- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
Szia,
Az említett S8, V30 és minden más, hasonlóan csak 4 GB RAM-mal rendelkező típus ellenében jobb választás a Mate 10 Pro a 6 GB RAM miatt, pláne a jövőre nézve.
Egy ideig nem lesz még gond a Kirin 970-nel.
Nem probléma az akkumulátorra nézve, ha 1 évig áll a dobozában, de ez a legtöbb helyen nem is életszerű, mert forog a készlet és újabb gyártásút szereznek be időről időre.
Az említett üzletben és a többi hasonlóban, ahol feltűnően olcsó árakkal dolgoznak, nem a hivatalos hazai gyártói/szerződéses szervizben is érvényesíthető 2 jótállással forgalmazzák - ez még akkor is igaz, ha a számlára ráírják a készülék azonosítóját -, hanem csak náluk, vagy rajtuk keresztül intézhetővel.
Ha rendes, a hivatalos hazai gyártói/szerződéses szervizben is érvényesíthető jótállással szeretnél vásárolni, ahol az eredeti, magyar nyelvű HUAWEI jótállási jegyet is jogosultan kitöltik és lepecsételik, akkor a hazai hivatalos viszonteladók árát kell nézni, ami 170.000 Ft környékén indul. (Extreme Digital, Euronics...stb.)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Megérheti ahogyan más tavalyi csúcstelókat is megéri megvenni idén.Ugyan annyival van elmaradva az idei csúcsprociktól mint a többi tavalyi csúcsproci az ideiektől.A kirin 970 egy szinten van az exynos 8895-el és a snapdragon 835-el.Szerintem 2 évig még minden alkalmazást és játékot kiszolgál.Az aksija nagyon jó és a kirin 970 nagyon energiatakarékos processzor ha most veszel egy zsírúj készüléket az 2 évig még a legjobb üzemidős mobilok között lesz akármilyen telókat is adnak ki jövőre.A smartshop garija szerintem nem gyári mert ezt írták nekem most:
"Minden Huawei és Honor készülékre 2 év gyártói garancia van amit rajtunk keresztül tud érvényesíteni és ugyanabba a szakszervizbe küldjük vissza ahova a gyártó."
Erre kérdeztem hogy akkor én nem vihetem be a huawei szervízbe csak ők tudják intézni?
"igen csak rajtunk keresztül tudja igénybe venni a garanciális szervizelést"
Ez azt jelenti nem gyártói garancia van.Legalábbis szerintem hiszen akkor miért csak rajtuk keresztül lehet érvényesíteni?Ahol ilyen 130-150 ezer ft a teló ott nem gyártói garanciát adnak.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
Ha szerencséd van és nincs gond a készülékkel 2 évig, akkor nyertél a vásárláson, ellenkező esetben viszont több is lehet később a bukta, mint amennyit most megspórolsz.
Más pénzével pláne nem szoktam játszani, így én biztos nem javasolnám senkinek, hogy nem lesz vele gond, vegye meg nyugodtan az olcsóbbat, érdemes lehet inkább hozzácsapni bő 20.000 Ft-os és megvenni hivatalos hazai viszonteladónál, ahol épp akciós 170.000 Ft környékén, úgy 2 évig nyugodtan alszol - már ha megtartod olyan sokáig.
Eladni is jobb áron lehet, ha a 2 éven belül teszed meg azt és rendes jótállással hirdeted.
Szabály sok van, amire hivatkozni lehet, de azok érvényesítése már más kérdés, mert vannak olyan problémák, amiket a hivatalos gyártói/szerződéses szerviz simán orvosol jótállás keretében, de a GSM üzlet és társai már nem.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Ha valami olyasmi történik a telóval hogy a mikrofon vagy hangszoró vagy ilyesmi elromlik akkor nyilván a bolti gari is fedezet lehet.Na de mi van ha a kedvenc példám vesszük.Csúnyán beég az amoled kijelző.Gyári gariban cserélik de boltiban tuti nem.Erre mérget vehetsz.Ezek a bolti garik addig tartanak ameddig nem válik veszteségessé a javítás a bolt számára.Ha haszonnál nagyobb a javítasi költség akkor tuti nem csinálják meg.Ilyenkor jön a sunnyogás
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mini PC
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest