-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz25
tag
válasz
OP3N DOTT T #31799 üzenetére
emui 12 óta nem az utolsó töltést követően mutatja a statisztikát, hanem az utolsó 24 órát. nincs beállítás ennek módosítására. esetleg külön appot lehet rá telepíteni. pl reddit link
-
Persie12
aktív tag
válasz
OP3N DOTT T #31795 üzenetére
Mondjuk ezt sejthettem volna.
Amit még észrevettem hogy az alap téma ikonjai tényleg mintha nagyobbak és IOS-ebbek lennének. Ja meg amikor ujjlenyomattal nyitom fel a készüléket, akkor erősen iOS-es az animáció. Akksiról nem tudok nyilatkozni, ma lesz meg az első teljes feltöltés az új rendszerrel. 2018. februárjában vettem a készüléket, azóta a gyári akksi van benne, azért mostanság már érezni hogy nem bír annyit mint anno. Erre kíváncsi leszek hogy javul e minimálisan is. Azt vettem még észre hogy az akksinál a képernyőidőt most már idősávosan mutatja és nem töltéstől töltésig. -
Gabesz25
tag
válasz
OP3N DOTT T #31795 üzenetére
én nem csináltam semmi visszaállítást, a napi használatban lévő rendszerre toltam rá a frissítést. reboot és ugyan olyan fluid a rendszer mint volt, nem tapasztaltam akadásokat. Az akku idő nálam jobb lett, mint emui10-en volt.
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #31791 üzenetére
Íme [kép]
-
sonye
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #31787 üzenetére
Én csináltam egy full resetet, mert aynósomnak adtam a telefont. Miután mindent beállítottam, programokat áthúztam, beraktam a kártyát és hopp jelzett a frissítésre.
Lehet egy kártya kiszedés után már jelzi majd. -
deka10
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #31742 üzenetére
BLA-L29
-
fejesg2
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #31708 üzenetére
Jaja, szerintem is. Mást úgysem lehet tenni , csak várni.
-
fejesg2
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #31695 üzenetére
Hali. Nekem ugyan ez a verzió van a telefonon, nekem sem jött még meg a frissítés.
-
Kiskutya
veterán
válasz
OP3N DOTT T #31697 üzenetére
Próbáld meg hisuite-n keresztül. Nekem magától nem frissült de ahogy rádugtam gépre egyből jelezte.
-
-Fly-
tag
válasz
OP3N DOTT T #31695 üzenetére
Eddig gond nélkül működik. Leszámítva az időjárást, de nem állíthatom 100%-ra, hogy annak a frissítés az oka.
A konkrét előző verzióra már nem emlékszem, nem mernék mérget venni rá, hogy az általad írt verzió volt.
Néhány apróságot szokni kellett (mint pl. az értesítések és vezérlőpult kettéválasztását), mások egész egyszerűen olyan természetes finomságok, amelyek teljesen természetesnek tűnnek (mint pl. az oldalsáv)...
Úgy összességében szerintem elég jól összerakták - és persze egy lassan öt éves készülék esetében nem túl általános jelenség, hogy ilyen szinten foglalkozik vele a gyártó... -
wayne1
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #29702 üzenetére
Köszi szépen. Szerintem teszek egy próbát. Egyre gyengébb úgyis az akku
-
OP3N DOTT T
tag
válasz
OP3N DOTT T #29701 üzenetére
-
wayne1
senior tag
válasz
OP3N DOTT T #29698 üzenetére
Anno azt is próbáltam, de nem sok sikerrel. Most ha beállítasz ott valamit akkor nem zárja be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bontatlan ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged