Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
gusthy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #18112 üzenetére
Dehogy nincs teljes magyar mód a SwiftKey-en.
Update:
Ja, tényleg csak bővített qwertz van. Pech. -
gusthy
veterán
Szerintem a kezdeti bakik nagyjából elmúltak, és mostanra nem tudok hibákat. Annyi, hogy bizonyos ezoterikus BT eszközökkel nincs jóban, de ez elég esetleges jelenség, és hacsak nincs pont ilyen (pl Kenwood) eszközöd, akkor nem jelenik meg, mint probléma. És nem is egyértelműen a Huawei sara.
Jelenleg 8.0 fut rajta, van 8.1 és 9.0 béta is, nem tudom, melyik fut be végül, valószínűleg a 9.0.A saját töltővel nagyon gyors a töltés, ami a tanulékonyságot illeti, nekem januárban volt utoljára újrahúzva, és tényleg nem lassult be.
-
gusthy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #17923 üzenetére
Megvan.
-
gusthy
veterán
Nézd, ez egy olyan telefon, hogy bekapcsolod, beállítod, használod, nem nagyon van vele dolog. Tény, hogy nem igazán egy buherára termett valami, de mivel ez egy flagship, arra csinálták, hogy lehessen használni. Ennek megfelelően érdemes átgondolni, hogy ilyet akarsz-e, mert nem lesz meg az az érzésed, hogy például milyen jó új romokat kipróbálni.
-
gusthy
veterán
válasz
T0mBd1gg3R #17911 üzenetére
Szerintem de. Ahogy a kolléga érti, abban az is benne van.
-
-
gusthy
veterán
válasz
Tsebacsi #17854 üzenetére
Nos, az akcióknak van egy jogi szabályozása. Tény, hogy nem lehet akciót meghirdetni, ha nincs eladató termék. De ettől még az akció nem kötelezi a gyártót, hogy korlátlan számú terméket értékesítsen az adott áron.
Továbbá ha az akció hibásan lett meghirdetve, akkor az ÁSZF alapján továbbra is mondhatja, hogy bocsika.
Ha páran megkapták, az nem azért történt, mert kivételeztek egyesekkel, (neked ezt kéne igazolni) hanem mert időbe telt, hogy észrevegyék a hibát. -
gusthy
veterán
válasz
Tsebacsi #17849 üzenetére
Jó, akkor vegyük komolyan.
A konkrét esetben ha jogi útra akarnád terelni a dolgot, akkor a kötelmi és kártérítési jogot kéne szem előtt tartani. A kötelmi jog alapelve, hogy mindig az egyik fél áll ajánlati kötöttségben, ez estben az Alza. Az Alza ajánlata úgy szól, hogy te elfogadod az Ászf - et. Abban benne van az, hogy neki abban az esetben, ha az történik, ami itt történt, elállhat a szerződéstől. Nem az, hogy mindenkinél eláll. Tehát azért, mert Pisti megkapta ennyiért, még nem "jár" másnak is ennyiért, a két ügylet egymástól független.
Ha te arra hivatkozol, hogy téged kár ért, akkor neked igazolni kéne, hogy ez így van, de fontos tudni, hogy a kártérítési jog alapelve, hogy téged nem érhet jogtalan gazdagodás. Tehát ha téged emiatt az a kár ért, hogy később tudsz telefont venni, mert ezt akartad megvenni, erre vártál, akkor ezen lehet vitatkozni, hogy jogos - e, de az, hogy egy irreális áron nem kaptad meg a telefont, nem tartozik ide - ami abból is látszik, hogy az itt leírtak alapján sokan eleve nyerészkedés céljából akarták megvenni ennyiért a telefont.
Tehát jogi nonszensz az, hogy valaki azt mondja, hogy neki jár ennyiért. Nem jár. -
-
gusthy
veterán
válasz
braincrash #17611 üzenetére
Szerintem ez nem igaz. Tök rendesen jönnek a frissítések, és egy bétát miért kéne elérhetővé tennie??? És aztán jönnek a siránkozások, hogy itt bugos, ott nem megy...
-
gusthy
veterán
válasz
Roland861010 #17605 üzenetére
Joggal jelentenéd fel a funkyhuaweit, mert teljesen illegális, amit csinál. A Huawei-nek ehhez semmi köze.
-
gusthy
veterán
válasz
karldergroße #17582 üzenetére
Ja, de tudom.
https://www.google.hu/amp/s/www.themobileindian.com/news/lite/huawei-rolls-out-emui-81-to-mate-10-adds-960fps-slow-mo-recording-23048 -
gusthy
veterán
válasz
karldergroße #17582 üzenetére
Továbbá ahogy néztem, egy 8.1 frissítést, de hogy te azt miért kaptad... Nem vagy tagja valami béta programnak?
-
gusthy
veterán
válasz
Spricccer #17417 üzenetére
Ezt fülese válogatja. Nekem egy viszonylag jó analóg fülesem van, annál nem jobb a gyári füles. Ezzel szemben a digitális fülesek elvileg jobb hangminőségre képesek, mint az analóg társaik, többek között ezért lettek kitalálva. Tehát a gyári füles jobb, mint sok egyszerű analóg darab, de van nála is sokkal jobb füles, mind analóg, mind digitális.
-
gusthy
veterán
válasz
majdnemkocka #17410 üzenetére
Állítólag már három, az Asphalt 9 is.
-
gusthy
veterán
Na nekem eddig mindig tök későn frissült, most meg pár nap alatt. 148-ról magától 150-re. Mondunk hogy egy security patch mitől 250 mega....
-
gusthy
veterán
válasz
Tsebacsi #17250 üzenetére
Abban az időben, amikor megjelent, a 2GB nagyon nem számított kevésnek, konkrétan nem volt másik telefon ennyi RAM-mal, az volt az első. Persze 2 év alatt sokat változott a piac, ma a 2GB a low end, de akkor az iszonyú soknak számított.
A sárgulás tényleg volt, akinél előjött, nekem nem volt ilyen bajom.
Viszont elképesztően vékony volt, és szinte 0 kávával, majdnem hozta a manapság divatos kijelző/káva arányt (>75% volt, Samu kb 66%). És az S800 akkor a Qualcomm flagshipje volt. 3000-es aksi, amikor a Samsung 2100-nál tartott. Csak közben eltelt sok év.Update: bocsi, hazudtam, az S4 előbb jött ki, és az is 2GB volt, viszont sokkal gyengébb procival, S600-zal. Annak a módosított változatában lett csak 800-as, majdnem egy év múlva.
-
-
gusthy
veterán
válasz
Tsebacsi #17167 üzenetére
Hiába marad: a kedvezményt fogd fel úgy, hogy kapsz x forintot ezért, hogy ebben a csomagban maradsz 2 évig. Legközelebb ennek lejártakor kapsz kedvezményt ezért (vagy másik) csomagért. Ha mondjuk 1 év telt csak el, akkor te még nem teljesítetted az x forint ellenértékét.
-
gusthy
veterán
Többek között ezért jó a mobile outfitters, attól nem vész el a telefon jellege, de legalább olyan jól véd.
Még valami: amikor ezt vettem, akkor nagyon hezitáltam eközött és az akkor épp elérhető note 8 között. De amikor utánanéztem, és azt tapasztaltam, hogy az N8 nekem a munkaidős végéig nem húzná ki, akkor nem volt kérdés. Mert lehet azon hosszasan elmélkedni, hogy a finom részletek hogy s mint vannak, de ha a telefon lemerült, onnantól tök mindegy, hogy mit tudna, ha lenne benne villany.
-
gusthy
veterán
Hogy itt mennyi a 1st world problem
-
gusthy
veterán
válasz
Plazmacucci #16908 üzenetére
Elvileg az EXIF infóból látszik, bár azt az nem írja át, aki nem akarja.
-
gusthy
veterán
Nos, mint említettem, lehet, hogy a Samsungnál vagy nemtomhol egyszer régen hogy volt, de itt (is) a firmware Huawei és szolgáltatói része külön frissül, semmi különbség nincs a független és nem független készülékek frissítése között.
Egyébként sok előnye van ennek a módszernek. Ha hiba marad a firmware-ben, márpedig ez bármikor megeshet, le tudják állítani a frissítést, és jó eséllyel kevesebben szívnak.
-
gusthy
veterán
1, Android 8 óta nem bólint rá a szolgáltató, külön van a gyártói rész és külön a szolgáltatói
2, Ugyanígy működik a Samsungnál, a Sony-nál, az LG-nél, az akárkinél, úgyhogy ez nem Huawei specifikus.
3, Az 1. pont miatt teljesen mindegy, hogy függetlent vettél vagy se, úgyhogy nem vársz senkire. Egyébként a te óhajod, hogy a függetlenek előbb kapják meg, teljesen alátámaszthatatlan, miért pont a függetlenek? Tök ugyanaz a telefonod, mint bárki másé. Amúgy a Telenoros független, ha jól emlékszem, a Telekomos is (bár nem próbáltam ki)
4, Valaki szerint az iPhone-nél nincs ütemezett frissítés (bár ezt én kicsit furcsállom), akkor vegyél iPhone-t.
Ha nem életbevágó, akkor miért fontos, hogy megkapd pár nap alatt?
-
gusthy
veterán
válasz
retroid #16864 üzenetére
Hiába, de nem találsz a földön olyan gyártót, aki képes milliós nagyságrendű készülékre egyszerre kitolni a frissítést, mindig mindegyik esetén ütemezett a dolog. Ha nagyon sürgős, tedd fel kézzel, de irreális elvárásokat felesleges támasztani. Illetve jogodban áll, de nem lesz jobb neked ettől
-
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16808 üzenetére
De legalább megpróbáltad
-
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16805 üzenetére
Van olyan app a play store-on, hogy Bluetooth stay active. És pár hasonló. Szerintem érdemes lenne ezzel próbálkozni.
-
gusthy
veterán
Tetszőleges márka esetén találsz 522452 ilyet, próbáld ki Samsung Bluetooth Problem, Motorola Bluetooth Problem, iPhone Bluetooth problem-mal, majd lesz csodálkozás.
Szóval az van ezzel, hogy a Bluetooth egy ritka szarul megcsinált protokoll, és elég sokminden van a gyártók kezelőerejére bízva. Vannak gyártók, akiknek a cuccai nótórius módon nem akarnak együttműködni.
-
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16782 üzenetére
De legalább nem autóztál másfél órát, hogy ezt megtudd. Mindennek van jó oldala.
-
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16780 üzenetére
Én még cache törlést se csináltam, de ártani nem árt, állítólag a lópatkó is szerencsét hoz, akkor is, ha nem hiszünk benne
-
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16776 üzenetére
Ezt most nem teljesen értem, ha privátban írsz egy telefonszámot, szívesen segítek, ha tudok.
-
gusthy
veterán
válasz
bajnokpityu #16774 üzenetére
Windows 10 legutóbbi Update.
Ami a BT kesergést illeti, szerintem ezen kár rugózni. A szoftverekben vannak bugok, a fórumokon meg mindig van siránkozás.
Van nekem egy Fitbit okosórám, a mobil appban, ami hozzá van, a legutóbbi frissítésben lett egy bug, amitől nem lehet rajta valós időben látni a pulzust. A gyártó elismerte a hibát, és azt mondta, hogy két héten belül javítja. Erre nem az van, hogy hurrá, ki lesz javítva, hanem hogy mekkora köcsögök, hogy két hét alatt.
Szóval szerintem nincs az a termék, aminek az oldalán ne lenne sírás-rívás valami miatt.
-
gusthy
veterán
Nnnah, nekem szépen felment az új fw, és magától bepakolta a game suite alá a Temple runt
gondolom, annak nagyon fontos
-
gusthy
veterán
Nem ezt tetted. Leírtad, hogy bajod volt egy darab Bluetooth eszközzel, majd elkezdtél alpári stílust használni, ez utóbbi miatt háborodtunk fel sokan.
Amúgy szerintem valóban jobban teszed, ha - mint írtad - nem jársz ide, ha egy ilyen teljesen ezoterikus probléma miatt ilyennek látod a telefont, add már el, és hagyd békén ezt a közösséget. Nincs semmi hozzáadott értéke annak, hogy valaki monomániás módon ismételgeti ugyanazt.
-
gusthy
veterán
válasz
Sterilzona #16164 üzenetére
Ha egy Android készülék tizen százalékot merül, akkor egy Tizen készülék hány százalékot merül?
-
gusthy
veterán
válasz
Plazmacucci #16115 üzenetére
Konkrétan egy Note és eközött válogattam, amikor vettem, de nem láttam ilyen szempontból különbséget, cserébe a Note aksija szánalmas, úgyhogy az gyorsan elvérzett.
-
gusthy
veterán
válasz
karldergroße #16085 üzenetére
Azért ha te szabad szemmel látod a különbséget a felbontásban, akkor fizetek egy sört
hacsak nem vagy VR fan.
Cserébe kisebb aksi, kevesebb RAM, LCD kijelző, kevesebb háttértár, hát.... -
gusthy
veterán
válasz
Roland861010 #16049 üzenetére
Nincs.
-
gusthy
veterán
Update: valami bug.
Ha a Tweaker for Huawei appba bemegyek, ott van egy menü, ami elvileg engedélyezi / tiltja ezt a funkciót a témák appban. Mármost ott on - ra volt állítva. Ha off - ra állítom, akkor megjelenik a funkció. És onnantól kezdve hiába állítom on-ra vagy off-ra, a témák app elindítása mindig on-rá állítja, és nem lehet kikapcsolni (mondjuk nem is értem, miért.) tehát a megoldás az, hogy a Tweakerben _le kell tiltani_
Még egy update: ez csak a gyorsmenüre igaz. Az appban csak akkor van, ha előtte offra állítod. Valami nagyon el van b..va.
Kali: akkor félreolvastam. -
gusthy
veterán
Nem is olyan rossz ez az AIS. Csináltam képeket a Pálvölgyi barlangban, és meglepően jó lett, vaku nélkül.
-
gusthy
veterán
Ez azért lett kitalálva, mert régebbi Android verzióknál sokszor azért nem frissültek a szolgáltatói készülékek, mert az ilyen szarokkal szüttyögtek a szolgáltatók, ezek nélkül nem lehetett frissíteni, és mivel egybe voltak építve a gyártói frissítésekkel, mindenki szívott.
-
gusthy
veterán
válasz
bandigyerek #15561 üzenetére
-
gusthy
veterán
válasz
TomPack #15540 üzenetére
Kipróbáltam, előtte nem volt véleményem.
Egyébként pl nekem azért nem jött be a bogyó navigáció és a P10 egygombos megoldása se, mert limitál. Azon pl Recents dupla klikkes gyors alkalmazásváltó hiányzik, mint funkció.
Triviális, hogy pl fotókat lapozni könnyebb gesztussal. De attól, hogy valami egy dologra jó, nem biztos, hogy mindenre jó.
-
gusthy
veterán
válasz
TomPack #15533 üzenetére
Nagyon egyszerű okból, pont azért, amit írsz. Az alkalmazások is használnak gesztusvezérlést, és ezt csak egy módon lehet feloldani, úgy, hogy a navigációs gesztusok csak rögzített helyről indulhatnak. Az meg személy szerint nekem körülményesebb, mint ha gombok vannak. De szerintem ez egyéni ízlés dolga.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Hosszított kijelző, MI, Leica kamera, üvegborítás, OLED kijelző: tényleg beleraktak mindent, a kérdés az, hogy ez elég-e.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Energiaital topic
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest