Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mate 20 pro témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
válasz
Dare2Live #3152 üzenetére
Tökéletesen egyetértek. OnePlus 6-nál fogadtam meg, hogy soha többé nem adok ki 300 ezret telefonra, de hozzáteszem 2-3 hónap használat után azért feltűnik egy Mate 20 Pro mellett, hogy ohhh mennyivel igényesebb, ohhh mennyivel szebb a kijelzője, ohhh ennek sztereó a hangszórója, ohhh de jó a szuper makró és a többi, és úgy éreztem megérte nekem a váltás.
Tényleg nem találok kompromisszumot ezzel a telefonnal, talán egy: a rezgő motor továbbra is nevetséges, mintha nem is lenne benne kb. Ennél egy kávéspohár is erősebben jelez ha jön egy üzeneted. 2 forintos, gyenge, ******************
Ezen kívül tényleg a legjobb telefon, amit valaha használtam.
Samsungot meg tényleg hagyjuk, sosem veszek újra, túlárazott, szervizelése egy vicc, customer service minősíthetetlen, ehhez képest most a Huawei egy álom a zöldüléses ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpakolta a Huawei a szupertelefonját, mint a málháslovat, ám a phablet nem roppan meg a négy kamera, a 3D arcfeloldás, a 4200 mAh-s telep, a vezetékmentes visszatöltés vagy az ívelt OLED panel súlya alatt.
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest