- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwhy
veterán
válasz
gumikacsa75 #14173 üzenetére
Li-Ion aksit nullára
ki akarod nyírni?
-
GEIL
addikt
válasz
gumikacsa75 #8505 üzenetére
Itthon is minden klappol...hivtak többször....sms-t is megkapom...stb
-
GEIL
addikt
válasz
gumikacsa75 #8503 üzenetére
Esztergomban most működik nekem is....4G-n vagyok...43/29 a sebesség épületen belül....kollegám hivott előbb 3X...minden oké....meglátjuk mit mutat Esztergom másik felén ha hazaértem....ott egyáltalán nem ment péntek óta....este megirom a tapasztalatokat.
Remélem hogy tényleg megy és nem keresnek addig.
-
gusthy
veterán
válasz
gumikacsa75 #8499 üzenetére
Francba, így nem lesz Homár cikk. Pedig a Telenor megérdemelte volna.
-
GEIL
addikt
válasz
gumikacsa75 #8499 üzenetére
Nálam még nincs frissités....várakozok 3G-n.Hopp..mire leirtam megjött nekem is....BLA-L09 8.0.0.131 (297 MB)
-
Nippel
tag
válasz
gumikacsa75 #7715 üzenetére
Szedd le a vlc playert.
-
Ti^Em
aktív tag
válasz
gumikacsa75 #7221 üzenetére
Az enyémet a telenor a hibajelenséggel elküldte szervibe, a TMM Mobile Sulotion kiállított egy állásfoglalást az ügyben, miszerint nem a telefon hibája, nem tudnak vele mit kezdeni, majd 1 frissítés fogja helyrehozni, de alapvetően a telenor hálózati hiba.
-
gusthy
veterán
válasz
gumikacsa75 #7221 üzenetére
Nem ez az egyetlen készüléktípus, amivel nem működik.
-
M_Toni
csendes tag
válasz
gumikacsa75 #7153 üzenetére
Nekem annak idején mikor reklamáltam a telenornál, beszéltem is a technikussal aki a problémámat vizsgálta, Ö azt mondta, hogy ez a hiba legfőképp akkor jelentkezik, ha a készülék a tornyok lefedettségi határán tartózkodik. Tehát nem mindenhol!
Mivel én is olyan kis faluban lakom ahol a telepített torony valószinüleg csak a 4G hipernetet biztosítja a térségnek, mivel 3G az soha nem volt elérhető és a mai napig sem az, így a készüléknek ez erős térerőt adó 4G torony és a távoli gyenge (gyengébb) térerőt biztosító 2G (3G) torony között kell(ene) váltogatnia a hívásokkor.
Ez utobbi bekezdás már csak az én eszmefuttatásom, és talán nem tetszik a telefonnak hogy keresse majd kiválassza a gyengébb jelet sugárzó tornyok egyikét, hogy a hívások megérkezzenek az erös 4G jel mellett. -
válasz
gumikacsa75 #7157 üzenetére
Persze, ettől még érdemes csesztetni a Telenort - lehetőleg telefonon vagy írásban, úgy nyoma is marad -, hogy érezzék a törődést, minél nagyobb a nyomás rajtuk, annál valószínűbb, hogy foglalkoznak a dologgal.
-
atikó
őstag
válasz
én meg Nagyéri vagyok.
-
válasz
gumikacsa75 #7155 üzenetére
Félek, korrekt választ nem fogsz kapni, hanem csak valami/valamelyik sablonosat, amik közül egyik sem az igazi, ahogy történt itt több előfizetővel is, de ne legyen igazam...
Igaz, az már eleve jó jel lehet, ha nem mindenhol adott a hiba, mert talán elkezdte átkonfigurálni a Telenor a 4G hálózatát. -
válasz
A szolgáltatódat, azaz a Telenort kellene megkérdezni...
Tibi1967: Üdv a csapatban, gartula és használd egészséggel!
-
válasz
gumikacsa75 #6775 üzenetére
Én 100%-ig töltöm, bármikor rátöltök - a Li-XX akkumulátoros már erre vannak kitalálva -, arra szoktam csak figyelni lehetőség szerint, hogy ne merítsem le teljesen, bár van védelem, ami időben kikapcsolja és akkor még van valamennyi töltöttség az akkumulátorban, mert a teljes lemerítés a halála lenne ezen technilógiás akkumulátoroknak.
Semmi akadálya, hogy töltés közben használd a telefont, régi (Ni-Cd, netán Ni-MH) berögződés a töltés közbeni nem használás, formázgatás...stb.zoleeno1: Nálam gyorsabb a mobilnet, mint a vezetékes, a UPC-s csak 120/10 Mbps, a 4G+ gyorsabb a lakásban is, de nem igazán veszem észre a különbséget a kettő között a mobiltelefonon ha csak böngészgetek, nagyobb méretű állomány felhőbe történő feltöltésél esetleg, mert a feltöltési sebesség a többszöröse mobilneten, letöltéskor viszont szinte mindegy, hogy 120 vagy mondjuk 160 - 180 Mbps.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Én nagyjából e szerint szoktam: link
-
gusthy
veterán
válasz
Szerintem totál mindegy, 100%-ig töltsd, nem ér annyit az egész, hogy foglalkozz vele. Töltés után tényleg jó levenni a töltőről.
Ami a töltés közbeni használatot illeti, arról van szó, hogy melegszik valamennyire töltés közben, és a használat közben is. Tehát ne akkor játssz a legdurvább 3D játékokkal, de persze ha elolvasod a leveleidet, az nem oszt, nem szoroz. -
thebeegee
tag
válasz
gumikacsa75 #5959 üzenetére
Mondjuk az tény, hogy a Vodán is volt bajom 4G-n, amit megoldott a SIM csere, de tudtommal a Telenor esetében ez nem jelent megoldást.
-
válasz
gumikacsa75 #5951 üzenetére
Vehetnek, csak a probléma megoldásáig 3G hálózati módban kell addig használni a Telenor hálózatán.
Biztos megoldják amúgy a problémát, ha nem is túl gyorsan, de érdekük, a gyártóra nézve pláne.apezka: Nem szabad itt politizálni, meg nem is szoktam, mert rühellem, de a nincs pénz sok más területen sem volt akadály, akár olyan szektortól is elveszik, ahol nagyobb szükség lenne rá, ha arról van szó...
Könnyem beszélek, mert nem vagyok érintett a Telenor kapcsán, a privátom 20+ éve Telekomos (és jogelődei), a "céges" pedig Vodafone-os, utóbbi változhat persze, de az is csak az én döntésem által. -
OldSonyES
tag
válasz
Én is játszottam a ki-, bekapcsolással, sim-, ki-, berakással és az első hívás, amit én küldtem rá, az mindig bejött, azt gondoltam, hogy probléma megoldva, azután fél óra múlva jött mindig a WhatsApp, hogy nem vagyok elérhető...
-
thebeegee
tag
válasz
Nekem anno a Sony Xperia Ray csinálta ezt a Vodafone-nál. Soha nem volt a hiba megoldva, azt mondták rakjam 2G-re ha hívok. Köszi... Aki a Telenortól vette, annak kötelesek adni ugyanabban az árban egy tetszőleges másik telefont, mert ez így hibás teljesítés. Egyébként pedig mivl ez csúcskészülék, a Huawei meg fogja oldani egy szoftverfrissítéssel, szóval én biztos vagyok benne, hogy még lesz oldva, különben néhányszáz telefont kénytelenek lesznek visszavenni.
-
PeteePeti
őstag
válasz
gumikacsa75 #5533 üzenetére
-
válasz
gumikacsa75 #5533 üzenetére
Más programok is ezt írják valami miatt de ez lehetetlen tekintve a 10 órás kijelzőidőket amiket a teló produkál.3000 ezres aksival ez lehetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Milyen széket vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kutya topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest