Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
cherubion08 #2274 üzenetére
Gondolom nem aktiv a volte szolgáltatás..
-
Deedays
tag
válasz
cherubion08 #2150 üzenetére
Telekomos. Független de sajnos nem dual. Viszont látam valami P9es leírást ahol dualosítottak. Szoftver meg bootloader nyitás stb. Elvileg hardverileg minden meg van csak szoftvert kellene módosítsni. Bíztam benne hátha van megoldás rá, mert kaptam egy Telenoros céges kártyát és nem akartam 2 mobillal szaladgálni
de akkor nem marad más mimt eladni és venni egy ugyanilyet dual simesbe.
-
cekkk
veterán
válasz
cherubion08 #2050 üzenetére
Köszönöm!
Nem értem miért lövi ki amikor pont az lenne a lényege, hogy menjen folyamatosan.(#2051) modulus
Neked is köszönöm a válaszod! -
jegenye77
addikt
válasz
cherubion08 #1942 üzenetére
Nem értem mi ez de már nagyon bosszant.
Nem tudom egy gyári állapot visszaállítás segítene e?! -
válasz
cherubion08 #1811 üzenetére
-
jegenye77
addikt
válasz
cherubion08 #1811 üzenetére
Beállításokban akármire megyek nekem fehér marad.
Ezt elvileg nem is lehet állítani!? -
Roleq
csendes tag
válasz
cherubion08 #1484 üzenetére
Ja úgy?!
Köszi!
-
Roleq
csendes tag
válasz
cherubion08 #1482 üzenetére
Köszi, már azt is próbáltam, egy idő után újra produkálja a hibát. Azt még nem tudom, hogy a wifi vagy a mobilnet marad aktív, majd kipróbálom valahol, ahol nincs wifi.
-
válasz
cherubion08 #1273 üzenetére
a link így végződik: ...220x220.jpg ekkora egy ikon a win desktopon.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
cherubion08 #1273 üzenetére
Nálam is bélyeg méretű, viszont ahogy mondod, egy sima szilikon tok is el fogja már takarni. Ez általában minden készüléknél így van.
-
válasz
cherubion08 #1270 üzenetére
Ezen a bélyeg méretű képen semmit se látni.
-
DomeG
újonc
válasz
cherubion08 #813 üzenetére
Köszi a választ! Tényleg működik a dolog, bár elég furcsa ez az egész...Erre nem várható valami frissítés?
-
wolf033
senior tag
válasz
cherubion08 #581 üzenetére
Köszi!!!!
Ez faszántosúl műkszik.Isten király vagy.
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #544 üzenetére
Durva. Az ujjlenyomatot se használom, de nem semmi. Talán később is lesz még meglepi.
-
atosan
veterán
válasz
cherubion08 #544 üzenetére
Most olvasom én is. Kíváncsi leszek.
-
ANDROID???
addikt
válasz
cherubion08 #535 üzenetére
Nekem is új volt, csak ismerős állítja, hogy van ezüst és neki olyan kell
Köszi!
Tájékoztatom, hogy nincs ezüst, vagy keresse nyugodtan legalább több pénze marad -
kda1
tag
válasz
cherubion08 #481 üzenetére
hát kiváncsi leszek, sajna felkellene küldenem Pestre, de az meg macerás ezért nem tudom hogy érdemes e felküldeni.
-
kda1
tag
válasz
cherubion08 #479 üzenetére
Szia köszi de már próbáltam ugyanazt csinálja, most a 130 as verzió van rajta.
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #449 üzenetére
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #418 üzenetére
Persze, ezt már tudjuk, hogy lassul, nem vitatja senki. A kérdés az, hogy a mindennapi életben a letöltésen kívül okoz-e problémát. Ezért érdekes teszt a youtube film és a Bluetooth füles párosa, mert az egy teljesen életszerű dolog. De ha az megy vele, és eddig ketten próbáltuk és mindkettőnknek működött, onnantól az egész csak értelmetlen számháború.
Egyébként érdekes lenne tudni, hogy ZoleeWolf Bluetoothos telefonáláskor vajon milyen méretű pdf file-t nem tud letölteni 1.1 Mbps letöltési sebesség mellett,mert egy párszáz kilobytes filehoz az 1.1 Mbps is elég kellene hogy legyen.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
cherubion08 #375 üzenetére
Nincs mit, ez a lényege a fórumnak, hogy segítsünk egymásnak ha tudunk
-
válasz
cherubion08 #375 üzenetére
mennyivel üdítőbb érzés szakmai fórumon szakmai kérdést választ olvasni...
köszönöm neked (is) -
ZoleeWolf
tag
válasz
cherubion08 #369 üzenetére
Én is két kártyával használom, céges és privát, kipróbáltam lekapcsoltam a 2-es kártyát, de az 1-es kártya térereje marad, és mükszik is, visszakapcsolva a 2-es minden szépen vissza jött a számelküldés is megmaradt, valami bibi nálad lesz akkor.
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #371 üzenetére
Régiek a SIM kártyák?
Egyébként megéri ez, két előfizetést fizetni? A beszélgetős kártyádhoz nincs valami akciós netes dolog olcsón?
-
törölt tag
válasz
cherubion08 #369 üzenetére
Kipróbáltam, letiltottam az egyik kártyám, majd vissza. Semmi nem történt, úgyértem gyorsan visszatalált a hálózathoz és van térerő mindkét kártyán.
-
martin1369
aktív tag
válasz
cherubion08 #291 üzenetére
Végre egy normális válasz.Köszi.Beállításokban nem nagyon voltam mert volt sok másik telefon amit ki szerettem volna próbálni.
-
Bumblebeee
tag
válasz
cherubion08 #115 üzenetére
Eddig nálam stabilan megy. 2 napot kibír az akksi..prémium érzete van a készüléknek.
-
deadmaau5
tag
válasz
cherubion08 #112 üzenetére
Igyekszem személyesen meglesni mindkettőt.
Sajnos a mobilarena tesztje se győzött meg sajnos, mintha picit le lenne szólva a teló.
Értem én hogy se NFC meg se Type-C, de ha ezeken kívül jó a teló akkor nekem okés.
Eddig egy Samsung S4-et használtam, tökéletes volt számomra mindenben, csak szeretnék egy telefont ami ugyanígy 'kiszolgál' és nem 200-300E az ára.
Na mindegy, várok még a vásárlással, decemberben is ráérek megvenni. Addig hesszelem a véleményeket meg megpróbálom személyesen meglesni a kiszemelteket!kcsa:
Nem élet-halál a 18:9 kijelző.
Miért ajánlod gondolkodás nélkül a Honort? -
James67
aktív tag
válasz
cherubion08 #26 üzenetére
Köszi
-
James67
aktív tag
válasz
cherubion08 #18 üzenetére
Az osztott képernyőt hogyan hozod elő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest