- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcsik
aktív tag
válasz
pepetech #335 üzenetére
Köszönöm szépen! Eleinte szokni kellett, hogy más érzés fogásra amikor felveszem az asztalról. Azóta fel sem tűnik teljesen megszoktam annyira, hogy vettem még egy Mate 40 Pro-t és hozzájuk gyári PU hátlap védő tokot a Huawei Shopból. Magyarországon még nem igazán lehet beszerezni a legtöbb helyről gyári tokokat. Utángyártott szilikon védte ideiglenesen.
-
Barcsik
aktív tag
Sziasztok!
2 nappal ezelőtt sikerült szerezni egy ilyen csodatelefont. Nagy dilemma volt meghozni a döntést de mégis maradtam a Huawei márkánál, pedig nagyon szemezgettem az iPhone 12 Proval. Mate 20 Pro-ról váltottam. Tegnap sikerült át költöztetni minden olyan alkalmazást, amiket eddig is használtam, csakhogy nem érhetőek el az AppGallery-ben . Ezeket Phone Clone segítségével telepítettem fel a Mate 40 Prora. Ezek a következök: Revolut, CIB Bank, Messenger, Facebook, Skype, Viber. Viszonylag kevés appot használok alapból. Szóval az alkalmazásokat tekintve nincs gond semmivel eddig szerencsére.
A készülék dizájnja Nekem tetszik de tok nélkül csúszós a készülékház és félő, hogy elejtem egyszer véletlen. 1 darab szilikon tokot találtam hozzá Magyarországon és hamarosan meg is érkezik. A kamerák hozni fogják az elvárt minőséget szerintem. Még nem próbáltam ki élesben, hogy mire képes. Telenoros vagyok és a lakóhelyemen semmilyen 5G hálózat nincs jelenleg de megelégszem a 4G hálózattal is, amivel eddig sem volt semmi probléma. Ja igen, a kijelző naggyon szépséges képet ad és végre értékelhető produktumot nyújt a sztereó hangszóró pár. Egyelőre ennyi tapasztalatom van a telefonnal kapcsolatban de úgy gondolom, hogy hosszú távon fogom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Everest / AIDA64 topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest