- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Fekete szilikontokot látott már valaki? MM -ban nincs. Alzán is csak ez a világoskék van. Mondjuk megy a "viharkék" telefonhoz.
-
törölt tag
válasz
7Heads Drago #823 üzenetére
Igen elgondolkodtató. Cseh amúgy.
-
törölt tag
válasz
TheBikerider #793 üzenetére
Egyetértek. A hang feltűnően gyenge.
-
törölt tag
válasz
LaptopSystem #790 üzenetére
Az minden hivatalos magyarországi forgalmazónál jár mellé az előrendelés ideje alatt.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
LaptopSystem #771 üzenetére
Szűk félévig használtam a Tízest, de az általad említett problémák egyikével sem találkoztam. Szerettem. Tény viszont, hogy az új iPhone -ok korántsem olyan innovatívak, mint a Huawei a Mate20 Pro -val, ami így sokkal jobb ár/értéket képvisel.
-
törölt tag
Végre a Huawei is tudja az IP68 -at (szvsz csúcskategóriában alapnak kellene lennie). Üzemidőben eddig is jók voltak, a 4200 mAh -s akkunak & a 40 wattos gyorstöltőnek köszönhetően ebben most is kiemelkedik a mezőnyből. A "fordított töltés" elég innovatív, bár inkább érdekes, mint hasznos. Tripla kamera monokróm nélkül, "ultraszéles" látószöggel 👍 szerintem jó döntés.
Maga a telefon szép, jó kézben tartani. Az edge panel sem vészes, szerintem megszokható, nekem sokkal jobban bejön, mint anno az S7 -é, vagy mondjuk az újak közül a Nokia 8 Sirocco -é.
A P20 -as szériához képest változás még a bővíthetőség. Nano Memory Card, tetszik.
Tényleg mindent belepakoltak, ennek ellenére olcsóbb tud lenni mint a konkurencia (Note9, iPhone XS Max), le a kalappal a Mate20 Pro előtt.
Hogy ne csak dicsérjem, azért jegyezzük meg, hogy videóban egyértelműen alulmarad az említett riválisokkal szemben, ahogy a front kamera képei & az un. beauty mód sem tetszik. A Type-C port mögé költözött alsó hangszóróról egyelőre nem tudok véleményt mondani, nekem új ez a megoldás, csak remélni tudom, hogy nincs minőségbeli hátránya.
Körülbelül ilyennek kell lennie egy 2018-as csúcskészüléknek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Baldur's Gate 3
- Politika
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- AKCIÓ! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest