Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz pusihusi #2479 üzenetére

Én nem egészen így látom, eredeti/gyári Huawei töltőfej + USB kábel sincs sehol 2/3 áron, de vettem már sok más dolgot is (okosóra, fejhallgató...stb.), amik kupon nélkül is sokkal olcsóbbak voltak, mint más üzletekben.
    Külföldről lehetne talán olcsóbban rendelni, de akkor meg izguljon az ember, hogy eredetit kap vagy sem, meg a garancia sem az igazi, ha van egyáltalán.
    Nyilván, ha valami olcsóbb máshol és korrekt, megbízható üzletről van szó, akkor ott veszem meg a terméket.
    A sorban állást nem értem, megrendelem a webshopban és házhoz hozza a futár, vagy ha nem akarok vagy tudok akkor épp akkor itthon ücsörögni, úgy átveszem üzletben, amihez előre időpontot foglalok az alkalmazásban és nem kell feleslegesen ácsorognom ott sem.
    A vásárlás módjának a függvénye is a kupon felhasználási lehetősége, aki üzletben veszi a készüléket, az akár már akkor és ott is levásárolhatja, de aki online vásárol, annak úgy is lehet felhasználni.
    Volt amúgy korábban sokkal nagyobb készlet, csak mióta van ez a COOP akció, azóta nézek be ritkábban, mert gyakoribb a hiány, mivel szinte rendre kirabolják a webshopot, elég néha itt benézni az apróra, valakik tízesével árulják az úgy vásárolt cuccokat...

Endrijunge: Neked a Vodafone-tól van a telefon, ugye?
    Az összefoglalóba beírom akkor az újabb elérhető firmware verziót.

[ Szerkesztve ]

Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...

Új hozzászólás Aktív témák