Hirdetés
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha beáll az akksid és nagyjából azonosan állítod be és használod a két telefont - már amennyire az eltérő oprendszer engedi -, érezhetően jobb lesz a Mate 10 Pro.
Az a "baj", hogy itt sokkal részletesebben személyre lehet és kell is szabni a rendszert, hogy amikre nincs szükséged, azok kikapcsolásra kerüljenek - amikor épp iPhone-om van, azt szeretem, hogy a nulláról fele idő alatt balakom manuálisan, mint az Androidot -, de az Android mindig is ilyen volt az iOS ellenében.
A GSM Arena akkumulátoros tesztjei azok, amiknek évek óta hiszek látatlanban, mivel szinte az első tesztjeik óta követem őket, ahány telefont csak vettem vagy használtam azóta, mindig azok az arányok jöttek nagyjából, amiket ők is mértek adott telefonoknál.A telefon gyári naptárát használom, beleintegráltam a Google naptárt, onnan a névnapokat is, de a Facebook passz, hogy mennyire működne.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- iPad topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Analóg fényképezés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest