- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ODGx
tag
válasz
Hiperhuje #5221 üzenetére
Én s8-rol jöttem és kicsit furcsa. Az UI nekem nem jön be így cseréltem, hiányzik a hívó azanosítás és spam védelem, nekem a samuban a home gombos ébresztés tetszett, ebben csak ha felemelem akkor ébred (öcsém p smartja tudja a duplak koppintasos ébresztést...) Az ujjlenyomat olvasó tetszik, hogy a kijelzőben van de sokszor pontatlan. A kamera teljesítménye hol kiváló, hol pedig a leg váratlanabb helyzetekben hagy cserben. A gyári gesztus vezérlés kicsit kiforratlan...stb
Viszont gyönyörű főleg a morpho lila és elég erős a hardver eleg jó a kamera (főleg pro modeban). A legtobb hibát pedig 3rd party programmal ki lehet küszöbölni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest