- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
levberta #23204 üzenetére
Szia,
A telefon kapcsolódó menüjében nyomj rá majd a gyári visszaállításra, de előtte kipróbálhatod sima ráfrissítéssel, mert úgy sem mindenkinél van gond, mivel ez nagyban függ a használt külsős alkalmazásoktól...stb.
Ha esetleg probléma adódik az OTA frissítést követően, akkor gyári visszaállítás és belakod újra. -
válasz
levberta #5833 üzenetére
Szia,
Pont írni akartam, hogy belaktam a kétkártyás telefont egy SIM kártyával - írtad, hogy csak egy van használva a telefonodban - és működik extra csesztetés nélkül is.
Teszem majd bele a második SIM kártyát is, de szerintem úgy sem lesz gond.soko70: Szia, Na, ez a nem mindegy.
Mondhatják nekem, hogy de emez meg amaz a telefon is kibírja reggeltől estig, viszont nem mindegy, hogy nem kell visszafogottan és spórolva használni akkor sem, ha kicsit is kérdéses, hogy a szokásosnál valamivel később lesz csak alkalom tölteni. -
-
válasz
levberta #5577 üzenetére
Szia,
Beállítások -> Rendszer -> Nyelv és bevitel -> SwiftKey billentyűzet -> Szövegbevitel -> Hang és rezgés -> Itt lehet konfigurálni a kapcsolódó hangot és rezgést
A második kérdésedet nem biztos, hogy jól értem, de csak manuálisan lehet ABC sorrendbe rendezni az alkalmazások ikonjait.Ferenc1989? Szia, Magát a funkciót itt tudod kikapcsolni:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások -> Beállítások -> Speciális hozzáférés -> Megjelenítés más alkalmazások felett -> Messenger -> Más alkalmazások feletti megjelenítés engedélyezése: Ki
Az Android rendszer értesítéseinek módosítása/kikapcsolása:
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások -> Továbbiak -> Rendszerfolyamatok mutatása -> Android rendszer -> Értesítések:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest