- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Magyarított Android alkalmazások
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pusihusi #2479 üzenetére
Én nem egészen így látom, eredeti/gyári Huawei töltőfej + USB kábel sincs sehol 2/3 áron, de vettem már sok más dolgot is (okosóra, fejhallgató...stb.), amik kupon nélkül is sokkal olcsóbbak voltak, mint más üzletekben.
Külföldről lehetne talán olcsóbban rendelni, de akkor meg izguljon az ember, hogy eredetit kap vagy sem, meg a garancia sem az igazi, ha van egyáltalán.
Nyilván, ha valami olcsóbb máshol és korrekt, megbízható üzletről van szó, akkor ott veszem meg a terméket.
A sorban állást nem értem, megrendelem a webshopban és házhoz hozza a futár, vagy ha nem akarok vagy tudok akkor épp akkor itthon ücsörögni, úgy átveszem üzletben, amihez előre időpontot foglalok az alkalmazásban és nem kell feleslegesen ácsorognom ott sem.
A vásárlás módjának a függvénye is a kupon felhasználási lehetősége, aki üzletben veszi a készüléket, az akár már akkor és ott is levásárolhatja, de aki online vásárol, annak úgy is lehet felhasználni.
Volt amúgy korábban sokkal nagyobb készlet, csak mióta van ez a COOP akció, azóta nézek be ritkábban, mert gyakoribb a hiány, mivel szinte rendre kirabolják a webshopot, elég néha itt benézni az apróra, valakik tízesével árulják az úgy vásárolt cuccokat...Endrijunge: Neked a Vodafone-tól van a telefon, ugye?
Az összefoglalóba beírom akkor az újabb elérhető firmware verziót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest