Mate 40 pro előtti 1 évben ezek a telefonok jártak a kezeim közt.
- Samsung s10+
- iPhone xs
- Huawei p30 pro
- Huawei Mate 20 ProEz csak 1 év és az 1 év után azt kell mondjam, hogy fotózás terén ég és föld DE! Ez még mindig egy mobiltelefon ha fotózni akarsz vegyél egy komolyabb fényképezőgépet..
Beszéd hangszóró konkrétan olyan hangos volt az elején hogy rendesen meglepődtem! Azóta lejjebb is van halkítva mert körülöttem mindenki hall mindent...
Hajmeresztő kijelentések közül a 6-8 órás kijelző időt hozza sőt az elején játék nélkül volt 1x 12 óra képernyő időm! Azóta a legrosszabb 7 óra 30 perc ezt nekem stabilan hozza.
Nem ismerlek de ezt úgy veszem hogy vicceskedtél. Mert aki használ ilyen telefont tudja azt hogy hülyeségeket írtál.
-
pepetech
őstag
válasz
Jumbozorz #365 üzenetére
Minden telefonhoz van számla. Ha azt mondják, hogy nincs számla akkor azt részletre vásároltàk. Ha nagyon meg akarod venni mond meg neki, hogy nem zavar ha részletre lett véve de akkor nyomtassa ki azt a számlát amin mutatja pontosan mennyi az annyi hány részlet van. Letöltés elleni szerződés (bár sokra nem mesz, polgári peres eljárás 2-3 év is lehet akár. De megijedhet az eladó ha mazsola).
De papír nélkül új telefont nem veszünk!
-
pepetech
őstag
válasz
pityuri7 #357 üzenetére
akkor nincs más hátra te fogod tesztelni
Petal Search / keresőbe beírod szépen hogy Android Auto
az első találatot feltelepíted és megnézed, hogy működik e
Amúgy ha a petal search-es változat nem menne akkor Aptoide áruházat szerezd be és ott ismét első találat az android auto
az aptoide app-ból leszdtem és benögte az app, hogy GMS kell hozzá szóval szerintem ez bukó
-
pepetech
őstag
Szia! Ha erre gondolsz akkor ez telepíthető.
Amúgy petal search sok app-nál segítségedre lesz. De én feltelepített én külön is az APKPure és az Aptoide alkalmazásbolt is hogy frissítsenek. Ha van olyan játék amihez kell a Google accod is akkor a VMOS PRO nevű emulátort ajánlom. Stabilan lehet játszani róla.
-
pepetech
őstag
Én is a firefoxot ajánlom én a petal search-ból telepítettem. Pc-n importált ám mindent a chrome-ból Firefox fiókot megcsináltam és most semmi sem zavar 😁. És még jobban is tetszik nekem.
Billentyűzettel voltam bajban de rákerestem a gboard-ra petal-ban és hát simán kidobta szóval pozitív csalódás. Van azért elérhető Google termék
-
-
pepetech
őstag
Nagyon szerethető telefon nekem Google terén csak 1 játék hiányzott de azt is megoldottam VMOS PRO-val. Nagyon minőségi cucc. Viszont az a minőséggel én fólia az elején botrány. Le is téptem a telefonról... Marad a biztosítás! Mert epkesz tok és fólia aranyárban van...
-
pepetech
őstag
Nem tudom hogy fogom kibírni 😂. 26.-án tudom leghamarabb megrendelni addig álmatlanul forgolódok. Ma voltam Miskolcon médiában hátha alapon de csak mate 30 pro volt bent de azt is jó volt kézben tartani 😊
Már a freebuds pro megjött hogy hű társa legyen de mate 20 pro-n is bitang kis cucc 😊
-
pepetech
őstag
Valaki vásárolta vodafone-nál? gyárilag függetlenként árulják? Olvastam, hogy van itt telenoros az gyári független ? meg tudjátok nézni? Azért kérdezem, hogy a céges számom eméelm betudom tenni a telóba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Béta iOS-t használók topikja
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 - 64 GB - független
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest