- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Firmware Finder, igen
P10 Plus-on még működik. De szerintem, ez nem azonos azzal, hogy támogatott e, vagy sem.
+ kérdés.
Ujjlenyomat Nektek mennyire proper? Működik rendesen? Nálam nem az igazi. Szenzoros megoldás hatékonyabb volt. Most néha ki sem nyitja a max próbálkozások alatt. -
xedamen
senior tag
Ne felejtsük el, hogy a távközlési iparban a Huawei ellenfele az amerikai CISCO.
Tudjátok mennyit nyer ezzel a cég, ha a nagy megbízásokat sorra bukja el a Huawei? Én ilyen szegmensben dolgozom és látszik a Cisco eladásokon rendesen a Huawei lejáratása.
Van-e mögötte valami? Őszintén el tudnám képzelni, de nem hiszem, hogy lenne, ennyi erővel a Cisco termékekben is simán lehet kém szoftver, chip, anyámkínja... Mindenki gyártson magának távközlési eszközöket akkor? Ugyan-ugyan.
Trump elhatározta, hogy fellendíti az amerikai gazdaságot, ugye az Apple-nek is kiadta, hogy építsen otthon gyárat és kap ilyen meg olyan adómentességet blablabla csak, hogy ottani munkaerőt alkalmazzon, ott termeljen és a többi. Erősen megkérdőjeleném ennek a lehetőségét, mert amíg a kínai gyerekek dolgoznak 1 kifli/nap-ért (oké, túlzok, de értitek...) addig az amerikai munkásnak többet kell fizetni, azok perelnek ha nem tetszik nekik valami, sztrájkolnak. Kínában meg ha nem tetszik a munka, akkor másik 2000 ember menne helyetted, úgyhogy szevasz van. Importálnia kellene csomó mindent kínából az Apple-nek, úgyhogy a most 500 ezres Xs Max lenne vagy 700. (Nyilván nem ennyibe kerülne, de ha a mostani profitot akarják tartani, akkor ennyit emelnének) Ez is vicc, hogy 80 ezerből összeraknak egy csúcskategóriás telefont és 500 ezerért adják. Értem én, hogy kutatás-fejlesztés, meg munkaerő, support, blablabla de az Apple nagyon eltekerte azt a kormánykereket és a többi gyártó meg megy utána. Ha ezelőtt 5 évvel valaki azt mondja, hogy a Huawei annyi lesz, mint a Note 9 akkor felpofozom.
Amit Trump csinál, az nem szép, de ez nem az a fórum, ahol politikai vezetőket kell véleményezni, mert akkor lehetne kezdeni közelebbivel is, mint USA...
-
-
-
Sumptuous
senior tag
Szvsz. Amikor a P20Pro megjelent, Pistike ugyanezt csinalta azzal is. Se a médiának, se a Telekomnak nem érdeke lecserélni a kiállított telefont. Nem hinném, hogy másik van kirakva.
De nem szállok ebbe bele.. ahogy írtam, nem vitaindítás volt a cél, csak számomra érdekes ez. Köszi, és bocs. -
Tailorzsolt
tag
Philips 55PUS8303 tévével működik úgy, hogy letöltöttem az áruházból az AirPlay app-ot a tévére..
Valószínűleg a Te tévéden is működni fog.
Annyi a negatívum, hogy egy kicsit pixeles a kép, mármint nem teljes felbontáson lövi át, amit nem értek, de majd otthon még megnézem a beállításokat.
A Youtube videókon úgy láttam, hogy tűéles képet kellene átlőnie, de én nem ezt tapasztalom.. Ha megnéztem a beállításokat, akkor megírom. Az tény, hogy működik, csak nem a legszebb..
-
spartan44
tag
Plusz én azért azt is hozzátenném, hogy ez már akkor is felismer, ha a telefon fektetve van.
Nem tudom, az iPhone X(S/R) modelleknél vagy a 2D-s technológiát használó arcfelismerőknél hogyan van, de itt működik, nem egyszer így oldom fel.
Valamelyik frissítéssel kerülhetett bele, mert először nem ment, legalábbis nálam biztosan. -
ravebp
senior tag
én leírom szívesen, de már írtam is.
Arcfelismerés itt gyengébb, akárcsdak az ujjlenyomat.. (tudom, más technológia.
Kamera hiába 1 lencsés ott, valahogy jobb képeket csinált szerintem. Itt sokszor gond az élesség.
Videónál egyértelműen jobb a samu szerintem.
Wireless displayként a samu működik ez is csak 240x200 pixelben kb, és az is csak segédprogival.
Samun a galéria egyszerűen a képre bökve kilökte a képet a tvre. a huawei nem.
Dex mode sokkal erősebb, igaz ott kell hardver.
kb ezek jutottak most eszembe. -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest