-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
spartan44
tag
válasz
Tomix24 #7554 üzenetére
A Gyakoris eset óta néha rá szoktam nézni a srác csatornájára. Szerintem vagy megbundázza az egészet vagy valami gáz van a Mate 20 Pro-jával.
Egyrészt, ugyanezt a tesztet a Mate 20 Pro debütálásakor is megcsinálta és ott majdnem 8 óra volt az eredmény.
Most meg majd' 1 órával kevesebb idővel jött ki, ugyanolyan körülmények között, kb. 4 hónap eltelte után?!
Ne értsetek félre, nem azt akarom kihozni az egészből, hogy a Mate 20 Pro köröket ver az S10 akksi idejére, mert minimális a két telefon akkumulátorának kapacitása között a különbség. De hogy az S10, a kb. ugyanolyan akkumulátorával majdnem 1 órával többet verjen a Mate 20 Pro-éra, az kizárt!
Erről pedig nem is beszélve:https://24.hu/tech/2019/03/08/samsung-galaxy-s10-plus-uzemido-feltoltes/
Másrészről, ott van a szintén híres-neves videófelvételes tesztje is. Én nem vitatom azt, hogy a Mate 20 Pro sajnos messze nem ér fel a konkurenciához ezen a fronton, de hogy olyan minőségbe rögzítse a videót, mint ahogy az ő anyagában tette, azt is kizártnak tartom. Legalábbis amiket én készítek néha-néha, azoknak egyáltalán nem ilyen a minősége vagy csak én vagyok nagyon botfülű.
-
Szpisti
addikt
válasz
Tomix24 #7554 üzenetére
12-13% az köröket jelent? 43 percet jelentett ebben a tesztben. Emiatt biztos nem döntenék az S10+ mellett...
(Amúgy sem merítettem még egyetlen telefonomat sem csutkára.) Az ujjlenyomat olvasó valóban nem erőssége, de ott a 3D arcfelismerés, ami viszont tényleg "köröket ver" a Samsung-ra... Nem tudom, hogy miért fikázzák sokan a videofelvételt, nekem semmi bajom vele, bár lehet, hogy csak nekem alacsonyabb az igényem... -
-
vasi89
őstag
válasz
Tomix24 #4947 üzenetére
talán annyiból jobb a medias, hogy az nem narancsos. Mondjuk engem totál nem zavar, így nekem aliról rendelhető 500ft-os hydrogel fólia van de van akit zavar, annak pedig a screenknight sem megoldás. Védeni nem akarom a mediát de az utóbbi időben talán a legkorrektebbek árazás és hozzáállás terén is. Habár edigital és tárai mellett nem nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest