- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grinder
újonc
Egy olyan amatőr kérdésem lenne hogy nem találom a rezgés kikapcsolását a Messengerhez. Ha üzenet jön akkor ugye rezeg egy rövidet (Silent mode-ban vagyok, csak rezeg ha pl. hívnak a SIM-en).
Nem lehet ezt a kis rövid rezgést kikapcsolni valahol? Előző telómon ez simán megoldható volt, szerintem magában az appban egyértelműen ki lehetett ezt kapcsolni, de most valamiért csak a hangot találtam meg...
-
ruarua
tag
Na nekem is megérkezett a Mate 20. Szép nagy telefon!
Nem szívesen vennék rá tokot. Egyenlőre bújtatható tok védi ha nem használom. -
Carline
őstag
Nekem elég száraz a bőröm és a kezem sem izzad, így szinte tartani is lehetetlen a telót, annyira csúszik a hátlapja. MM-ben vettem hozzá átlátszó tokot ami használható és tetszik is + egy kínai keményebb fajta sötétkék ami kellően magas peremű a képernyő felüli oldalon és a hátlap része is tetszik.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Hiperhuje
aktív tag
Sziasztok!
Én nem ezt a készüléket kezdtem el nézegetni, ennek ellenére, lehetne egy kérdésem?
Nem értek hozzá, de az S8 nagyon jól szól fülhaltagon keresztül (Dolby atmos támogatás).
Itt is van ilyen?Amúgy a T-nél Mate 20 + Watch Gt sport a meglévő előfizummal 210 e. 22 havi THM 0%-al.
Samsung Note 10+, DS918+, Acer spin 5, TAB S7 +
-
titetoyz
tag
Valakinek tesztelt eBayes fóliája, ami bevált létezik?
Ha igen, egy linket kérhetnék?Köszi köszi!
-
vectras
tag
Sziasztok kamera beállítások között nem lehet kikapcsolni a sorozat felvételt?
-
Jack Oneill
veterán
Urak!
Tudom, hogy nem amoled, de sotet temat erre is lehet beallitani? Ugy nez ki, emellett teszem le a voksom...hosszas gondolkodas utan.[ Szerkesztve ]
-
H2o-pok
senior tag
Senki nem rendelt kintről üveget??????? Ami méretileg is jó? Mind 1.
Mint fentebb irtam, "üvegfólia"....... 3db ot rendeltem, mind szar méret, kuka. Alin most próba képpen, rendeltem ebből, értékeléseket nézve senki nem irt mérethibát. Persze majd kiderül ha megjött.
[link] -
juarez21
csendes tag
válasz juarez21 #867 üzenetére
Ilyet
https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-Mate-20-20X-9H-Tempered-Glass-clean-Guard-Film-Screen-cover-Protector/202492869045?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=502527567650&_trksid=p2060353.m2749.l2649
meg egy ilyen tokot
https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-Mate-20X-20-Pro-Lite-Ultra-Thin-Silicone-TPU-Frosted-Back-Cover-Case/332844125274?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&var=541967299476&_trksid=p2060353.m2749.l2649
hamarosan érkeznie kell.
-
-
Quentin Ruby
senior tag
Itt egy csomó lehetőség üvegfóliára - [link]
CAPITAL AND COUNTY GOVERNMENT COMMISSIONER
-
Techergo87
csendes tag
A vodánál árulnak üvegfóliát ami teljesen passzos. Nekem már-már túlságosan is, mert az uag tokom egy idő után mindig felnyomja 1 kicsit a szélét. A márkája nem jut eszembe.
[ Szerkesztve ]
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #864 üzenetére
Erre valaki?
-
Techergo87
csendes tag
válasz Jack Oneill #873 üzenetére
Alapból nincs rajta sötét téma. De valahogy biztos meglehet oldani.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Techergo87 #874 üzenetére
Ertem. Koszi Biztos van valami sotet tema.
-
Jack Oneill
veterán
válasz Jack Oneill #875 üzenetére
Ugy ertem, letoltheto temak csak vannak.
-
Zsocy155
őstag
válasz Jack Oneill #876 üzenetére
A play áruházban van a Themes manager for Huawei. Abban rengeteg téma van, kategorizálva is
-
Techergo87
csendes tag
válasz Jack Oneill #878 üzenetére
Hát lehet én vagyok figyelmetlen, de eddig én nem vettem észre a hiányát. Ha azt mondanák h már pedig van benne én simán elhinném.
-
MPite
tag
Sziasztok! Van arra valami módszer, hogy a status barról ki legyenek írtva azok az ikonok, amiket sose módosítok? Ott van a rezgő, az ébresztő, a bluetooth, az NFC, az eye comfort, a 2 SIM térerő és még a Wifi ikonja is, az értesítéseknek már kb nem is marad hely... Nyilván nem változtatom naponta őket, tök felesleges látnom pl, hogy az NFC be van kapcsolva.
-
-
MPite
tag
-
MikeWazowski
veterán
válasz MikeWazowski #887 üzenetére
Úgy emlékeztem a telefon vásárlása előtt, hogy baromira testre lehet szabni a Huawei launcher-ét... de rohadtul nem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
ztoldy
senior tag
Sziasztok!
Van esetleg valaki, aki Oneplus 6-ról váltott Mate 20-ra? Mik a tapasztalatok?
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Carline
őstag
Jó tipp volt. Abd-vel így ki tudtam kapcsolni az ikonokat. Az NFC, VPN és a szemkímélő lett eltüntetve az ikonsorról.
Ez volt hozzá a parancssor:
adb shell settings put secure icon_blacklist eyes_protect,nfc,vpn
[ Szerkesztve ]
-
Carline
őstag
Telepítve kell legyen PC-n a telefon drivere és az adb (pl. minimal ADB) a telón a fejlesztői üzemmód és az USB hibakeresés engedélyezve legyen. Ezután windows parancssorból (cmd.exe) kell futtatni a parancsot.
-
MikeWazowski
veterán
Hol van már az a kamera frissítés? Gondom nincs végül is most se, de azért kiv. lennék rá, mennyit javít.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Luser2000
addikt
válasz MikeWazowski #897 üzenetére
Ha van esetleg kedves mókolni, akkor itt megtalálod az utóbbi időszak frissítéseit. (Persze nyilván tisztább, szárazabb érzés, ha sűrűn és automatikusan jönnének a gyári frissítések).
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Carline
őstag
válasz Luser2000 #898 üzenetére
Hát azokat nem fogjuk tudni feltenni, mert azok nem normál frissítések, hanem rootolt/nyitott BL-es telefon kell hozzá (nálunk a BL nyitás gyárilag tiltott lett mókolással is 30$) és egy külön programmal rakja fel ami csak rootolt telón fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest