- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
-
Mobilarena
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
válasz
hacki87 #3886 üzenetére
Ez így nekem is megfelelne.
Mondjuk konkrétan az érdekelne, ha valaki esetleg megnézné, hogy 4G-n egy online 45-50 perces valamilyen sorozat rész megnézése, vagy pl. TVGO-n ugyanennyi műsoridő mennyit eszik?
Ha a kép monitorra kidobva lenne és úgy tudnám a fogyasztást, az meg már csúcsszuper lenne. -
-
zoleeno1
veterán
válasz
hacki87 #3718 üzenetére
Nincs mit, mondom azt azért vedd számításba, hogy nem ér ki teljesen a széléig a nillkin megoldás, cirka 1 centivel beljebb van, ahol kezdődik a hátlap ívelése. Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy a kali által linkelt, horror árú fólia mikor válik fel a széléről
Itt egy kép, ha bele nagyítasz láthatod, hogy kb meddig ér: [link]
SystemNorbi: Nem, Te kb mindenre és mindenkire arrogánsan és lekezelően válaszolsz. Sok mindenben igazad van, de erre a stílusra, amit itt elő adsz senki sem kíváncsi. Nemcsak én nem, már többen írtuk. Ezt nem mások hozzá elő belőled, ez hozott anyag. A való életben ezért már régen szájba vágtak volna, persze ez egy fórum, ahol könnyű avatarok mögé bújni.
-
benoce
tag
válasz
hacki87 #3702 üzenetére
Nilkin-nek van - Nillkin glass screen protector for Huawei Mate 10 PRO
-
zoleeno1
veterán
válasz
hacki87 #3702 üzenetére
A Nillkin 9H+ üveghez adnak egy hátlapi fóliát, ami kb 1 centivel keskenyebb a szélétől. Ugye kerekített a teló, gondolom nem tudják megoldani, hogy ne emelkedjen el a szélétől, ezért nem ér ki addig. Külön én nem kerestem, nálam mindig szilikon tokban van, de így hirtelen rákeresve nem is találok, csak a kamera lencsére valót.
-
sompetike
aktív tag
válasz
hacki87 #3642 üzenetére
Most olvastam a mi mix2 tesztjét:”Egy furcsa dolog azonban körüllengi a Mix és a Telenor 4G hálózat kombóját. Olvasónk is jelezte és mi is tapasztaltuk, hogy valamiért ennél a szolgáltatónál csak 3G-n működik, 4G-n még hívni sem lehet. Ennek oka egyelőre ismeretlen”
Szóval nem a mi készülékünk beteg hanem a telenornál van a hiba...
Nem vagyok boldog miatta...
-
lge73x
tag
válasz
hacki87 #3545 üzenetére
Neked az 1 SIM-es verziód van, elméletileg ezen a típuson ok a 4G+!
BLA-L29 8.0.0.127 (C432) próbálom kideríteni, hogy Telenorral megy-e a 4G+.
Csaba1512 fórumtársunknál állítólag okés. Megtudhatjuk még, hogy SIM1 vagy SIM2-ben használod azt a szolgáltatót amin megjelenik a +, vagy esetleg csak egy kártya van behelyezve (ez még egy fontos infó lenne)!
köszi -
törölt tag
-
válasz
hacki87 #3344 üzenetére
Én úgy oldanám meg, hogy vagy a GPS-nél pöttyinteném be a csak wifi és mobilnet alapú keresést, vagy pedig ahol sokat tartózkodok, azt beállítanám saját városnak, ahhoz nem keresgélne pozíciót, másodiknak pedig a
válgozót, ha az eltér a sajáttól, akkor mind a kettőt megjeleníti. -
törölt tag
válasz
hacki87 #3306 üzenetére
Ezt eddig nem figyeltem.
Ellenben az eddigi "acélos" másfél napnyi tapasztalatom az, hogy automata módban konzekvensen elrontja a fehér egyensúlyt, van az asztalomon egy kis lámpa, ha arra felé fotózok minden tiszta piros mintha nem is lámpa hanem minimum tábortűz lenne az asztalomon.
Átkapcsolom pro módba, rányomok a lámpa ikonra a fehér egyensúlynál, egyből megjavul. Ezen felbuzdulva lementem az udvarra, automatán elkezdte csinálni a posztapos képeket, átkapcsoltam pro módban, felhő ikon, és voalá egyből f@sza képek lettek.Illetve valahogy a szinkezelése sem oké, egy csomószor pl. a rózsaszint pirosnak látja meg ilyesmi. Szintén nekem kell utánigazítani pro módban.
Lehet hogy csak a g4 kényeztetett el nagyon, de ott minden ment elsőre automatában, hozzá sem kellet nyúlni a beállításokhoz. Itt meg van ez a csoda "MI", de hogy sokat nem tesz hozzá a dologhoz az is biztos.
Nem bánnám ha ezeket javítanák, mert mégis csak egy telefonról beszélünk, nem egy dslr-ről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged